Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@marra2 píše: Žiješ sama jo? No a chůva od státu pro vycercata? Nebo na úklid? Zakl.me se to nezdá.
Take nevim co si myslet..
@marra2 píše: Žiješ sama jo? No a chůva od státu pro vycercata? Nebo na úklid? Zakl.me se to nezdá.
Paní má jedno 8leté a 7letá dvojčata. Na ty chůvu nedostaneš.
Zakladatelko, já bych se poptala i ve škole, kam děti chodí. Chodí do speciální školy a školky? Mají nějaké asistenty? Máš šanci získat nějaké příspěvky na asistenty třeba?
@IvetJas píše:
Paní má jedno 8leté a 7letá dvojčata. Na ty chůvu nedostaneš.
Zakladatelko, já bych se poptala i ve škole, kam děti chodí. Chodí do speciální školy a školky? Mají nějaké asistenty? Máš šanci získat nějaké příspěvky na asistenty třeba?
Ano chodí do specek. Asistenty mají v mš v škole již ne jsou 2 učitelky na 6 dětí. pokud nemá střevní problémy tk je to celkem dobré. samozdřejmě idealně naklizeno si nebude nikdy. Jinak na děti mám PNP.
@IvetJas píše:
15 jogurtů za den bych zrovna pochopila. Děti mají 7 a 8 let a středně těžkou a těžkou mentální retardaci, takže budou na úrovni dětí menších a to rozhodně o víc než o rok, o dva, takže věřím, že maminka občas může být hodně ráda, že do nich něco dostane a pokud to jsou jogurty, proč nelepší než párky.
15 jogurtu? Ted se zamysli i nad financni situaci rodiny. Samozivitelka, tri deti. 15 jogurtu denne cca 8kc/ks krat 30dni…
@Anonymní píše:
Nafoceno po návěštěvě za chvilku pošlu jak to tu vypadá běžné. Jinak napsala že děti jsou OK v pořádku, čistě, najezené.
Nenech se znervóznit. Ani bych neřekla, že je to bordel - spíš chaos. Když je můj synek přetaženej a já zrovna potřebuji něco nutně udělat, dokáže vykrámovat kde co během chvíle. A v každém věku krámoval s oblibou něco jiného. Pokud máš tři děti, každé baví krámovat zrovna něco jiného. Jedno šuplíky, druhý skříně, třetí koše s hračkami… Čerstvě jste se nastěhovali a je třeba se vypořádat se zabezpečením věcí. A také se změnou související se stěhováním… myslím, že je toho na vás a zejména na tebe více než dost a takové milé návštěvy ti moc nepřidají. Ale nedej se, neboť se kope jenom do toho, kdo leží!
@marra2 píše:
Zakl.ty mas opravdu ještě mimino? Ono to asi tak horké nebude, co? Co manžel na to? Chjo cucham certovinu.
ach jo čichačka..zakladatelko vyfot prosím to „miminko“ at je jasno a bez dohadů
@Pizlam píše:
15 jogurtu? Ted se zamysli i nad financni situaci rodiny. Samozivitelka, tri deti. 15 jogurtu denne cca 8kc/ks krat 30dni…
ne každá žena s dětma je chudá.
Já jen pro zakladatelku - mezi těmito fotkami je rozdíl asi 2 hodiny, než jsem zajela něco zařídit na poštu a hlídal jejich otec (seděl u počítače) - jo a uklízet to nebude, protože je to moje práce přece ![]()
a to mám zdravé děti (teda syn je adept na ADHD)
@Blackova.K píše:
ne každá žena s dětma je chudá.
Netvrdim, ze chuda ale 3000,– mesicne za jogurty si kolikrat nemuze dovolit rodina s jednim ditetem.
@Anonymní píše:
Tvrdí že to za den neudělají:(ano sousedům děti vadí že je mám dát do ústavu
No a co, stačí uklidit 1× za týden, aby nebyla špína a nemůžou Ti děti sebrat, když je u nás nesebrali ani zavšiveným špinavým nepřizpůsobivým, kteří začali bourat svůj vlastní dům, aby prodali nejdříve plechové okapy a pak cihly. Místo odebrání dětí z domu hrůzy přemístili rodinu do ubytovny.
@jdukolem píše:
ach jo čichačka..zakladatelko vyfot prosím to „miminko“ at je jasno a bez dohadů
@Pizlam píše:
Netvrdim, ze chuda ale 3000,– mesicne za jogurty si kolikrat nemuze dovolit rodina s jednim ditetem.
No ono ale u dětí s tímto postižením se ti taky hezky může stát, že krom těch jogurtů už nesní skoro nic jiného, paní sama sebe odbyde a máš to. Navíc nemyslím, že by to fakt dali každý den. Náš syn taky měl den, kdy snědl sám půlkilovou holandii a pak třeba zase jen polévkovou lžíci ![]()
@Pizlam píše:
a spousta rodin si to dovolit může. tohle se těžko řeší, třeba jsou děcka živi jen z tohodle a ostatní je problém do nich dostat. Mám dítě co nežere, takže kdybych věděla že bude dlabat nevím co, tak mu to koupím taky bez ohledu na cenu.
@Anonymní píše:
Tak to je hustá panenka, ten by se náš syn stopro i bál. Vlastně i muž by se jí bál. Se báli i mé dětské, co mi naši jednou dovezli ![]()