Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše: Více
Za svou budoucnost si je každý zodpovědný sám. Jestli potřebuješ nutně někoho zachraňovat tak si vezmi nějaký zvířátko z útulku.
Ale to je těžký radit. Na to si každý musí přijít sám až si pořádně natluče.
S takovým fakt chceš dál žít a nedej bože mít s ním děti?
Jako vážně???
A máte doma funkční zvonek? Já jen abys pak dobře slyšela, jak vam budou u dveří zvonit exekutoři.
Buď skončí v kanále a nebo mu budeš dělat matku. Líbí se ti to? Mě ani jedno. Není takový problém ujistit kolik dluzí a začít s tím něco moudrého dělat. Bude to jeden z těch, co mají třeba i hodně peněz, ale hází je do kanálu, protože s nimi neumí zacházet. Bude hůř.
Takže on má pěkný plat, ty máš též plat, nájem platíte „úplné minimum“ (citace) a máte nárok na příspěvek na bydlení??? To jako jak?
Mate malý nájem a on nadprůměrný plat a chcete příspěvek na bydlení jo?
@izabe píše: Více
Evidentně slečna není takové lilium, jak se tu prezentuje a matka partnera jim nejspíš „udělala“ smlouvu. Ti dva si nemají co vyčítat, oba podvodníci.
Až na to, že platbu nájmu musí dokázat výpisy z účtu a tchyně danit.
@princess.consuela píše: Více
Já to nechtěla psát první
. To je neuvěřitelné. Hlavně, že si slečna šetří a borce bolí každá tisícovka, co má dát na splátku dluhů. K tomu se pokoušel o kariéru finančního poradce. To je nonsens na entou.
@LiduNe píše: Více
Z cizího krev neteče. Asi má pocit, že jí blbý výběr partnera mají dotovat daňoví poplatníci. Ale pobavilo, zadlužený nýmand aka finanční poradce
.
@Marie244 píše: Více
Dokonaly byt nemusi, ale tohle je uz vylozene na zadelani s problemu s nekym takovym zit nebo zalozit rodinu. Tohle neni nejaka drobnost na charakteru, tohke je pro budouci zivot dost stezejni, co muze zakladatelku velice negativne ovlivnit..
Pokud ale v tom bytě nebydlíte a neplatíte nájem, nemáte na nic nárok. A ty v úvodním příspěvku píšeš, že nárok máte, nepožádal a osm měsíců to neřeší.
Takže tu někdo krapet kecá.
„Také se jedná o to, že jsem ho poprosila, aby vyřešil příspěvky na bydlení, na které máme nárok, abychom měli více peněz A nebyl schopen to vyřešit za 8 měsíců a doteď to není vyřešené.“
Nebo vy jste chtěli žádat o PnB na byt, který jednou budete mít
?
Příspěvek upraven 21.10.24 v 17:13
Tak když on má výborné příjmy podle tebe, tak jak na něj můžete mít nárok? a kde ten "váš " byt vezmeš?
A jak víš že na ně máte nárok? Jestli máte malý nájem a nadstandardní příjmy?? Nechápu tvoje myšlenkové pochody
Ve vašem věku a vaší situaci byste měli mít ušetřeno a ne vyřizovat příspěvky na úřadě. On má nadprůměrné peníze, platíte za bydlení směšnou sumu a chcete si žádat o příspěvek na bydlení?? Žijete a budete žít jako socky.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat