Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jasněnkaa píše:
k čemu?Hledala, našla, tak k čemu má být empatická?
já už se těším až za půl roku budeme číst diskusi “kvůli milenci mě opustil otec mých dvojčat, jak ho mám získat zpět?“ a pak zase budeme muset být empatické
![]()
@momi33 píše:
jj, já to beru, jen mi to přijde mírně nedospělé.
Však je to nedospělé.
@Jasněnkaa píše:
@katkabanova kdybych se měla zhroutit z toho že muž něco dělá 14 dní, tak jsem pořád na AD, satelit mu trval přes půl roku, myčka nemaká přes týden, sokl jsem si pod linku přidělala po roce sama![]()
![]()
Co říct na to že odešel?
no je to tvoje vina, zničit si manželství kvůli měsíčnímu „vztahu“
to je pěkná kravina. Teď by jsi měla být spokojená, máš nový, dokonalý vztah, ten ošklivý lenoch je pryč, tak vo co jde?
jo peníze, to jsi měla přemýšlet dřív, jestli zahnout nebo ne.
moje řeč, kdyby bylo všechno na to mým chlapovi, tak nemáme doted ani mimčo
a chápu, že se zbláznila do chlapa o kterým si myslí že je nej.,ale bourat kvuli tomu rodinu?
nevim, nevim, přeju teda hodně štěstí a doufám, že ta měsíční známost zato stála
@Jasněnkaa píše:
@katkabanova kdybych se měla zhroutit z toho že muž něco dělá 14 dní, tak jsem pořád na AD, satelit mu trval přes půl roku, myčka nemaká přes týden, sokl jsem si pod linku přidělala po roce sama![]()
![]()
Co říct na to že odešel?
no je to tvoje vina, zničit si manželství kvůli měsíčnímu „vztahu“
to je pěkná kravina. Teď by jsi měla být spokojená, máš nový, dokonalý vztah, ten ošklivý lenoch je pryč, tak vo co jde?
jo peníze, to jsi měla přemýšlet dřív, jestli zahnout nebo ne.
Konečně rozumný názor, probůh, litovat někoho, kdo si vlastní vinou (chtíčem a nudou) rozbije manželství je padlé na hlavu ![]()
Zakladatelko, tak když novej pomůže, tak pěkně i finančně ne? no na výživné na děti nárok máš, jestli ti soudce přiklepne i na tebe, toť otázka… Snad ne, nebylo by to moc fér
A na tvém místě bych se hanbou propadla, chtít výživné na sebe ![]()
@araw píše:
Zakladatelko, tak když novej pomůže, tak pěkně i finančně ne? no na výživné na děti nárok máš, jestli ti soudce přiklepne i na tebe, toť otázka… Snad ne, nebylo by to moc férA na tvém místě bych se hanbou propadla, chtít výživné na sebe
Holky, většinou je vina na obou stranách, ale zas tolik bych zakladatelku neodsuzovala. Já taky nejsem pro rozbití rodiny jen tak kvůli blbostem, určitě kdyby sem napsala druhá strana, bude to zas o něčem úplně jiném, ale nikdo z nás s nimi doma nežil, tak těžko soudit. ![]()
@araw píše:
Zakladatelko, tak když novej pomůže, tak pěkně i finančně ne? no na výživné na děti nárok máš, jestli ti soudce přiklepne i na tebe, toť otázka… Snad ne, nebylo by to moc férA na tvém místě bych se hanbou propadla, chtít výživné na sebe
Tak to je zákonný nárok, tam nehraje roli nějaký osobní pocit morálnosti.
Mě zase nepřipadá fér, aby si to radši dobrala od sociálky.
Ja taky nechapu to odsuzovani
neuvedla jsi kde bydlis, kdo je vlastnik a ani zda jsi vdana. Zajdi na socialku a urcite ti poradi na co mas narok, ale nebude to hned
v tom blbakove vse dlouho trva. Domluv se i s otcem deti jak to udelate pokud to pujde. Dulezita vec, mazat v telefonu a mazat
a drzim pesti.
A vy ostatni, to jste si tak jiste, ze se vam to nestane nekdy taky, v dobe kdy se rozvadi kazdy druhy
tohle odsuzovani mi vadi ![]()
@Minki píše:
Ja taky nechapu to odsuzovanineuvedla jsi kde bydlis, kdo je vlastnik a ani zda jsi vdana. Zajdi na socialku a urcite ti poradi na co mas narok, ale nebude to hned
v tom blbakove vse dlouho trva. Domluv se i s otcem deti jak to udelate pokud to pujde. Dulezita vec, mazat v telefonu a mazat
a drzim pesti.A vy ostatni, to jste si tak jiste, ze se vam to nestane nekdy taky, v dobe kdy se rozvadi kazdy druhy
tohle odsuzovani mi vadi
Jj, zásadně neodsuzuju, když do toho nevidím a to tady z nás nikdo a fakt je, že nikdo z nás neví, jakým směrem se bude vyvíjet jeho život. Každej udělá v životě spoustu chyb, důležité je se z nich poučit.
@araw píše:
Proc by ji mel financne pomnahat nekdo kdo ji zna mesic?? Jako placeny sex, nebo co? ![]()
@katkabanova : Pokud píšeš, že psychicky se z toho dostaneš, tak peníze vyřešíš levou zadní ne? Zajdi na socku, tam ti poradí.
Zas ten klasickej pribeh mlada znudena mamina, okoukany manzel/pritel, trava u sousedu je vzdy zelenejsi atd. ![]()
@JedenTypan píše:
Proc by ji mel financne pomnahat nekdo kdo ji zna mesic?? Jako placeny sex, nebo co?
Jasně, to je sen každého muže financovat cizí děti, zejména po krátké známosti.
@Minki a já někde říkám, že se nerozvedu, že se nezamiluju já nebo pan Jasněnka? ![]()
@teta 278 píše:
@katkabanova : Pokud píšeš, že psychicky se z toho dostaneš, tak peníze vyřešíš levou zadní ne? Zajdi na socku, tam ti poradí.
Levou zadní v podobě sociálních dávek? ![]()