Oddělené ložnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
23.11.18 18:02

@Venetia
to už moc řešíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
23.11.18 18:07

@Ginella ahoj tak my to tak máme od začátku vztahu. Mam blbý spaní a když se mě v noci někdo na něco zeptám tak odpovím - vnímam vše co se kolem mě děje, chlap se otočí v 1 v noci v posteli mě to probudí a kolikrát už do rána neusnu. Fakt to nešlo. Jinak bydlíme v 2kk , já spím s obouma dětma v ložnici a chlap má postel v te druhe mistnosti :-) starší syn spí jak dub ten mě nebudí ale mladší se budí třeba 5× za noc takže ted nákej ten rok stejne zas nespím ale zatim žiju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106043
23.11.18 18:08
@Ennny píše:
@blumen dobre no, prostě každý si musí obkecat to svoje,proč a jak ,ale to ještě přece neznamená že jedna nebo druhá věc je špatně ne…

pokud to tak vyhovuje obema nic nemuze byt spatne . Pokud je jeden tulivy a druhy chodi spat jinam zrejme se to nekde ve vztahu odrazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.11.18 18:08
@axelina píše:
@Ginella ahoj tak my to tak máme od začátku vztahu. Mam blbý spaní a když se mě v noci někdo na něco zeptám tak odpovím - vnímam vše co se kolem mě děje, chlap se otočí v 1 v noci v posteli mě to probudí a kolikrát už do rána neusnu. Fakt to nešlo. Jinak bydlíme v 2kk , já spím s obouma dětma v ložnici a chlap má postel v te druhe mistnosti :-) starší syn spí jak dub ten mě nebudí ale mladší se budí třeba 5× za noc takže ted nákej ten rok stejne zas nespím ale zatim žiju :D

právě toto jsem se snažila popsat.Rušivé prvky na společné posteli.Naprostý souhlas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106043
23.11.18 18:09
@Burj Chalifa píše:
@Venetia
to už moc řešíš ;)
nemyslim :D
@axelina píše:
@Ginella ahoj tak my to tak máme od začátku vztahu. Mam blbý spaní a když se mě v noci někdo na něco zeptám tak odpovím - vnímam vše co se kolem mě děje, chlap se otočí v 1 v noci v posteli mě to probudí a kolikrát už do rána neusnu. Fakt to nešlo. Jinak bydlíme v 2kk , já spím s obouma dětma v ložnici a chlap má postel v te druhe mistnosti :-) starší syn spí jak dub ten mě nebudí ale mladší se budí třeba 5× za noc takže ted nákej ten rok stejne zas nespím ale zatim žiju :D

a proc ti tak vadil manzel a deti ne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
23.11.18 18:19

@Ginella … nechci Te nijak strašit ale je fakt že mě to oddělení spaní dřív taky přišlo divný ale ted když jsme na dovolený a musim spat s chlapem na posteli tak trpíme všichni… v pulnoci usnu..v 1 mě probudí dcera…ve 2 usnu… 2.30 se chlap obrátí na posteli..jsem vzhuru do 3…usínám a probouzí mě dcera…do 4 se převaluju a nemužu usnout…když už to vypadá že klimbám tak se chlap zvedne a jde na WC…usínám těsně před 5 a 5.30 dcera definitivně vstává a hurá den začíná - všichni jsou vyspalí že jo… :mrgreen: …doma ty 3 hodky vkuse většinou spánku dám každý den když spím sama s dětma to mi stačí k fungování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
23.11.18 18:22

@Venetia děti mi vadí taky :-) samozřejmě… ale o ty se starat musím… ale když spím jen s nima tak jsem schopna ty 3-4 hodiny za noc celkem naspat…když spím jeste i s chlapem tak nenaspím ani 2 hodiny a dlouhodobě to nejsem schopna dávat tak malo spaní. Asi nikdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.11.18 18:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
23.11.18 18:26

@Burj Chalifa kdo nemá deti asi to nepochopí…protože to je nebe a dudy…človek bez detí se muže přes den natahnout, muže jen tak lelkovat třeba o víkendu… já vydržím hodně si myslím ale dlouhodobě spát třeba jen 2-3 hodiny nedokážu..mám pak tiky v oku, je mi na omdlení, padaj mi věci, zakopávám apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi

@Venetia požadavky na tatínka od vlastních dětí jsou jednoduše jiné, než na nabíječe nebo nějakého randomáka, to dá rozum. Nechápu, o čem je ten spor

• Citovat
  • Upravit
106043
@xiaxxx píše: :palec: :palec: Mám pocit,že holky ještě nemají děti :lol: . Dokud jsme neměli děti, taky jsme spali v jedné posteli. Ale pro mě je důležitější, abychom se všichni vyspali, než řešit, jestli je OK, že máme oddělené ložnice :lol: . A nám to takhle vyhovuje. Takže to OK je :D .

nebo uz nemaji deti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.11.18 18:32
@axelina píše:
@Burj Chalifa kdo nemá deti asi to nepochopí…protože to je nebe a dudy…človek bez detí se muže přes den natahnout, muže jen tak lelkovat třeba o víkendu… já vydržím hodně si myslím ale dlouhodobě spát třeba jen 2-3 hodiny nedokážu..mám pak tiky v oku, je mi na omdlení, padaj mi věci, zakopávám apod..

naprosto s tebou souhlasím.Jestli něco nejde v životě přelstít, tak je to potřeba spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106043
23.11.18 18:34
@terinka4444 píše:
Stále se oháníš blízkostí a že už pro vás není důležitá blízkost. Možná tě to překvapí, ale pevná vztah nestojí na společném spaní. Je přeci spousta věcí ve vztahu, co nevyhovuje oběma, proto se nedělají. Klidně se ti může stát, že manžel bude mít problém, kdy mu bude vyhovovat spát sám, a nikterak to nebude souviset s tím, jestli máte hezký vztah nebo tě má rád. Ale pro tebe to bude značit začátek konce? Nad tímhle uvažováním já se fakt podivuju.
opravdu to , ze partner bude mit problem spat se mnou v posteli nikterak nesouvisi s tim, jaky mame vztah ? Tak to bych asi nepochopila . Krome tedy problemu , ktery by jednomu z nich znemoznoval klidne spani . Vztah by trhlinu dostal a to hodne velkou .
@Kelsey píše:
Nemam problem tvrde spat, kdyz lezi vedle a diva se v noci na tv. Obcas se mu diky cestovani za praci, nocnim a cas. posunu stava, ze neusne. Mi to nerusi.
Blbe spim, kdyz jsme oddeleni, ze musi pracovne pryc. To proste nepochopis.

tak nekteri lidi spi normalne ..nam do toho zase beha kocka a psi drapky na plovoucce vzbudi i mrtvolu :D To by stejne zadne stehovani do jine postele nevyresilo .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.11.18 18:36

@Venetia záleží, z jakého důvodu. Když se partner potřebuje vyspat do práce, tak to je sakra důležité.

• Citovat
  • Upravit
36504
23.11.18 18:37
@Mango_Lassi píše:
@Venetia záleží, z jakého důvodu. Když se partner potřebuje vyspat do práce, tak to je sakra důležité.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria