Odebrání dětí OSPOD pro bordel v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.11.14 17:15

Nn bohuzel všude maji dluhy exekuce na barak atd.  :(

• Citovat
  • Upravit
779
20.11.14 17:16
@Anonymní píše:
Dobrý den právě jsem tu měla OSPOD anonymní udání a bohužel mám byt jak po výbuchu. Mohou odebrat děti jen za bordel?

Trochu mi to připomíná diskuzg, kdy se maminka ptala jestli jí sociálka může vzít děti, protože syn je často hospitalizován. Nemyslím si, že sociálka nemá nic lepšího na práci než bezdůvodně obcházet rodiny, asi musel být jiný důvod, určitě to dle mého není nepořádek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
20.11.14 17:16
@Anonymní píše:
Tvrdí že to za den neudělají:(ano sousedům děti vadí že je mám dát do ústavu

počkej, to ti řekla ta paní co u tebe byla na kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.14 17:17
@Blackova.K píše:
počkej, to ti řekla ta paní co u tebe byla na kontrole?
že je mám nadopovat léky. To řekni loni.Ted ssi jen bodrdel vyfotila a řekla že to neudělají za den
  • Citovat
  • Upravit
1486
20.11.14 17:18

U druhe anonymni-a mozna u obou-mi to cele pripomina Vedanigu, nebo jak se jmenovala…tak rikala, ze neporadek, a vylezl z toho fakt humus…

Za obycejny neporadek opravdu deti neodebiraji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
20.11.14 17:19
@Anonymní píše:
Tvrdí že to za den neudělají:(ano sousedům děti vadí že je mám dát do ústavu

a kdo to tvrdí? ta socka, co tam byla na kontrole?
Jinak, co tak vím, tak pokud bys měla doma fakt bordel, tak by tě sociálka mohla upozornit, že je třeba uklidit, mohla by přijít znovu na kontrolu, ale aby odebírali, to byste se tam fakt museli brodit v odpadkách a neměli co jíst…jinak se i fakt bugr minimálně zpočátku řeší domluvou (podle potřeby více či méně důraznou).
Podle mě socka spíš bude řešit, aby děti měly dobré zázemí ohledně jejich nemoci, než nevytřeno a nepovlečené peřiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
20.11.14 17:19

Já si myslím, že jo, v TV to bylo v těch Křižovatkách života, že kromě toho, že máma byla alkoholička a o dceru se nestarala, tak žily(spíš s mámou nežily) v bordelu. Oni nebudou zkoumat, jestli je tam teď bordel, nebo tam je bordel furt. Na jednu stranu chápou, že s děckama není občas možné mít všechno 100%tiptop. Avšak, když už někdo dostane oznámení ze socky, tak to asi kvůli něčemu bylo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.11.14 17:21

Tak to u nás snad fakt ne, hlavně je asi rozdíl mezi „čistou špínou“, a místem, který může být až nebezpečné, jako třeba s injekčníma stříkačkama, mnoha a mnoha podělanýma plínama, které jsou poházené všude…kvůli poházenému oblečení a hračkám asi sotva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
@Anonymní píše: že je mám nadopovat léky. To řekni loni.Ted ssi jen bodrdel vyfotila a řekla že to neudělají za den

mohla by jsi vyfotit část toho bordelu, samozřejmě bez dětí aby tě nikdo nepoznal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955

A jak to vidíš ty sama, máš pocit, že děti zvládáš? Nebo sama cítíš, že to není dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
20.11.14 17:22
@Anonymní píše: že je mám nadopovat léky. To řekni loni.Ted ssi jen bodrdel vyfotila a řekla že to neudělají za den

Takze uz u tebe byli loni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.14 17:24

Anonym2 : no me jde prave o to ze to dite bylo ted v nemocnici zvraceni silny kasel a 40 teploty a oni ziji v zime smradu plisni jidlo taky zadny no proste hruza,

• Citovat
  • Upravit
31292
20.11.14 17:26

Taky teď koukám, že u tebe už byli…nu, pak už je potřeba si dávat trochu pozor…protože jestli chodí kontroly opakovaně a mají výhrady, tak to možná nebude na nějaké urychlené odebírání, ale už budeš pod drobnohledem.
V tomhle případě už bych to asi fakt řešila např. tak, aby se ti děti do skříní prostě nedostaly a nemohly kramařit (zámky), postele převlíknout okamžitě atd. protože jestli sociálka nabyde dojmu, že se nezvládáš o děti starat, tak už by to mohlo být nahnuté… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
20.11.14 17:30
@Anonymní píše:
Anonym2 : no me jde prave o to ze to dite bylo ted v nemocnici zvraceni silny kasel a 40 teploty a oni ziji v zime smradu plisni jidlo taky zadny no proste hruza,

Plíseň bych tak neřešila, plíseň se může udělat i v sebelepší čistotě, máme taky dvě nové místnosti a plíseň se tam v zimě občas v rozích dělá, tak vystříkávám savem, používám pohlcovače vlhkosti, hodně větráme a prádlo suším na venkovním věšáku :) Plíseň fakt neřeš, pokud jim vyloženě „neběhá“ po potravinách a podobně…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
20.11.14 17:32
@Anonymní píše:
Anonym2 : no me jde prave o to ze to dite bylo ted v nemocnici zvraceni silny kasel a 40 teploty a oni ziji v zime smradu plisni jidlo taky zadny no proste hruza,

no, tak tohle si už o zásah sociálky koleduje…
Já mám sice doma taky bordel (na denodenní cídění mě neužije, některé maminy by z toho asi dostaly osypky, ale zase infekční to tu také není :D ), ale bezpečné prostředí, teplo, čisté prádlo, jídlo a tak je samozřejmostí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí