Odebrání dětí OSPOD pro bordel v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.11.14 20:52
@LenkaK píše:
Kdybyste se raději zeptali, kde zakladatelka bydlí a přišli jí pomoct aspoň to nádobí umýt - nic by to nestálo a zakladatelce by se pomoc hodila. Chtěla bych Vás všechny vidět, jak to všechno zvládáte v její situaci Vy, které jí píšete, že je všechno špatně jen u zakladatelky.
Tipuju si, že si je zakladatelka sama neudělala.

Zakladatelko, proč jsi nešla na další vyšetření na Crohna? Bylo to kvůli hlídání? [/citaAce]

Ano nebylo kdo by děti hlídal a taky strach.Furt doufám že je to jen psychického rázu

• Citovat
  • Upravit
36504
20.11.14 20:53
@LenkaK píše:
Kdybyste se raději zeptali, kde zakladatelka bydlí a přišli jí pomoct aspoň to nádobí umýt - nic by to nestálo a zakladatelce by se pomoc hodila. Chtěla bych Vás všechny vidět, jak to všechno zvládáte v její situaci Vy, které jí píšete, že je všechno špatně jen u zakladatelky.
Tipuju si, že si je zakladatelka sama neudělala.Zakladatelko, proč jsi nešla na další vyšetření na Crohna? Bylo to kvůli hlídání?

Tak kam a kdy mám tedy naběhnout na ty hrnce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
20.11.14 20:54

@LenkaK to je dobrý nápad :palec: kdyby byla poblíž tak bych klidně pomoci šla. Času mám habaděj a zkušenost s „nemocnými“ dětmi, i když o autismu vím prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
20.11.14 20:55
@Burj Chalifa píše:
:mrgreen: ty mě zabiješ :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
20.11.14 20:58
@Anonymní píše:
nene první a chtěli jsme sourozence a pak byli dvojky. první přenášené dvojky vyvolávané 38tt a vše do 4-5 let ok

aha 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
20.11.14 20:59
@Burj Chalifa píše:
:mrgreen: :pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
20.11.14 20:59

No ja ale koukam, ze tady se dostava odpovedi jen na nejaky otazky…

Jinak jsem si vsimla tech posteli, tak bych rada poradila, ze jsou sekace, kde se daji sehnat pekna prosteradla a i povleceni, za par kacek…clovek nemusi byt bohatej, aby meli deti poradny periny v postelich apod. :nevim:

Jo a na jedne z tech fotek vidim miminko… :?: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
20.11.14 21:02
@Hanka79 píše:
No ja ale koukam, ze tady se dostava odpovedi jen na nejaky otazky…

Jinak jsem si vsimla tech posteli, tak bych rada poradila, ze jsou sekace, kde se daji sehnat pekna prosteradla a i povleceni, za par kacek…clovek nemusi byt bohatej, aby meli deti poradny periny v postelich apod. :nevim:

Jo a na jedne z tech fotek vidim miminko… :?: :think:

jéžiš, to je panna, ne :mrgreen: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.14 21:03

Tak já ty fotky nevidím detailně, ale i tak mi to nepřijde vzhledem k podmínkám strašné. Já to mívám občas také - když máme několik dní za sebou nějaké akce - ráno se vypravujeme, občas vyházím poličku, když něco hledám, v kuchyni totéž s igelitkami, do toho po zemi hračky a když jsem zrovna večer nenaložila myčku, nějaké to nádobí se také najde. :oops: P

otom třeba 2 dny za sebou tam ty sbalené tašky nechám ležet. Kufr vybaluji někdy i týden. Prostě máme to občas stejné. Donedávna jsem měla paní na úklid plus večer uklidil kuchyni občas i manžel. A teď bez paní na úklid jsem si ještě nenašla systém. Bože, no. Zase na druhou stranu si myslím, že tady ty dámy dokonalé se prostě nevěnují dětem zdaleka tolik, jako já. A oba to s manželem bereme jako prospěšnější. ;-)

Zato jsem pracovala s Aspergeriky a můžu říct, že se 3 dětmi této diagnózy a těžší bych to vážně nedala. To si neumím představit.. :hug:

• Citovat
  • Upravit
1056
20.11.14 21:03

@Hanka79 panenka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
20.11.14 21:04

@Hanka79 to je panenka :mrgreen: podle me

• Citovat