Oddělené ložnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
23.11.18 19:49
@Kelsey píše:
Treba pochopit a pripustit, ze jsou pary/ lidi, ktere to nerusi a neobtezuje a naopak vyzaduji kontaktnost i behem spanku. To mame treba my, ze jsme furt na sebe v noci nalepeni (nejak). Rozhodne nehodlam rozdelovat loznice, protoze nekomu jinde to vyhovuje.
My si tech bohuzel pro prac. povinnosti oddelenych noci uzijeme dost (psala jsem hned v uvodu, ze je to dan za prachy), kdyz jsme oba doma, tak proste spime vedle sebe.
Ale je mi sumak, jestli ty nebo kdo jiny spi oddelene. To je tva vec, tvuj zivot. My to tak doma nechceme. Oddelene loznice nechceme. Snad to neni povinnost :mrgreen: .

to někdo řekl o povinnosti? :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106066
23.11.18 19:49
@Burj Chalifa píše:
dobrý vztah tmelí stokrát víc věcí než spaní na jedné posteli.

Kazdy to má prostě jinak, já bych si myslela, že už ztratil zájem, když o kontakt se mnou nestojí a šlo by to do háje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.11.18 19:53
@Venetia píše:
Kazdy to má prostě jinak, já bych si myslela, že už ztratil zájem, když o kontakt se mnou nestojí a šlo by to do háje

tak snad spolu lidé mluví, aby si ¨normální věci vysvětlili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.11.18 19:59
@Burj Chalifa píše:
to někdo řekl o povinnosti? :think: ;)

Ty kterym vyhovuje samostatne spani, tak se snazi vsugerovat, ze snad vsichni musi stejne. Jinak jsou divni, manzele chudaci nevyspani, unaveni a nebezpecni (viz. koment o lekarich).
Chapu, ze nekomu vyhovuje a je nutne oddelene spani, ale proc ma problem tolerovat druha strana :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106066
23.11.18 20:03
@Burj Chalifa píše:
tak snad spolu lidé mluví, aby si ¨normální věci vysvětlili.

Na vysvětlování bych moc nedala, když někdo chce tak ti vždycky nějaké to vysvětlení dodá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.11.18 20:03
@Kelsey píše:
Ty kterym vyhovuje samostatne spani, tak se snazi vsugerovat, ze snad vsichni musi stejne. Jinak jsou divni, manzele chudaci nevyspani, unaveni a nebezpecni (viz. koment o lekarich).
Chapu, ze nekomu vyhovuje a je nutne oddelene spani, ale proc ma problem tolerovat druha strana :nevim: .

tak zrovna tuto diskusi včetně pro a proti vnímám opačně, jako velmi kultivovanou a neagresívní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
23.11.18 21:29
@hani28 píše:
Nebo vecerni povidani, my treba dokazeme jeste hodinu i dyl pred spanim kecat, dokud neodpadnem a neusnem :D takhle treba si clovek na neco vzpomene co chce rict, a pri oddelenych loznicich ma cekat do rana? Nebo jit za tim druhym do druhe loznice? To si nedovedu predstavit.
Úplně v pohodě. Uspim dítě a jdu za mužem do jeho loznice a povídáme si dokud se někomu nechce spát.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
23.11.18 21:53

Naši spí odděleně celý život, v lednu slaví zlatou svatbu, 50 společných let. Nikdy se ani nepohádali.
Já nerada spím s někým i v jedné místnosti, mám ráda zimu, otevřené okno a svoji peřinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.18 01:59

@Ginella Dva roky doma a druhe je na ceste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
24.11.18 07:47

My spali odděleně, když jsme měli miminka, manžel se potřeboval vyspat, ja ten spánek pak různě dohanela během.dne. Když přešlo to nejhorší ubrecene období, tak jsme se k sobě zase vratili a nastal na čas druhy extrém: Všichni 4 v jedné posteli. :lol: Ted uz jsou děti v pokojíku, my v ložnici. Jsme dost kontaktní a oba spíme jak dřevo, oba máme rádi otevřené okno, takže si nevadime. U svých minulých partnerů jsem.zazila chrapani nebo to, ze vedle sebe na spaní nikoho nesnesli. Obojí mi vadilo hodně a dlouhodobě by to byl problém pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3159
24.11.18 12:13

Společnou peřinu bych si asi kradla pro sebe a hlavně si nedokážu představit praní, sušení a povlíkání takové obrovské cejchy.
Někdy mám tak hnusný sen, že se bojím znovu usnout. Když spím doma ( u rodičů) sama, tak bych se nejradši přitula mezi ně i ve dvaceti. Tam to řeším tak, že rozsvítím, na hodinu začnu něco dělat, pak na ten sen zapomenu a jdu spát dál. Doma se přitulím k příteli a cítím se v bezpečí. Jsem ale velký strašpytel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
24.11.18 12:47

@AnnieTRoj to si zvykneš :lol: :lol: a do pračky vejde normálně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106066
24.11.18 12:57
@AnnieTRoj píše:
Společnou peřinu bych si asi kradla pro sebe a hlavně si nedokážu představit praní, sušení a povlíkání takové obrovské cejchy.
Někdy mám tak hnusný sen, že se bojím znovu usnout. Když spím doma ( u rodičů) sama, tak bych se nejradši přitula mezi ně i ve dvaceti. Tam to řeším tak, že rozsvítím, na hodinu začnu něco dělat, pak na ten sen zapomenu a jdu spát dál. Doma se přitulím k příteli a cítím se v bezpečí. Jsem ale velký strašpytel.

to neni nic obrovskeho ..normalni rozmer na dvouluzko jako treba prosteradlo …nebo peres ty vnitrky ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3258
24.11.18 13:09
@AnnieTRoj píše:

Já bych jí taky kradla pro sebe. Jsem ráda celá zachumlaná. :lol: S těmi sny to mám úplně stejně, bohužel. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.18 13:33

Taky spime oddelene,doopravdy me nebavi pulku noci porad mlaskat a kopat do nej.pak jsem sprosta a desne nastvana.ono kdyz je to tak kazdy den 7 dni v tydnu tak proste to jinak nejde.navic je mi vedle nej proste strasny horko.potrrbuju v noci proste ticho.ale jinak se milujeme nemame nikde problem.na dovoleny proste trpim.a tyden v kuse mit spunty v usich taky nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí