Oddělené ložnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3256
23.11.18 13:04
@terinka4444 píše:
Spíme odděleně a vyhovuje mi to maximálně. Mám problémy se spánkem, naspím přerušovaně velmi málo hodin a mám ráda absolutní klid. Nevím, proč by mělo být něco špatně se vztahem, není. Jen spát chodím jinam. A prostě máme 5+1.

A čím konkrétně tě manžel ruší? :think: Neříkám, že je něco špatně s Vaším vztahem, to vůbec ne. Pokud Vám to tak oběma vyhovuje, tak je to v pořádku. Jen říkám, že pokud by to tak bylo u nás, tak bych to jako něco špatného vnímala. Mě třeba přítelova přítomnost uklidňuje a lépe se mi spí, když vím, že je vedle mě. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.11.18 13:04

Reakce jsem nečetla, ale mě to nepohoršuje.. Znám hromadu párů, co spí v jedné ložnicic a přes den na sebe štěkají a nevím co.. Moji prarodiče spávali taky vzlášt a ještě po 80 měli takový vztah, že jsme si říkala, že i já bych jednou chtěla takový.. ještě se drželi za ruce a nebo, když jeden byl nemocný, druhý k němu večer vstával s čajem - i děda..
Já abych pravdu řekla, tak bych se taky vyspala líp sama :nevim: Jde blízkost přes den před usnutím, sex, a pak když se usně, tak je každému jedno, kde spí a že někdo vedle je, neni..
Mě vzbudí každý šum, a překulení

Příspěvek upraven 23.11.18 v 13:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
23.11.18 13:06

@Serpentini jo, to jsem si říkala taky, než jsem začala žít se svým bývalým. Chrápal takovým způsobem, že jsem se nevyspala ani v obýváku, který od ložnice dělila ještě chodba s kuchyní. Když jsme před lety jeli na dovolenou do Španělska autobusem, nevyspal se celý autobus, až na mého (tehdy) drahého. V životě nezapomenu, jakými jmény ho tehdy titulovali. A nikdy v životě jsme se tak nestyděla. My s manželem chodíme spát spolu, ale když byl syn maličký, spala jsem s ním sama v ložnici. Manžela probudí každé moje otočení a ve finále jsme se nevyspali všichni tři. Teď spí sám syn a my se zase tulíme spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3256
23.11.18 13:06
@Tichošlápek píše:
To kvůli mne. Mam problémy se spánkem, spát dohromady by bylo hrozne pro oba

Chápu. A to ti vážně nechybí jeho přítomnost? A vyhovuje to i manželovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
23.11.18 13:07

Pro mě nepochopitelné , ikdyz se stalo že byli obě děti u nás v posteli nikdo z nás se nikam nestěhoval…manžel nechrápe ,za to já šíleně skripu zubama a stejně se manžel nikam neodstehoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3256
23.11.18 13:09
@Mmmanka píše:
Proti gustu. ;) :kytka: Každý ať si to udělá, tak jak mu vyhovuje. :pankac: :kytka: My to máme tak, že máme ložnici s přiraženou postýlkou k mé straně bez bočnice. A děcka mají pokojíček. ;) My s mužem spíme spolu (plus teda ještě mimino k tomu. Obvykle jsme tam sami a vyhovuje nám to. Jsme jedni z těch, kteří mají problém usnout, když partner nespí vedle něj, chodíváme taky spát společně. :lol: :mrgreen:
Občas se rozdělíme, když jsou třeba děti nemocné, tak já jsem s miminkem v ložnici (plus třeba zdravé dítko) a muž jde spát k nemocnému (máme tam uzpůsobené ležení ke čtení, tulení a případnému spaní i pro dospěláka), aby nemocný necestoval a ležel tam kde má a případně dostal léky, napít atp. a nebudil ostatní. :palec:
Občas se stane, že se ráno probudíme a v posteli je nás pět a vejdeme se. :lol: :mrgreen:

To je jasný, pokud jim to vyhovuje, tak nemám nic proti. :kytka: Jen mě spíš zajímaly ty důvody a jestli to opravdu vyhovuje oběma. :think: Jinak máte to krásně udělaný. :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
23.11.18 13:10

My taky spime oddelene. Pritel strasne chrape a ja mam lehky spani. Fakt sem se nekolikrat pokousela vydrzet ve stejne loznici ale to se neda. On je vyspinkanej do ruzova a ja jak zombik. Tak se vzdycky potulime pred spanim a rano. Ted kdyz mame malyho tak ho ja mam u sebe do 3 do rana ve posteli a pak ho v hnizdecku prenasim priteli, takze oba naspime cca stejne.
Zatim nam to tak funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3256
23.11.18 13:12
@renap píše:
@Ginella My taky spíme odděleně,kvůli chrápání,už přes 20 let a nemyslim si,že by to nějak náš vztah poznamenalo. A ne,manžel mi při spaní opravdu nechybí :mrgreen: ,když spím,tak spím a nevnímám,jestli tam je nebo není. Zato kdyby tam byl a rušil mě svým chrápáním tak to bych sakra pocítila jejho přítomnost. Mám hrozně lehk spaní,vzbudí mě všechno a kvalitní spánek považuju za jednu z nejdůležitějších věcí,aby člověk mohl normálně fungovat.

Chápu. :mrgreen: Jak říkám, já si to představit neumím. Já když se vzbudím v noci a zjistím, že tam přítel není (když má noční), tak se vždycky hrozně leknu. :lol: Hlavně se ptám, protože nikoho s oddělenými ložnicemi ve svém okolí neznám, tak mě to dost překvapilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.11.18 13:12

@Ginella tak třeba manžel by se rád přitulil, já ho miluju, ale prostě bych se zbláznila.. :mrgreen:
Já potřebuju prostě prostor, různě pokrčit nohy, ruce a mít prostor.Na tulení ano na spaní ne.. To čumákuju pak i hodinu a víc než usnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3256
23.11.18 13:16
@kvaček píše:
Reakce jsem nečetla, ale mě to nepohoršuje.. Znám hromadu párů, co spí v jedné ložnicic a přes den na sebe štěkají a nevím co.. Moji prarodiče spávali taky vzlášt a ještě po 80 měli takový vztah, že jsme si říkala, že i já bych jednou chtěla takový.. ještě se drželi za ruce a nebo, když jeden byl nemocný, druhý k němu večer vstával s čajem - i děda..
Já abych pravdu řekla, tak bych se taky vyspala líp sama :nevim: Jde blízkost přes den před usnutím, sex, a pak když se usně, tak je každému jedno, kde spí a že někdo vedle je, neni..
Mě vzbudí každý šum, a překuleníPříspěvek upraven 23.11.18 v 13:07

Mě to taky nepohoršuje, jen mě to překvapilo, nikoho takového neznám. :nevim: Jasně, když spím, tak spím. Ale když se v noci probudím, tak je pro ne uklidňující vidět, že je přítel vedle mě. Nebo se přitulit, když jsem měla noční můru. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.11.18 13:17
@Ginella píše:
Tak tohle si teda vážně nedokážu představit. Že by se mnou přítel nespal v posteli, protože tam je i dítě. :think: Nemyslím to nějak útočně, jen pro mě to není moc pochopitelné. Proč nepořídíte větší postel? :mrgreen:

a když pak budeš mít druhé dítě? To že ty si to neumíš představit přeci neznamená, že to takto jinde nefunguje. My spali s prvorozenou normálně, žádný problém. Pak se narodila druhorozená a byl to extrémní nespavec, rok byla vzhůru co hodinu, museli jsme rozdělit spaní, nebylo vyhnutí. Mládě mi tak narušilo spánkový režim, že už se to nevrátilo zpátky. Takže prostě nespím, čímž ale samozřejmě ruším ty spící, zároveň chodím spát později než zbytek, ráno vstávám třeba ve čtyři, čímž bych opět budila spícího manžela, do toho jsem ještě vzhůru v průběhu spánku, který je slabý, takže otočení manžela mě budí. Není na tom nic nepochopitelného. Jsme spolu už 28 let a vztah máme funkční a pevný. Moje tety se strejdou, ti jsou spolu už přes 40let manželé a spí odděleně, co si pamatuju zpátky určitě 25 let. A mají výstavní vztah, pevný a láskyplný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
23.11.18 13:20

A to my máme ještě jako bonus jednu velkou francouzskou peřinu :oops: :lol:

Z okolí taky neznám nikoho kdo by spal odděleně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85317
23.11.18 13:21
@Ginella píše:
Ahoj, :mavam:

včera jsem četla článek o oddělených ložnicích. Paní tam popisovala, jak je s manželem už dlouho a skoro od začátku spí odděleně, protože jeden druhého budí. Podle výzkumů to tak prý má 62% párů. Mě to přišlo divné, ale když jsem pak viděla ty komentáře pod článkem, tak tam spousta lidí psala, že to tak opravdu mají. Já tohle nechápu. :think: Já mám problém usnout, i když je partner na noční. :mrgreen: Navíc pro mě by to byl signál, že u nás něco nefunguje. :nevim: Zajímá mě jak to máte vy? A jaký na to máte názor? :think:

P. S. Říkala jsem si, jak velký musí mít všichni dům nebo byt, když můžou mít oddělené ložnice. :mrgreen: Kdybychom to tak chtěli my, tak máme jen 2 ložnice a kuchyň. :lol:

Mame uz 10 let, spolu se nevyspime klidne, mame uplne jine spaci nayky. Rozvod se nechysta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85317
23.11.18 13:23
@Ginella píše:
Chápu. :mrgreen: Jak říkám, já si to představit neumím. Já když se vzbudím v noci a zjistím, že tam přítel není (když má noční), tak se vždycky hrozně leknu. :lol: Hlavně se ptám, protože nikoho s oddělenými ložnicemi ve svém okolí neznám, tak mě to dost překvapilo. :nevim:

A ses si jista? Kamaradky mimo internet to taky nevi :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85317
23.11.18 13:24

@Ginella my se o tom nebavime a loznice je u nas normalni pokoj jako u vsech. Akorat tam nespime oba, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí