Odebrání řidičáku za alkohol

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24146
11.5.14 22:58

Jinak hodnotit jak moc to na cloveka melo vliv se proste neda :nevim: to by se pak clovek s pozitivnim testem na drogy taky moh hajit ze on ma velkou toleranci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
11.5.14 23:02

@quinny Je tam nějaká tolerance u toho měření, teda aspoň dřív byla, něco se odčítalo, ale nevím ted kolik, akorát nepíše jestli to 0,7 bylo před odečtem nebo po :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
11.5.14 23:04

@anubis25
No poprvé nic, byli hodní a podruhý mi dali kázání a chtěli vidět lékárničku, povinnou výbavu atd. a byli spokojení a potřetí se to vyřešilo tak, že jsem zaplatila 500 ale body mi nevzali ani neříkali, že by se brali tak nevím. :nevim: Každopádně si mě teda dlouho projížděli v systému, jestli nejsem hledaná, jestli existuju, nemám zákaz řízení a bůh ví co ještě.

@Liren
Jestli narážíš na to co jsem psala já, tak by sis to musela přečíst všechno aby si pochopila v jaký to bylo souvislosti, protože něco vytrhnout z kontextu je jasně zavádějící a nedává to potom smysl, že. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24146
11.5.14 23:09

@Natálka26 diskuzi jsem cetla celou jen jsem nereagovala komplexne ale jen na jednu vec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
11.5.14 23:10

@Natálka26 Ok dík už jsem aspoň klidnější že mě kdyžtak nečekají kdoví jak vysoké pokuty :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24146
11.5.14 23:12

A co se tyce zbytkoveho alkoholu tak co omlouvat? Za par korun si clovek muze na tyto situace koupit tester aby sam zjistil zda za ten volant sednou bez obav muze nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.5.14 23:26

No zakladatelka se ptala na určitou věc, a né na milión dalších věcí. Takže mému známému se tohle stalo před měsícem. Dal si 4 piva, a jel polní cestou domů. Jenže na hlavní už na něj čekali policajti. Měl to po hlavní domu 15m. Bohužel přišel o ŘP na 4 roky pokutu 7000kč. Takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24146
11.5.14 23:32
@patricie2014 píše:
No zakladatelka se ptala na určitou věc, a né na milión dalších věcí. Takže mému známému se tohle stalo před měsícem. Dal si 4 piva, a jel polní cestou domů. Jenže na hlavní už na něj čekali policajti. Měl to po hlavní domu 15m. Bohužel přišel o ŘP na 4 roky pokutu 7000kč. Takže tak.

A to ze to mel domu 15 min ho omlouvalo sednou za volant po 4 pivech? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
11.5.14 23:33
@terinka4444 píše:
Zrovna ve střepinách, jeden zdrogovaný píp píp píp se zákazrm řízení zabil policistku…změní zákony, pak jim všem sklapne

A dneska zabil vozíčkáře. :cert: S. ině jedny, snad budou tresty větší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
11.5.14 23:35
@patricie2014 píše:
No zakladatelka se ptala na určitou věc, a né na milión dalších věcí. Takže mému známému se tohle stalo před měsícem. Dal si 4 piva, a jel polní cestou domů. Jenže na hlavní už na něj čekali policajti. Měl to po hlavní domu 15m. Bohužel přišel o ŘP na 4 roky pokutu 7000kč. Takže tak.

já bych tyto lidí zavírala do vězení takže může být rád, že byl potrestan tak jak byl a snad se z toho poučí

• Citovat
  • Upravit
27012
11.5.14 23:39

Jen at mu seberou ridicak dostaje poradnou pokutu a klidne at jde sedet…kdy ho chytnou potreti? Az nekoho srazi?? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.5.14 23:48

No jel z práce domů, u hospody potkal známého prej dám si jeden kousek a vemu to zadem. Asi mu to za to stálo. Ale někdo ho musel udat. Já si pamatuju jako malá holka jednoho řidiče autobusu. Měl přestávku čekal na vlak ať nabere lidi, takže 30mimut. Hned na vlakovém je hospoda tak pulka autobusu tam šla. A řidič už tam seděl a hádejte co chlastal? Rum je pravda že jen dva frťany, ale na to že bylo léto pařáj tak docela mazec. Asi po 3km autobus předjeli policajti a normálně ho sebrali. Asi po 13 letech jsem ho potkala u jiné společnosti, takže jsem měla bobana ať vpořádku dojedu busem domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.5.14 07:40
@Liren píše:
A to ze to mel domu 15 min ho omlouvalo sednou za volant po 4 pivech? 8o 8o
:lol: 15 m není 15 min
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
12.5.14 08:57

@madeto dobre tolerance i tak je to na zbytkac proste hodne, musel vedet ze neco ma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
12.5.14 09:02

@patricie2014 dam si jeden kousek pak jsou z toho ctyri, to mu nikdo nebere. Jen to auto melo zustat u hospody a on se mohl projit. A o ŘP prisel ne bohuzel ale bohudik, protoze jinak by z toho taky mohl pochopit, ze je to vlastne uplne vporadku :zed:

K opilemu ridici autobusu asi tolik, jezdila jsem kdysi hodne i dlouhy trasy a tohle jednou zazila. A hodne jsem dekovala tomu, ze se nekdo nestydel s toho praskace ze sebe udelal a ze nas po par km zastavili. Posr@@Jsem byla az za usima kdyz jsem sedela nedaleko od nej a sledovala jak je mu ta silnice mala. Pak jsem jeste dlouho ridice prohlizela nez jsem k nekomu vlezla.
Pro tohle nemam pochopeni uz vubec. Ridici z povolani bych vzala opravneni na dozivoti, tohle si proste nemuze dovolit :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová