Odešel, zůstala jsem s dětma sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3733
13.5.13 12:04
@Jasněnkaa píše:
já zaplatím ráda mamině, který se posere život a potřebuje to. Ale nerada sponzoruju mladé maminy, co si umotají dítě s idiotem, dobrovolně se rozhodnou že budou svobodné maminky a pak jen nadávají na zk. rvený stát, to je myslím rozdíl ne?

Naprostý souhlas…a vévodí jim ty, co ještě „nestihly“ nikdy pracovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
13.5.13 12:09

@Jasněnkaa V tom máš určitě pravdu, ale co si budem povídat, kolikrát se to netýká jen těch mladých mamin. Mě nejde ani tak o ty maminy, jak o ty děti. Ty jsou na tom nejvíc bity. Vždycky, když vidim takový dítko, nejraději bych tu maminu nakopla do zadnice. Jistě jsrm názoru, že pokud na dítě fakt nemášm, nepořizuj si ho, ale kdzž už se to stane, stát by se měl o dítě ne matku finančně postarat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
13.5.13 12:20
@mischelinmisa píše:
@Jasněnkaa V tom máš určitě pravdu, ale co si budem povídat, kolikrát se to netýká jen těch mladých mamin. Mě nejde ani tak o ty maminy, jak o ty děti. Ty jsou na tom nejvíc bity. Vždycky, když vidim takový dítko, nejraději bych tu maminu nakopla do zadnice. Jistě jsrm názoru, že pokud na dítě fakt nemášm, nepořizuj si ho, ale kdzž už se to stane, stát by se měl o dítě ne matku finančně postarat.

já se s tebou nechci hádat, v něčem se shodnem, ale když se dobrovolně rozhodnu, že si dítě nechám, ať už ho počnu omylem, nebo z velké lásky k idiotovi, tak musím přemýšlet, mám na to, nemám? Protože ta žena prostě tu možnost volby má, ať už potrat nebo dítě někomu dát :nevim: a mít dítě není žádná finanční legrace, nedejbože když je dítě nemocné. Ale mluvím o dobrovolných svobodných matkách, ne o ženách kterým se ten život podělal, ať už smrtí partnera, nebo že mu jeblo :lol: myslím že mi rozumíš, uvedla jsi příklad sebe s dětma, tak ano kdyby to nastalo, tak ať ti stát pomůže, protože doteď jsi fungovala jako normální rodina, ale stal se průšvih.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.13 12:21

A co ty ktere zaměrně tají partnera dostavají od statu dobré penize do prace nemusejí jelikož je drží to, že jsou samoživitelky atd a díky tady těm vyčurancum mame horší a horší podminky…nesnaším to jelikož někdy se opravdu stane, že se člověk muže dostat do situace kdy davky potřebuje a co je jim řečeno???že nedosahnou nebo davku dostanou s neskutečnym zpožděním…naštěstí to neni muj připad, ale všecko se dá obejít a to je pruser

• Citovat
  • Upravit
10959
13.5.13 12:26
@araw píše:
Prosím tě, přečti si, co jsi napsala… Mě zas přijdeš zcestná ty… No a co nadělám, i takové po světě běhají, ale já si radši pokecám na emiminu, nehledám milence, se kterým podvedu svého partnera, když tak zdůrazňuješ, že není manžel :mavam: No hlavně hrozný strach, abys nezůstala na ocet, ale sama si o to říkáš :nevim: On ti nikdo nebude tolerovat bokovky, no možná jo, ale určitě nebude mít jen tebe :mrgreen: Jo a proč se hanbou propadnout? no holka, to je těžké, když ti morálka dovolí hledat si bokovky, tak to nepochopíš, ale rozbila jsi rodinu, odešel kvůli tomu, že máš dalšího.

prej,,rozbila jsi rodinu,, 8o 8o pokud sis nevšimla tak nežili jako rodina. umíš číst? 8o Normálně se zbavila debila, který se nechoval jak by měl :zed: :zed: :zed: to s ním ještě vydržela dlouho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
13.5.13 12:28
@berry4 píše:
mýlím se nebo ne, že tvůj první vztah TAKY nevyšel? :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
14.5.13 06:01
@berry4 píše:
mýlím se nebo ne, že tvůj první vztah TAKY nevyšel? :think:

No nevím, jak to myslíš, jako panna jsem se samozřejmě nevdávala :mrgreen: :mrgreen:, ale rodinu jsem si založila až s tím, kdo za to stál :nevim: Tudíž nechápu… Můj manžel je otec obou mých dětí :nevim: Nejsem pobožná, nevěřím v to, že by se lidi měli brát s prvním partnerem a musí s ním zůstat celý život. Ale něco jiného je, ukončit nefunkční vztah a něco jiného je najít si milence. To je dost podstatnej rozdíl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
14.5.13 06:03
@mischelinmisa píše:
Ted si mě rozesmála. Když jdu na sociálku vyřídit nějaký potřebný papír, všude je naprosto černo a odcházejí vysmátí, protože dostanou spoustu peněz od státu-od nás. Raději at ty peníze dostane holčina, které se trochu zašmodrchal život, než nějaká líná huba co nechce makat.Nechápu, jak můžete takhle moralizovat, dokud se člověk nedostane do takové situace sám neví jak se zachová. Třeba prostě potřebovala odrazový můstek a její„milenec“ tím je. Chce to odvahu a ve dvou se to táhne lépe. Kdyby založila diskuzi, že je neštastná, chlapa co na ní i na děti kašle, na všechno je sama a musí se doprošovat, aby vůbec něco udělal, že citově strádá, tak by to bylo samé odejdi od něj, vem nohy na ramena a najde se lepší atd. Jen to, že si našla někoho, kdo jí třeba má rád, změnilo úhel pohledu. Některé z vás by se za vaše příspěvky měly stydět.

Kdyby založila diskuzi, jak je nešťastná, ano poradily by ji aby vztah ukončila, nikdo by ji neradil, aby si našla milence :P Taková diskuze tu nedávno byla a od tohoto dotyčnou dost zrazovaly :lol: Jinak souhlasím, některé by se za své příspěvky stydět měly, jenže nebudou, protože morálka je pojem, který je na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
14.5.13 06:05
@mischelinmisa píše:

Jenomže stát podporuje i matku a o tom to je, spousta žen si pořídí děti a pak dlouho, velice dlouho žijou z dávek. A na ty má nárok hlavně kvůli dítěti. Člověk by si měl dítě pořídit, když ví, že ho uživí. Něco jiného je pak smrt partnera, ale zase, zodpovědnej člověk má uzavřenou životku, že pak rodina stejně nestrádá a dávky nejsou potřeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
14.5.13 06:08
@siamka7 píše:
prej,,rozbila jsi rodinu,, 8o 8o pokud sis nevšimla tak nežili jako rodina. umíš číst? 8o Normálně se zbavila debila, který se nechoval jak by měl :zed: :zed: :zed: to s ním ještě vydržela dlouho ;)

Prosím tě, kde píše že nežili jako rodina? 8o Žili spolu, podíleli se o náklady, pomáhal ji v domácnosti, tak ti nevím, sex asi taky měli, jako kamarádi spolu nebyli, to by mu její milenec byl ukradenej :mrgreen: No já to vidím spíš tak, že on se zbavil nevěrné a znuděné baby, ona NEODEŠLA! Odešel on, protože ona rozbila rodinu, rodina- otec, matka a děti, ještě něco k nepochopení? On svojí úlohu plnil, o ni a děti se očividně staral, když teď neví, jak to finančně zvládne :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
14.5.13 06:17

@Jasněnkaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: moc hezký obrázek pod nickem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.5.13 06:43
@araw píše:
No nevím, jak to myslíš, jako panna jsem se samozřejmě nevdávala :mrgreen: :mrgreen:, ale rodinu jsem si založila až s tím, kdo za to stál :nevim: Tudíž nechápu… Můj manžel je otec obou mých dětí :nevim: Nejsem pobožná, nevěřím v to, že by se lidi měli brát s prvním partnerem a musí s ním zůstat celý život. Ale něco jiného je, ukončit nefunkční vztah a něco jiného je najít si milence. To je dost podstatnej rozdíl :mrgreen:

No boze tak si ho nasla.Jako nema cenu byt ve vztahu, ktery nefunguje. A ze jsi nasla nekohi jineho svet se nezblazni.Kdyz to udela chlap je to v poradku kdyz zenska tak je ku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
14.5.13 07:51
@kattkka píše:
No boze tak si ho nasla.Jako nema cenu byt ve vztahu, ktery nefunguje. A ze jsi nasla nekohi jineho svet se nezblazni.Kdyz to udela chlap je to v poradku kdyz zenska tak je ku…

Já jsem někde psala, že je to u chlapa v pořádku? Ne, není… nemá cenu být ve vztahu který nefunguje, ale je slušnější odejít a až pak někoho hledat a ne dělat z toho druhého blbce. Pak tu je X diskuzí, jakej je to zmetek, že má milenku, ale velké většině žen přijde v pořádku najít si milence, tak pak nechápu, proč se nadává na chlapy :roll: Ať si má, ale ať tu nepíše, že zůstane na ocet a nešťastného smajla, to je fakt trapné a ubohé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.5.13 08:28

@araw tak jsem se spletla, mě ty vaše změny nicků dělají už pěkný maglajs v tom, kdo je kdo :lol:
K zakladatelce. Úplně nejlepší je ji odsoudit, udělat z ní příživnici, parazita na sociálních dávkách.
Sakra. A proč se mi v těchto chvílích vnucuje myšlenky, že stát se tohle týhle mamině před 20 ti lety, v podstatě by nemusela řešit nic, nemusela by se ptát, kam jít žebrat, nemusela by se doprošovat ničeho, protože by prostě našla do týdne práci, našla by i zařízení, kam umístit děti, vyžila by z toho, co vydělá a z alimentů.
Nikdo by se nad ničím nepozastavil, nerejpal se v tom, proč byla neštastná a podlehla někde jinde.
Protože by nebyla v situaci, kdy nenajde práci, nemá kam umístit děti, není závislá na těch úžasných dávkách, které v podstatě jen maskují to, co naši politici za posledním 20 let po*rali.
Víš, ono je tak nějak všeobecně známo, že ženská nezahýbá z pouhé potřeby ( jako chlap),ale protože už je doma něco hodně špatně. Ženská do toho motá city.
To, že je chlap fyzicky-tělem- doma a jednou za měsíc položí na stůl pár papírků ještě neznamená, že funguje. Že svoji úlohu plní. To je snad provořadě jeho povinnost! rodinu zabezpečit, nebo ne?
Rozbila rodinu. V čem? Možná ona v ní byla na 100% fungující článek, on ten, kdo tz toho akorát profitoval. Halt se stalo. On na to přišel, místo, aby se sám nad sebou zamyslel, tak jako většina „správných mužů“ udělal to nejjednodušší - vzal roha, urazil se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
14.5.13 09:37

@araw prosím tě četla sis tohle :roll: :cert: takového by si mít doma chtěla?

No, tak těm, které mne pochopily, děkuju za rozumný názor. Zajdu na sociálku se zeptat co a jak, na co bude nárok.
Pro ty ostastní skvělésuperprima maminy: nikde jsem nenapsala, že jsem vdaná. Jsem mladá a ano, děti jsme měli brzo, dala jsem jim ale život a holky miluju nadevše :palec: Tohle je ale mimo mísu, řešit proč mám děti :roll: V druhé řadě jsem nikde nenapsala, že můj vztah s přítelem zkroskotal kvůli nějakému „milenci“?? V úvodním příspěvku jsem to napsala ve zkratce, tak netřeba hned soudit, nikdo k nám do domácnosti nevidíte. Přítel se dnes nebalil poprvé. Už několikrát to tady bylo, ale vždy nakonec zůstal a já mu ještě musela vybalovat fusekle z igelitek :roll: Takže ještě jednou a jinak pro ty nechápavé: Vztah mezi mnou a mým přítelem šel do sraček, žádná láska, žádná pusa, spaní v jiné místnosti, tak to by každá z vás byla na hlavu, kdyby si takového doma nechala, ještě když by zkritizoval každou vaši snahu, vaše jídlo,15 hodin denně proseděl u pc her a když by mu dítka brečely pod nohama, nasadil by sluchátka a dělal, že to neslyší. To bych vás moralistky chtěla vidět. Takže příště, než se do někoho pustíte, aniž byste věděly, jak je to doopravdy, mozek, ano mozek :think: :* Novou známost jsem uvedla jen proto, že to celé rozsekla-kdyby si včera přítel nepřečetl sms které si s ním píšu, neodešel by a já bych to měla mnohem těžší, tajila, lhala. takže se mi svým způsobem i ulevilo. Ptala jsem se na peníze, ne na to jestli byste kvůli měsíčnímu milenci nechali odejít chlapa. Každý se může stát otcem, ale málokdo umí být tátou ;) krásný večer všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí