Odebrání dětí OSPOD pro bordel v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
21.11.14 10:21
@siamka7 píše:
to není útočení, je to otázka a názor. mě to celkem vyděsilo :roll: mít 3 děti autisty po sobě. jak píšu, mazec, zakladatelce nezávidím a nejhorší je, že je sama nemocná :zed:

A ty si myslíš, že to dítě se narodí s nápisem „autista“ na čele? Navíc první dítě je Asperger, tam začnou být potíže viditelné až ve školním věku. A obvykle nejde o žádnou hrůzu, pro laika je to dítě prostě samotářské a má zvláštní záliby. Často zůstane nediagnostikované celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
21.11.14 10:52

Nesedím tu pořád, tudíž se zpožděním spousty stran se zakladatelce omlouvám za to, že jsem jí zkritizovala, že si po nemocném dítěti na vlastní triko pořídí další nemocné. Nevěděla jsem věkový rozdíl dětí a že v době dalšího těhotenství nemohla vědět o postižení nejstaršího.
Zároveň to nic nemění na tom, že věkový rozdíl si zvolila sama. Když se teď budu chovat jako průměrná jebačka z témat o dávkách, začnu zmiňovat otce dětí, ten jistě platí alimenty. Není-li živý, vdovský důchod, apod. Nerejpu nijak víc, než je rýpavo na zmiňovaných dávkách- a pokud se nějaký ryp ukáže jako omyl, tak já se tu aspoň omluvím, kdežto tam se to schová pod Ale tos měla říct dřív, se nediv, že to vypadá tak a tak.
Nedokážu si představit život s takovými dětmi, a vůbec, kdoví, co bude jednou z těch mých..Sousedi ale nemají povinnost trpět hluk uprostřed noci, takže řešit se to nějak musí, ať už je situace sebevíc blbější. Co bydlení blíž školám? Nebo placený doprovod na cesty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
21.11.14 10:53
@Bábrdl píše:
A ty si myslíš, že to dítě se narodí s nápisem „autista“ na čele? Navíc první dítě je Asperger, tam začnou být potíže viditelné až ve školním věku. A obvykle nejde o žádnou hrůzu, pro laika je to dítě prostě samotářské a má zvláštní záliby. Často zůstane nediagnostikované celý život.

Joo, to si myslí bohužel hodně lidí, a nejen o autismu. Taková nervosvalová onemocnění jsou poměrně závažná a v určitých variantách jdou rozpoznat třeba až v batolecím, předškolním věku - dle typu závažnosti atd., nebo DMO, které může vzniknout třeba po nedostatku kyslíku při porodu, tam taky žádný lékař předem nemůže říct, jak na tom děťátko bude, stejně se najde spousta rýpalů, kteří řeknou, proč žena takové dítě má :nevim: To stejné u mentálních retardací, atd atd. Každý má dnes pocit, že velké UZ jsou všemocné a oddechnou si, když se nepotvrdí Downův syndrom apod.

• Citovat
  • Upravit
IvetJas
21.11.14 11:00
@zuzouš píše:
Nesedím tu pořád, tudíž se zpožděním spousty stran se zakladatelce omlouvám za to, že jsem jí zkritizovala, že si po nemocném dítěti na vlastní triko pořídí další nemocné. Nevěděla jsem věkový rozdíl dětí a že v době dalšího těhotenství nemohla vědět o postižení nejstaršího.
Zároveň to nic nemění na tom, že věkový rozdíl si zvolila sama. Když se teď budu chovat jako průměrná jebačka z témat o dávkách, začnu zmiňovat otce dětí, ten jistě platí alimenty. Není-li živý, vdovský důchod, apod. Nerejpu nijak víc, než je rýpavo na zmiňovaných dávkách- a pokud se nějaký ryp ukáže jako omyl, tak já se tu aspoň omluvím, kdežto tam se to schová pod Ale tos měla říct dřív, se nediv, že to vypadá tak a tak.
Nedokážu si představit život s takovými dětmi, a vůbec, kdoví, co bude jednou z těch mých..Sousedi ale nemají povinnost trpět hluk uprostřed noci, takže řešit se to nějak musí, ať už je situace sebevíc blbější. Co bydlení blíž školám? Nebo placený doprovod na cesty?

No jo, ale sourozence nejspíše plánovala s manželem/přítelem a jestli ten pak neunesl postižení dětí :nevim: znám rodinu, kde se otec snaží už několik měsíců pokousat postižení jednoho dítěte a momentálně je to dost nahnutý a bůhví, jak to dopadne. Já třeba čekám druhé a první má teď necelé dva a půl roku a kdyby se ukázalo něco u něj a pak i u malého a chlap mě nechal, tak jsem ve stejné pr…i jako zakladatelka (ne, mám vlastně jen dvě děti a zatím jsem zdravá, takže lehce lépe možná). Kdyby každá žena předem předvídala, jestli její muž unese závažné postižení dětí nebo ne, tak máme možná všichni jedináčky :nevim:
Nicméně je hezké, že ses dodatečně ozvala :kytka: to zas každý taky neudělá, když se splete.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.14 11:04

Pracuju v azyláku, takový binec, který některé naše matky mají, si nepřejte raději ani vidět. Kdyby se děti debíraly z důvodu nepořádku v bytě, tak máme odebranou většinu dětí… Většinou se to řeší domluvou a častějšími kontrolami z OSPOD nebo z naší strany. Měli jsme tu jednu maminu, která měla různě po bytě poschovávané použité pleny, v kuch. lince jí lozili červi, v koupelně použité pleny a poházené použité tampony. Všude hromady špinavého oblečení. :poblion: Dala se jí lhůta na uklizení, děcko šlo na pár dní k babičce (aby matka měla dost času na úklid), ale odebrané nebylo! Tudíž se zakladatelko moc bát nemusíš.

• Citovat
  • Upravit
bamba
21.11.14 11:07
@Anonymní píše:
Pracuju v azyláku, takový binec, který některé naše matky mají, si nepřejte raději ani vidět. Kdyby se děti debíraly z důvodu nepořádku v bytě, tak máme odebranou většinu dětí… Většinou se to řeší domluvou a častějšími kontrolami z OSPOD nebo z naší strany. Měli jsme tu jednu maminu, která měla různě po bytě poschovávané použité pleny, v kuch. lince jí lozili červi, v koupelně použité pleny a poházené použité tampony. Všude hromady špinavého oblečení. :poblion: Dala se jí lhůta na uklizení, děcko šlo na pár dní k babičce (aby matka měla dost času na úklid), ale odebrané nebylo! Tudíž se zakladatelko moc bát nemusíš.

To snad ani není možné, že někdo takový je.Byla bílá? Myslím si, že ano.

• Citovat
  • Upravit
10351
21.11.14 11:08

@IvetJas to je samozřejmě pravda, že nevíš, jak to u koho dopředu dopadne. Mluvím o tom proto, abych ukázala na tu nerovnováhu reakcí, kdy jeden je tu virtuálně seřezanej za to, že dítě nemá otce a u druhýho otec taky nefunguje, ale je ticho po pěšině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
21.11.14 11:10

Použitý plínky a tampony už snad zavánějí nějakou úchylkou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
21.11.14 11:18
@Anonymní píše:
:poblion: :poblion: a já si vyčítám, když nestíhám vytřít a vysát…
  • Citovat
  • Upravit
IvetJas
21.11.14 11:36
@zuzouš píše:
@IvetJas to je samozřejmě pravda, že nevíš, jak to u koho dopředu dopadne. Mluvím o tom proto, abych ukázala na tu nerovnováhu reakcí, kdy jeden je tu virtuálně seřezanej za to, že dítě nemá otce a u druhýho otec taky nefunguje, ale je ticho po pěšině.

Jo takto, no já myslím, že bohužel u těchto témat část lidí automaticky předpokládá, že pokud tatínek není, tak to nezvládl. Já to několikrát probírala s mužem a tím, že jsem s lidmi s handicapem pracovala, mám pocit, že by už i nějakým způsobem zvládl pracovat s fyzickým postižením dítěte (my nejsme ani vůbec sportovně založená rodina), ale sám řekl, že psychicky, hlavně tedy mentálně postižené dítě by asi nezvládl, že by měl pocit, že ta výchova nikam nevede, nic nepřináší, ale třeba by se pochlapil, kdyby na to přišlo, nevím.

• Citovat
  • Upravit
bamba
21.11.14 12:02

Jo, chlapi už jsou takový, žena to zvládnout musí, ale oni sobečci se s tím nesrovnají, tak raděj zdrhnou. Mají to v povaze, bo kdo uteče, vyhraje.

• Citovat
  • Upravit
16694
21.11.14 12:39

@IvetJas syn má podezření na aspergera…pokud ho má, tak lehkou formu a i tak má manžel problém „to pobrat“. Ne, že by nás chtěl opouštět, ale nějak nedokáže pochopit, že syn za svoje chování tak úplně nemůže. Není nevychovaný, jen určitých věcí prostě schopný není (pracovat v kolektivu, nereagovat na změnu činnosti jinak, než pláčem…). Takže věřím, že kdyby mělo být postižení větší, tak buď odejde sám chlap, neby by byl mnou odejit, protože už takhle mě vyčerpává „tlumočení“, proč mu brečící dítě nedokáže odpovědět, jaký je doprčic problém se hned obléknout a jít ven :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
21.11.14 12:52

Nečetla jsem všechny komentáře, ale zakladatelko klid, na odebrání to není. Můžu ti sem klidně nahrát jak to vypadalo u exmanželky mého chlapa, děcka jí nikdo nesebral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
21.11.14 12:58

Poté, co jsem právě dočetla článek o znásilnění tříletý holčičky, mi tři jakkoli nemocný, ale spokojený děti přijdou jako výhra. Jak něco takovýho může někoho napadnout? Nějak mě to vzalo, mladší bude mít za pár dní tři a.. a to je šílený :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
21.11.14 12:59

@zuzouš cože? 8o 8o to je děsný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie