Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jasněnkaa tak ten citat je dokonaly jen u nas nepouzitelny, muj chlap neumi nic, radeji vytahne penize a rekne at nekoho sezenu
tak si to dam na nastenku abych vedela, ze kdyz neco neopravim do pul roku tak se nic nedeje
![]()
@araw no a ty jsi si jista, ze tebe to nikdy nepotka??? To muzes rici v rakvi - zila jsem dobre- ale jak se rika nechval zenu pred smrti ![]()
@Minki píše:
@Jasněnkaa tak ten citat je dokonaly jen u nas nepouzitelny, muj chlap neumi nic, radeji vytahne penize a rekne at nekoho sezenutak si to dam na nastenku abych vedela, ze kdyz neco neopravim do pul roku tak se nic nedeje
![]()
@araw no a ty jsi si jista, ze tebe to nikdy nepotka??? To muz rici v rakvi - zila jsem dobre- ale jak se rika nechval zenu pred smrti
No představ si, že tohle můžu říct na 1000000% že mě nepotká. Divné viď, ale já si v životě cením úplně jiných věcí… Takže tohle je fakt jedna z věcí které vím. ![]()
@Minki A prostě si myslím, že napsat, odešel, zůstala jsem sama je fakt drzost. není sama, má milence, tak jaképak vzpamatovávání z toho, že odešel.
Jako stavět se do role opuštěné chudinky ![]()
1. Najít si právníka a zažádat o svěření dětí do péče + alimenty.
2. Pokud máte společný majetek, domluvit se na rozdělení (opět doporučuji právníka)
3. Pokud Ti zaměstnavatel drží místo, zajít za nim a domluvit se na dřívějším nástupu nebo sakra rychle hledat nové místo, pač z rodičovské dvě děti neuživíš.
4. S tím souvisí hlídání dětí - najít slušnou paní na hlídání dá zabrat.
5. Doufat, že si mezitím vším najdeš čas na milence a on bude stále tak nadšený, jako teď.
@Minki to víš že jo, nehoň se, času dost ![]()
Tenhle citát má můj muž na FB
![]()
@araw tak nadpis je zavadejici, ale ptala se na penize a odsuzovat nemame pravo. Kazdy neseme svoji kuzi na trh a kazdy si svoje dobre i spatne skutky odpykame. Tak pokud se vidis takto pak blahopreji
ja jsem realista ![]()
@araw píše:
@Minki A prostě si myslím, že napsat, odešel, zůstala jsem sama je fakt drzost. není sama, má milence, tak jaképak vzpamatovávání z toho, že odešel.Jako stavět se do role opuštěné chudinky
Nemam pocit ze by delala ze sebe chudinku. Podle toho co pise. Samna napsala ze si za muze sama a do te role se nepostavila.
Takze nevim co tu vetsina z Vas resi. Zeptala se co ma delat tod cele…
@kattkka vzdyt ja ji branila
chce to cist cele a ne jen to co mi nekdo odepisuje
ale zivot je prece tak zajimavy
![]()
@Minki píše:
@kattkka vzdyt ja ji branilachce to cist cele a ne jen to co mi nekdo odepisuje
ale zivot je prece tak zajimavy
![]()
Vsak to neni na tebe.
.
@ave píše:
1. Najít si právníka a zažádat o svěření dětí do péče + alimenty.
2. Pokud máte společný majetek, domluvit se na rozdělení (opět doporučuji právníka)
3. Pokud Ti zaměstnavatel drží místo, zajít za nim a domluvit se na dřívějším nástupu nebo sakra rychle hledat nové místo, pač z rodičovské dvě děti neuživíš.
4. S tím souvisí hlídání dětí - najít slušnou paní na hlídání dá zabrat.
5. Doufat, že si mezitím vším najdeš čas na milence a on bude stále tak nadšený, jako teď.
1.2. právník netřeba, když se dva lidé normálně domluví
3. uživí, halt se bude muset uskromnit, zajímalo by mne, jako radu máš v tomto případě na umístění do školky ![]()
4.
to si děláš srandu ne? Z čeho ji má platit, když tady zakl. řeší holou existenci?
