Odešel, zůstala jsem s dětma sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
750
12.5.13 17:15

@Jasněnkaa tak ten citat je dokonaly jen u nas nepouzitelny, muj chlap neumi nic, radeji vytahne penize a rekne at nekoho sezenu :mrgreen: tak si to dam na nastenku abych vedela, ze kdyz neco neopravim do pul roku tak se nic nedeje :lol: :lol:
@araw no a ty jsi si jista, ze tebe to nikdy nepotka??? To muzes rici v rakvi - zila jsem dobre- ale jak se rika nechval zenu pred smrti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
12.5.13 17:16
@Minki píše:
@Jasněnkaa tak ten citat je dokonaly jen u nas nepouzitelny, muj chlap neumi nic, radeji vytahne penize a rekne at nekoho sezenu :mrgreen: tak si to dam na nastenku abych vedela, ze kdyz neco neopravim do pul roku tak se nic nedeje :lol: :lol:
@araw no a ty jsi si jista, ze tebe to nikdy nepotka??? To muz rici v rakvi - zila jsem dobre- ale jak se rika nechval zenu pred smrti :mrgreen:

No představ si, že tohle můžu říct na 1000000% že mě nepotká. Divné viď, ale já si v životě cením úplně jiných věcí… Takže tohle je fakt jedna z věcí které vím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
12.5.13 17:18

@Minki A prostě si myslím, že napsat, odešel, zůstala jsem sama je fakt drzost. není sama, má milence, tak jaképak vzpamatovávání z toho, že odešel. :zed: Jako stavět se do role opuštěné chudinky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
12.5.13 17:20

1. Najít si právníka a zažádat o svěření dětí do péče + alimenty.
2. Pokud máte společný majetek, domluvit se na rozdělení (opět doporučuji právníka)
3. Pokud Ti zaměstnavatel drží místo, zajít za nim a domluvit se na dřívějším nástupu nebo sakra rychle hledat nové místo, pač z rodičovské dvě děti neuživíš.
4. S tím souvisí hlídání dětí - najít slušnou paní na hlídání dá zabrat.
5. Doufat, že si mezitím vším najdeš čas na milence a on bude stále tak nadšený, jako teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
12.5.13 17:23

@Minki to víš že jo, nehoň se, času dost :mrgreen:
Tenhle citát má můj muž na FB :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
750
12.5.13 17:35

@araw tak nadpis je zavadejici, ale ptala se na penize a odsuzovat nemame pravo. Kazdy neseme svoji kuzi na trh a kazdy si svoje dobre i spatne skutky odpykame. Tak pokud se vidis takto pak blahopreji :palec: ja jsem realista :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.5.13 17:39
@araw píše:
@Minki A prostě si myslím, že napsat, odešel, zůstala jsem sama je fakt drzost. není sama, má milence, tak jaképak vzpamatovávání z toho, že odešel. :zed: Jako stavět se do role opuštěné chudinky :roll:

Nemam pocit ze by delala ze sebe chudinku. Podle toho co pise. Samna napsala ze si za muze sama a do te role se nepostavila.
Takze nevim co tu vetsina z Vas resi. Zeptala se co ma delat tod cele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
12.5.13 17:43

@kattkka vzdyt ja ji branila :cert: chce to cist cele a ne jen to co mi nekdo odepisuje :pocitac: ale zivot je prece tak zajimavy :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.5.13 17:45
@Minki píše:
@kattkka vzdyt ja ji branila :cert: chce to cist cele a ne jen to co mi nekdo odepisuje :pocitac: ale zivot je prece tak zajimavy :andel: :lol:

Vsak to neni na tebe. ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.5.13 18:12
@ave píše:
1. Najít si právníka a zažádat o svěření dětí do péče + alimenty.
2. Pokud máte společný majetek, domluvit se na rozdělení (opět doporučuji právníka)
3. Pokud Ti zaměstnavatel drží místo, zajít za nim a domluvit se na dřívějším nástupu nebo sakra rychle hledat nové místo, pač z rodičovské dvě děti neuživíš.
4. S tím souvisí hlídání dětí - najít slušnou paní na hlídání dá zabrat.
5. Doufat, že si mezitím vším najdeš čas na milence a on bude stále tak nadšený, jako teď.

1.2. právník netřeba, když se dva lidé normálně domluví
3. uživí, halt se bude muset uskromnit, zajímalo by mne, jako radu máš v tomto případě na umístění do školky :mrgreen:
4. :lol: to si děláš srandu ne? Z čeho ji má platit, když tady zakl. řeší holou existenci?
5. na milenci to celé nestojí, ani neleží, jestli sis nevšimla, zakl. prvoplánově chce spoléhat sama na sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
12.5.13 18:28

@kattkka jsem si oddechla :lol: :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
12.5.13 18:29

No, tak těm, které mne pochopily, děkuju za rozumný názor. Zajdu na sociálku se zeptat co a jak, na co bude nárok.
Pro ty ostastní skvělésuperprima maminy: nikde jsem nenapsala, že jsem vdaná. Jsem mladá a ano, děti jsme měli brzo, dala jsem jim ale život a holky miluju nadevše :palec: Tohle je ale mimo mísu, řešit proč mám děti :roll: V druhé řadě jsem nikde nenapsala, že můj vztah s přítelem zkroskotal kvůli nějakému „milenci“?? V úvodním příspěvku jsem to napsala ve zkratce, tak netřeba hned soudit, nikdo k nám do domácnosti nevidíte. Přítel se dnes nebalil poprvé. Už několikrát to tady bylo, ale vždy nakonec zůstal a já mu ještě musela vybalovat fusekle z igelitek :roll: Takže ještě jednou a jinak pro ty nechápavé: Vztah mezi mnou a mým přítelem šel do sraček, žádná láska, žádná pusa, spaní v jiné místnosti, tak to by každá z vás byla na hlavu, kdyby si takového doma nechala, ještě když by zkritizoval každou vaši snahu, vaše jídlo,15 hodin denně proseděl u pc her a když by mu dítka brečely pod nohama, nasadil by sluchátka a dělal, že to neslyší. To bych vás moralistky chtěla vidět. Takže příště, než se do někoho pustíte, aniž byste věděly, jak je to doopravdy, mozek, ano mozek :think: :* Novou známost jsem uvedla jen proto, že to celé rozsekla-kdyby si včera přítel nepřečetl sms které si s ním píšu, neodešel by a já bych to měla mnohem těžší, tajila, lhala. takže se mi svým způsobem i ulevilo. Ptala jsem se na peníze, ne na to jestli byste kvůli měsíčnímu milenci nechali odejít chlapa. Každý se může stát otcem, ale málokdo umí být tátou ;) krásný večer všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.5.13 18:58

@katkabanova a máš recht. Já jen nepostřehla toho přítele, brala jsem manžela automaticky. Jestli nemáte společné tp, to líp, hlavně zažádat o to svěření dětí do péče. Dřív teda nevim, jestli ti něco dají, soc. bude tak nebo tak požadovat nějaké dohodnuté výživné, z toho bude taky vycházet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
12.5.13 19:00
@araw píše:
Zakladatelko, tak když novej pomůže, tak pěkně i finančně ne? no na výživné na děti nárok máš, jestli ti soudce přiklepne i na tebe, toť otázka… Snad ne, nebylo by to moc fér :nevim: A na tvém místě bych se hanbou propadla, chtít výživné na sebe :zed:

tím jsi mě teda dostala nejvíc :) tvoje názory mi přijdou všechny vcelku zcestné, když nevíš jak se věci mají. Já nemám milence a i kdyby, nehledala bych ho z nudy.To ty vypadáš, že se docela nudíš, když tady tak bezdůvodně útočíš. A ještě jedno info…na výživné na sebe mám nárok!!!Do 2 let věku dítěte, tak proč bych se měla hanbou propadnout, když na to mám nárok? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
12.5.13 19:18
@katkabanova píše:
tím jsi mě teda dostala nejvíc :) tvoje názory mi přijdou všechny vcelku zcestné, když nevíš jak se věci mají. Já nemám milence a i kdyby, nehledala bych ho z nudy.To ty vypadáš, že se docela nudíš, když tady tak bezdůvodně útočíš. A ještě jedno info…na výživné na sebe mám nárok!!!Do 2 let věku dítěte, tak proč bych se měla hanbou propadnout, když na to mám nárok? :roll:

Prosím tě, přečti si, co jsi napsala… Mě zas přijdeš zcestná ty… No a co nadělám, i takové po světě běhají, ale já si radši pokecám na emiminu, nehledám milence, se kterým podvedu svého partnera, když tak zdůrazňuješ, že není manžel :mavam: No hlavně hrozný strach, abys nezůstala na ocet, ale sama si o to říkáš :nevim: On ti nikdo nebude tolerovat bokovky, no možná jo, ale určitě nebude mít jen tebe :mrgreen: Jo a proč se hanbou propadnout? no holka, to je těžké, když ti morálka dovolí hledat si bokovky, tak to nepochopíš, ale rozbila jsi rodinu, odešel kvůli tomu, že máš dalšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí