Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@marra2 píše:Špín ne jen změt´věcí baví je vše vyhazovat ještě že už neděláme hrommady s madracích, Ano když mě je špatně tak to nedávám.
Anonymní. koukla jsem na fotky, to je fakt už bordel.To neuklizis? Neslo by aby ten bordel děti dělali jen v jedné místnosti? Mám taky autistů, vim co dokáže. ale kuchyň, obýval a koupelnu mám vždy nějak uklizenou. pravé kvůli nečekané návštěvě. a i kvůli nám. trošku žaber v tom úklidu mas hezky byt, nenechá ho devastovat.ale jako nevsimla jsem si, ze by si mela tu echt spinu..
No jak tu holky psaly na odebrání to není, ALE to je prostě hrůza evidentně nejsi absolutně schopná zaopatřit domácnost, to není dětma, ty to prostě neumíš a nejsi toho schopná, to je vidět okamžitě, nemáš nějakou kamarádku, která by ti mohla poradit jak si zorganizovat domácí práce. Myslím, že něco takovýho je do budoucna pro tvoje děti dost velký handicep ![]()
@Blackova.K píše:
Jinak píšeš že jsou děti autisti, nevím co přímo tvé děti mají za problém. Ale budeš muset co nejvíc věcí zajistit proti vybordelení. Jako v tomhle se nemůžeš cítit ani ty dobře. A hlavně začít vést děti.
Jme tu krátce no byt spíž skříně budou na zámky a další zabezpěčení. Mám dva autisty a jeden aspeger.Jen aspeger je bez MR. Jinak TMR a STMR
@Anonymní píše: Špín ne jen změt´věcí baví je vše vyhazovat ještě že už neděláme hrommady s madracích, Ano když mě je špatně tak to nedávám.
Výhrad jim jeden pokoj.kde múzou bordelarit. večer to vždy úklid…oni nechodí do školky či školy? Zakl.jak je ti špatné? Ses nemocná?
@Anonymní píše: Špín ne jen změt´věcí baví je vše vyhazovat ještě že už neděláme hrommady s madracích, Ano když mě je špatně tak to nedávám.
Anonymní-ukliď si nepořádek, snaž se vždy uklízet i během toho, co děti bordelaří..někdy to nejde, ale u nás to takhle funguje
Nenech se rozhodit a netrap se nejapnými komentáři některých žen zde…až sem dají fotky svých domácností v běžném provozu oni, ať soudí
on je tady každej hrozně chytrej
některý věci sem na emimino už fakt radši nepsat, jsou tu takový rejpalky, že bys jim kolikrát měla chuť dát do držky za odpovědi, co tu vedou…Neznají situaci, ale serou se do všeho a za vším hledají chybu. Vše je humáč, každá matka je špatná, všem by vzaly děti…někdy je to opravdu uhozený
Neříkám, kolikrát je výtka na místě, ale obviňování? Ať si snad každej řeší svoje doma ![]()
Zakladatelko,
Bordel tam samozřejmě máte, ale pořád mi to na odebrání dětí nepřijde. Pokud by děti byli podvyživené, v plísni, špinavé atd. tak to je bez diskuzí důvod. Ty hadry všude vypadají na fotkách hrozně. Vím co dokáží děti udělat za bordel, ale měla bys ty děti kočírovat, protože jinak se zblázníš. Doufám, že všechno to oblečení je alespoň čistý. A opravdu to nevypadá na bordel za jeden/dva dny.
Zakladatelko omlouvám se nějak mi uniklo, že máš autistu, nicméně kamarádka taky, ale toto doma vážně nemá, má dvě děti, ale proti tomu co máš doma má fakt luxusní čistotu. Nemůže ti někdo pomáhat?
Tak děti se neodebírají z důvodu neschopnosti vést domácnost
Jestli už toto řešíš opakovaně, tak Ti zřejmě sociálka „nabídne pomoc“, aby ses naučila zvládat ![]()
A budou kontrolovat pečlivěji a dohlížet i jinde - děti, škola, školka atd.
Nevím ale.. co znamená „když je mně špatně, tak to nedávám“ ![]()
@Anonymní píše:
Jme tu krátce no byt spíž skříně budou na zámky a další zabezpěčení. Mám dva autisty a jeden aspeger.Jen aspeger je bez MR. Jinak TMR a STMR
Ses v nějaké odlehčovací službě? Tři děti autisty, to mate potvrzené geneticky?( mimo téma, jen pro zvědavost) mas manžela? Je možné děti poslat někam na pobyt? Jak ti je psychicky. mivam se synem občas stav, kdy si sednu a hledím do prázdna, to už vim ze je špatně a snažím se zase fungovat.Ja te chápu, ze si unavená, zničena. drz se
@Anonymní píše:
jo to bude nejlepší, co nejvíc pozamykat a pozavírat. Zapoměla jsem že jsi nemocná, psala jsi to. Tak to je jasný že je máma ráda že vůbec dýchá, až bude dobře tak to poklidíš a fakt zámky. Děckám krabice s hračkama nebo co mají rádi a jak píšou holky, jeden pokoj. Drž se ![]()
@belik píše:
No jak tu holky psaly na odebrání to není, ALE to je prostě hrůza evidentně nejsi absolutně schopná zaopatřit domácnost, to není dětma, ty to prostě neumíš a nejsi toho schopná, to je vidět okamžitě, nemáš nějakou kamarádku, která by ti mohla poradit jak si zorganizovat domácí práce. Myslím, že něco takovýho je do budoucna pro tvoje děti dost velký handicep
Nechápu, jak někdo může napsat, že dotyčná neumí vést domácnost…Nechci se nikoho zastávat, či být zlá, ale docela mě to zvedá ze židle. Nikdo z nás nezná poměry v rodině, co jsem pochopila, paní je na vše sama, má relativně dost mentálně handicapované děti-musí to být jak psychicky, tak fyzicky dost náročné…Nenavážela bych se ![]()
@Ivtcha píše:
Zakladatelko, měla bys řešit v první řadě sebe a svoje problémy, máš doma bordel a očividně nezvládáš děti, takže udělej něco se sebou. To, že budeš pomlouvat sousedy nebo rodinu Ti rozhodně nepomůže. Pokud máš pochybnosti, zavolej na ně sociálku, ale teď vypni net, postav děti do latě a uklízej
Pletes dohromady dve anonymni
@Magdaleeena je nemocná, aasi nějaká střevní blbost, psala že tráví dny na záchodě.
Syn, autista je schopny tohle udělat během hodiny.
beze srandy.ale jde to ukocirovat, musí se zabavit.
@Ivtcha psala ze ma autistu. Jak takove dite dat do late? Bordel ma vetsi nez provozni ale nevypada to ze by hnili ve spine