Odřekla mi fotografka

6263
26.7.13 13:51

Odrekla mi fotografka

Ahojte,
tak nevim, snad to nebude brane jako inzerce :think:. Tak kdyztak me prosim smazte.
Opravdu po letech mame sraz cele rodiny, cca 15 kousku. Byla jsem dohodnuta s kamaradkou (ma dobry fotak, foti pro zabavu, ale zadne profi), ze nas prijede nafotit. Tak jako za naklady, plus neco navic.
No a bohuzel ji do toho neco vlezlo

Kde shanet? Napada vas nekoho levny fotograf nebo nekdo, kdo by stal o praxi? Jedna se o 3.8. a lokalita liberecko.

Diky moc za kazdy napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2390
26.7.13 14:01

Ahoj, ségra je ve třetáku foto školy, šla by do toho přesné údaje by potřebovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
26.7.13 14:02

Diky, poslu SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.13 17:02

Dobrej fotograf to do toho nepůjde. Je svatební sezona a upřímně, půl dne běhat v takovým vedru s fotákem a pak tejden editovat a upravovat… no za 1500,– ti to nikdo nenafotí, když si může nofotit svatbu, dostane výslužku, oběd a 10tis. na ruku :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6263
26.7.13 17:08

Me to je prave jasne, ja nepotrebuju profi fotky, ani upravy, a fakt to neni prace na pul dne. Jsem urcite schopna zaplatit, ale desitku ne.

Mozna by to mohla nafotit jedna z mych neteri, ale radi bychom i fotky spolecne. Proste se jen nejak nechci smirit s tim, ze kamoska nemuze, ale asi mi nic jine nezbyde :lol:. Kdyztak reknu sousedce :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová