Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Pleny se mě tu neválejí pár jogurtu presnidavek sníme za dopoledne 15kousků. No jen prádlo po bytě a hračky plus vyházená šatní skrin
kolik máš dětí? ![]()
@Anonymní píše:
Pleny se mě tu neválejí pár jogurtu presnidavek sníme za dopoledne 15kousků. No jen prádlo po bytě a hračky plus vyházená šatní skrin
Tak pokud to je jen čisté prádlo, hračky a skříň tak bych se asi nebála
.
Pockej, zakladatelko, tu hlasku o 15 jogurtech/presnidavkach asi nechapu… ty se vam taky vali po byte? Jinak mi ti prijde v pohode…
Nafoceno po návěštěvě za chvilku pošlu jak to tu vypadá běžné. Jinak napsala že děti jsou OK v pořádku, čistě, najezené.
@AdelaHores píše:
Plíseň bych tak neřešila, plíseň se může udělat i v sebelepší čistotě, máme taky dvě nové místnosti a plíseň se tam v zimě občas v rozích dělá, tak vystříkávám savem, používám pohlcovače vlhkosti, hodně větráme a prádlo suším na venkovním věšákuPlíseň fakt neřeš, pokud jim vyloženě „neběhá“ po potravinách a podobně…:)
To si děláš srandu, ne? To je humus.
@kacz píše:
To si děláš srandu, ne? To je humus.
a co jako? tys v životě neviděla plíseň ve starým baráku v rohu? Asi dobrá cíťa jsi co?
takový ku*dy fakt miluju s prominutím
je to humáč, ale co mám asi dělat? Prodat barák?
![]()
@Anonymní píše:
Nafoceno po návěštěvě za chvilku pošlu jak to tu vypadá běžné. Jinak napsala že děti jsou OK v pořádku, čistě, najezené.
No, tak na odebrani deti toto neni, ALE vyrazne bych se nad sebou zamyslela…normalni toto neni ani s vice detmi ![]()
Zakladatelko, měla bys řešit v první řadě sebe a svoje problémy, máš doma bordel a očividně nezvládáš děti, takže udělej něco se sebou. To, že budeš pomlouvat sousedy nebo rodinu Ti rozhodně nepomůže. Pokud máš pochybnosti, zavolej na ně sociálku, ale teď vypni net, postav děti do latě a uklízej ![]()
Anonymní, podle fotek to vypadá hrozně. V žádném případě se tě nechci dotknout, ale hrůza. Taky bych nevěřila že je to jednodenní bordel.
Tři děti snědí 15 přesnídávek za dopoledne?
Anonymní. koukla jsem na fotky, to je fakt už bordel.To neuklizis? Neslo by aby ten bordel děti dělali jen v jedné místnosti? Mám taky autistů, vim co dokáže. ale kuchyň, obýval a koupelnu mám vždy nějak uklizenou. pravé kvůli nečekané návštěvě. a i kvůli nám. trošku žaber v tom úklidu mas hezky byt, nenechá ho devastovat.ale jako nevsimla jsem si, ze by si mela tu echt spinu..
@Ivtcha píše:
Zakladatelko, měla bys řešit v první řadě sebe a svoje problémy, máš doma bordel a očividně nezvládáš děti, takže udělej něco se sebou. To, že budeš pomlouvat sousedy nebo rodinu Ti rozhodně nepomůže. Pokud máš pochybnosti, zavolej na ně sociálku, ale teď vypni net, postav děti do latě a uklízej
Nepomlouvám rodinu ani sousedy. Uklízím když spí no je to tu dne hrozné takto to běžně nebývá. Jdu je koupt. děkuji za radu.
Jinak píšeš že jsou děti autisti, nevím co přímo tvé děti mají za problém. Ale budeš muset co nejvíc věcí zajistit proti vybordelení. Jako v tomhle se nemůžeš cítit ani ty dobře. A hlavně začít vést děti.