5. na milenci to celé nestojí, ani neleží, jestli sis nevšimla, zakl. prvoplánově chce spoléhat sama na sebe
No, tak těm, které mne pochopily, děkuju za rozumný názor. Zajdu na sociálku se zeptat co a jak, na co bude nárok.
Pro ty ostastní skvělésuperprima maminy: nikde jsem nenapsala, že jsem vdaná. Jsem mladá a ano, děti jsme měli brzo, dala jsem jim ale život a holky miluju nadevše
Tohle je ale mimo mísu, řešit proč mám děti
V druhé řadě jsem nikde nenapsala, že můj vztah s přítelem zkroskotal kvůli nějakému „milenci“?? V úvodním příspěvku jsem to napsala ve zkratce, tak netřeba hned soudit, nikdo k nám do domácnosti nevidíte. Přítel se dnes nebalil poprvé. Už několikrát to tady bylo, ale vždy nakonec zůstal a já mu ještě musela vybalovat fusekle z igelitek
Takže ještě jednou a jinak pro ty nechápavé: Vztah mezi mnou a mým přítelem šel do sraček, žádná láska, žádná pusa, spaní v jiné místnosti, tak to by každá z vás byla na hlavu, kdyby si takového doma nechala, ještě když by zkritizoval každou vaši snahu, vaše jídlo,15 hodin denně proseděl u pc her a když by mu dítka brečely pod nohama, nasadil by sluchátka a dělal, že to neslyší. To bych vás moralistky chtěla vidět. Takže příště, než se do někoho pustíte, aniž byste věděly, jak je to doopravdy, mozek, ano mozek
Novou známost jsem uvedla jen proto, že to celé rozsekla-kdyby si včera přítel nepřečetl sms které si s ním píšu, neodešel by a já bych to měla mnohem těžší, tajila, lhala. takže se mi svým způsobem i ulevilo. Ptala jsem se na peníze, ne na to jestli byste kvůli měsíčnímu milenci nechali odejít chlapa. Každý se může stát otcem, ale málokdo umí být tátou
krásný večer všem ![]()
@katkabanova a máš recht. Já jen nepostřehla toho přítele, brala jsem manžela automaticky. Jestli nemáte společné tp, to líp, hlavně zažádat o to svěření dětí do péče. Dřív teda nevim, jestli ti něco dají, soc. bude tak nebo tak požadovat nějaké dohodnuté výživné, z toho bude taky vycházet.
@araw píše:
Zakladatelko, tak když novej pomůže, tak pěkně i finančně ne? no na výživné na děti nárok máš, jestli ti soudce přiklepne i na tebe, toť otázka… Snad ne, nebylo by to moc férA na tvém místě bych se hanbou propadla, chtít výživné na sebe
tím jsi mě teda dostala nejvíc
tvoje názory mi přijdou všechny vcelku zcestné, když nevíš jak se věci mají. Já nemám milence a i kdyby, nehledala bych ho z nudy.To ty vypadáš, že se docela nudíš, když tady tak bezdůvodně útočíš. A ještě jedno info…na výživné na sebe mám nárok!!!Do 2 let věku dítěte, tak proč bych se měla hanbou propadnout, když na to mám nárok? ![]()
@katkabanova píše:
tím jsi mě teda dostala nejvíctvoje názory mi přijdou všechny vcelku zcestné, když nevíš jak se věci mají. Já nemám milence a i kdyby, nehledala bych ho z nudy.To ty vypadáš, že se docela nudíš, když tady tak bezdůvodně útočíš. A ještě jedno info…na výživné na sebe mám nárok!!!Do 2 let věku dítěte, tak proč bych se měla hanbou propadnout, když na to mám nárok?
Prosím tě, přečti si, co jsi napsala… Mě zas přijdeš zcestná ty… No a co nadělám, i takové po světě běhají, ale já si radši pokecám na emiminu, nehledám milence, se kterým podvedu svého partnera, když tak zdůrazňuješ, že není manžel
No hlavně hrozný strach, abys nezůstala na ocet, ale sama si o to říkáš
On ti nikdo nebude tolerovat bokovky, no možná jo, ale určitě nebude mít jen tebe
Jo a proč se hanbou propadnout? no holka, to je těžké, když ti morálka dovolí hledat si bokovky, tak to nepochopíš, ale rozbila jsi rodinu, odešel kvůli tomu, že máš dalšího.