Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@LiduNe píše: Více
Tady je vidět, že soukromou školu může skutečně studovat kdokoliv. S tímhle projevem by fakt na státní VŠ neuspěla ![]()
@Kockazvysocan píše: Více
U mě teda celou VŠ gramatiku nikdo neřešil a to jsem na ní tupá a v maturitním slohu jsem prý trhla školní rekord.
(naštěstí literární přínos byl silnější)
@Anonymní píše: Více
Jo taaak. My máme z našich daní přispívat na vaše dluhy..
Ty vážně studuješ vysoké školy? Vlastně „školi“…
Tvoje myšlenkové pochody jsou až neuvěřitelně prostoduché. Jednou napíšeš, že si šetříš, pak zas, že ne, pak zas jo. Ty ani nevíš, jak funguje exekuce, kterou tvůj povedený přítel splácí. Do těch svým lží a polopravd se tady slušně zamotáváš. Hlavně, že víš, že máš nárok na sociální dávky. Reaguju agresivně, to ano. Protože příživníci jako vy dva mě nadzvedávají ze židle.
@Kockazvysocan píše: Více
Tak to nevím, co Ruxas studovala.. Ale u nás se gramatika řešila těžce. Je to i logické, předpokládá se, že po získání vzdělání člověk bude publikovat apod. U zakladatelky jde navíc o celkově primitivní projev.
Tak kdyz mate penez dost, na co prispevek? Kdyz neplatite ani najem? Pises strasne zmatene
s cim mu vlastne chces pomahat? Ze je financne negramotnej? Nesplaci dluhy a lze ti?
Protože máš negramotného pitomce, tak vás máme živit? ![]()
Hned bych úplně zrušila tyhle dávky jako příspěvky na bydlení atd.. ![]()
Pořiďte si mimíska ještě. Bude to super ![]()
Fyziku a bylo to každému jedno. A práce a věci co se publikují si snad člověk nechá zkontrolovat ne?
@Ruxas píše: Více
Aha. Tak my si nic kontrolovat nenechávali. Krom kontroly vyučujících teda. Když píšu zprávu z nějakého výzkumu, tak to po mě taky nikdo nekontroluje. Takže přijde mi logické, že po nás šli ohledně pravopisu.
Tak u nás kontroly byli běžné. Však spousta spolužáků sotva uměla česky.
Já v oboru nepracuji, z finančních důvodů. A jako IT píšu opravdu výjimečně něco, co by mělo být češtinsky ok. A to zvládne opravit automat. (Vlastně už to i celkem slušně za mě napíše AI
Takže jsem se po gymplu v češtině ještě zhoršila.) Za mě je bazírování na gramatice, u oborů ci s tím nemají ani minimální souvis, zbytečná buzerace.
Naprostá většina odborných textů se píše a publikuje v angličtině. To je pak opravdu jedno, jak se člověk vyjadřuje česky.
A ano, „nekdo“ tu zprávu z výzkumu vždycky kontroluje. Minimálně všichni spoluautoři.
Navíc i ta odborná/akademická angličtina je v publikacich díky národnostnímu mixu často pěkně zprasena a většinu tu formu dotahuje ten, komu ta stylistika nejvíc jde.
@Ruxas 👋 Ahoj kolegyně ☺️.
Ty peníze za školu vyhazujes z okna. Co tě tam učí, když nic neviš? To je nějaká soukromá vycucana z prstu, že?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat