Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@teriyakiomacka píše:
Jojo, pardon, já mám problém s tupými lidmi, takže jsem se trošku rozohnila.Já úplně vidím ty maminy co tu píšou, jak se jim hnusí kérky, jak datlujou svými buřtíkovatými prstíky s nechutně dlouhými umělými nehty do klávesnice.No, naštěstí generace, která vnímá potetované jako kriminálníky už je tak nějak za zenitem a tyhle názory už nikdo z mladých nebere jako relevantní. Jen škoda, že narazila holka na tak úzkoprsé rodiče přítele.
No upřímně, mě se nelíbí ani tvoje vystupování, je to takový zbytečný a zbytečně to ženeš do extrému, je to taková medvědí služba. A i když kerky a roztahováky jsou moje vášeň, společně se psy a skejtem, tak tohle je zbytečný. A vlastně mi to možná vadí víc, než ty ostatní komentáře. Protože takhle se přesně chová ten, kdo má nebo uznává tenhle styl proto, že se potřebuje nějak vymezit, nějak rebelovat a rád je konfliktní. Což já tak nemám, mě to je prostě blízký jako citově víš, mě se to prostě líbí a možná právě proto tak úplně nemusím tu první skupinu ![]()
@Matt 02 píše:
K jaký jako partnerce, jako ke svojí jo? No zcela upřímně, nebyl bych s ní, protože se mi to nelíbí. Líbí se mi u holek přirozená krása. Ale pořád je to každého věc. Důležitý je, jaký je vevnitř i když ok, nerozumím tomu, jako proč to některé holky dělají, stejně jako plno lidí nemusí rozumět mě, ale prostě bych, snad teda, nikoho nesoudil podle toho, jsou důležitější věci.
Když já se právě domnívám, že to co člověk dělá se svým tělem, už nějak odráží ten jeho vnitřek. A je v podstatě jedno, jestli do sebe nechá píchat jehly s barvou, botoxem, odsávat tuk,, píchat testosteron, instalovat kruhy.. má na to zcela jistě právo A já zas mám právo si na základě toho o něm udělat názor. Na druhou stranu souhlasím že a jakékoliv můj názor mi neopravňuje toho člověka nějak snižovat a chovat se k němu hnusně. Nicméně sympatie k němu chovat Nemusím a to i jen na základě toho že je potetovaný a má kruhy
Příspěvek upraven 11.08.22 v 17:40
@Lucy75 píše:PRO TEBE…
vidíš, celkem zajímavé, obvykle jsme naladěny na stejnou (pro někoho asi dámičkovou) notu, ale zrovna s tvým IQ a EQ se velmi podivuju nad slovem Postižení pokud jde o kérky.. (u prc. jsou jistě možné i jiné objektivní výhrady…)
Mne třeba kéroval xnásobný mistr republiky, mám to hlavně na lopatce, pak něco málo na kotníku a pro mne zásadní nápis na vnitřním předloktí…
Vše je to opravdu umělecké a drahé a stojím si za tím… věřím, že nejméně 50% lidí s kérkou do toho jdou právě kvůli tomu významu, symbolu, chceme to Nosit…
a to opravdu není Postižení…
takoveto decentni kerky, ktere navic vyjadruji radostou/smutnou udalost v zivote, to je moc pekne, ale pokud ma napr. clovek vyholenou hlavu, na tom po celem tyle vytetovaneho chameleona? ruce jak kriminalnik s rukavy (opet me epipi neco naucilo), piercing, kam se podivas a to pri postu 6, pokud teda nejsou v uchu, tohohle cloveka si fakt nedovedu predstavit na nejake lepsi pracovni pozici.
@Lama Lama píše:
Když já se právě domnívám že to co člověk dělá se svým tělem už nějak odráží ten jeho vnitřek. A je v podstatě jedno jestli do sebe nechá píchat jehly s barvou, botoxem, odsávat tuk,, píchat testosteron, instalovat kruhy.. má to zcela jistě právo A já zas mám právo si na základě toho o něm udělat názor. Na druhou stranu souhlasím že a jakékoliv můj názor mi neopravňuje toho člověka nějak snižovat a chovat se k němu hnusně. Nicméně sympatie k němu chovat Nemusím a to i jen na základě toho že je potetovaný a má kruhy
myslim, ze vystizne a krasne napsano… ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím všechny, je mi 20, mám za sebou čtyřletý vztah, který nedopadl. S rodiči ex jsme vycházeli skvěle a i on s mou rodinou. Nyní mám tři měsíce nového přítele, včera jsme se poprvé seznámila s jeho rodiči. Ale nepřijali mě. Bylo vidět, že mě zatracují, protože jsem trošku extravagantní. Chovali se ke mě povýšeně a zvláštně. Já jsem se chovala normálně, slušně. Jsem normální holka, která rok pracuje v cestovce. Jsem z normální, slušné rodiny. Nekouřím, nefetuji. Přítel říká, že si zvyknou a že si to nemám brát osobně, ale nijak se mě před nimi nezastal. Nevím, co si o tom myslet. Jak by jste se zachovali vy, mě je to všechno líto. Druhá otázka, vadilo by vám, kdyby si vaše dospělé dítě, které nežije s vámi, pracuje, přivedlo na večeři přítelkyni nebo přítele, který má svůj styl? Opravdu mě to zajímá, děkuji za každou odpověďK.
Dnes je sice potetovaný kde kdo, ale záleží na tom jak. Včera jsem viděla, mladého kluka, dost hezké nohy na chlapa a měl na nich po celých Simpsnovi. Kdyby ho některá z dcer přivlekla, tak si řeknu rovnou, že je vypatlanej. A to partneři dcer tetování mají ![]()
@Matt 02 píše:
No upřímně, mě se nelíbí ani tvoje vystupování, je to takový zbytečný a zbytečně to ženeš do extrému, je to taková medvědí služba. A i když kerky a roztahováky jsou moje vášeň, společně se psy a skejtem, tak tohle je zbytečný. A vlastně mi to možná vadí víc, než ty ostatní komentáře. Protože takhle se přesně chová ten, kdo má nebo uznává tenhle styl proto, že se potřebuje nějak vymezit, nějak rebelovat a rád je konfliktní. Což já tak nemám, mě to je prostě blízký jako citově víš, mě se to prostě líbí a možná právě proto tak úplně nemusím tu první skupinu
a bohuzel, diky takovym, jako je @teriyakiomacka ma verejnost k pokerovanym lidem takove smysleni. lidi, kteri to delaji pro to, ze se jim to libi, nemaji potrebu revoltovat, vyvolavat konflikty, ukazovat, jak jsou lepsi nez ostatni, je strasne malo, kapky v mori. vetsina se chova buransky jako ona ![]()
Příspěvek upraven 11.08.22 v 17:45
@Enicka píše:
@_.Emilyyy Nemám ani dredy ani piercing![]()
To je v poradku ![]()
Tak ono to mohlo být i maličko jinak. Holčina se jde představit už po třech měsících randění - už z toho jako „tchýně“ bych byla maličko vykolejená. Na mě je to brzy, já chci znát až tu definitivní „snachu“. Nechci si pořád zvykat na někoho jiného. Zakladatelka nevypadá asi úplně standardně, možná je sama trošku nejistá, a rodiče partnera, kteří nevěděli, netušili, možná jsou konzervativní, nejásají a neradují se. Tahle událost je asi dost čerstvá. Je potřeba nechat rodičům trochu času, dokázat, že nejsem „úplně vypatlaná“ a oni si zvyknou. Každému rodiči jde o štěstí jeho dítěte.
@lucad77 píše:
Třeba zrovna nedávno jsem jela v autobuse s holkou, co měla ten tunel vyndaný a v té mega díře po něm zavěšenou nějakou těžkou náušnici, takže jí ušní lalůček visel až pomalu k rameni a ta protažená díra měla na délku, nekecám, dobrých 5 cm. Bylo to fakt hnusné se na to jen koutkem oka podívat. V diskuzi na síti si docela živě dovedu představit řadu blijících smajlíků. I když je to její věc. Do nás prostorově výraznějších se taky pořád někdo naváží, co naděláme no.Příspěvek upraven 11.08.22 v 15:11
Jako zubařka vám radím, nedávejte si piercing hlavně do jazyku. Viděla jsem docela dost omlácených sklovin zubů tou ocelovou kuličkou a pak se tam dělaly velké kazy. A na dost neobvyklých místech, kde se kazy obvykle nedělají. Pohybuji se ve společnosti, kde se opiercingovaní a potetovaní lidé skoro nevyskytují, takže bych se na dívku, která má ve dvaceti plno vyditelných tetování a piercingů také koukala divně.
@lejla105 píše:
hele, ty jsi mozna jeste vice tupa, nebot ti porad nedochazi, ze se tu nebavime o decentnim kerovani… ostatne tve reakce svedci o tom, jak ty sama jsi vuci okoli a jinym nazorum netoleratni. ocividne jsi toho v zivote jeste moc nedokazala, a diky svemu vzhledu asi tomu tak bude nadale, mozna az kapku dospejes, pochopis, o cem je tady rec. ocividne v zivote nemas moc vysoke cile, i me deti vi, ze pokud budou vypadat jak kriminalnik, jejich vysnene cile bude hure dosazitelne… a jeste jednou pro mene chapave jako jsi ty, vetsine, co jsem pochopila, okerovani lide nevadi, pokud jim to neprivedou jejich deti domu
a bavime se o cloveku s xy piersy a tetovanim od hlavy k pate, chapes uz konecne?
Kolik těch trapnych mavajicich smajlíků tam dáš, abys jakože působila nad věcí? Nemáš argumenty, takže si vymýšlíš? ![]()
Kdybys uměla číst, tak by sis přečetla, že já kvůli strachu z bolesti při tetování žádné tetování nemám. Nepotřebuju ho až tak, že bych se kvůli tomu nějak přemáhala. Tetování je každopádně pěkný a mám spousta přátel, kteří ho mají a sluší jim. Je to forma sebevyjádření. Jo a jsou to VŠ s dobrou pracovní pozicí, takže ty tvoje rádoby chytrý kecy na téma „potetovanci nic nedokážou“ jsou spíš vtipné. Ale tak věř si čemu chceš, i když jsou to naprosto zcestné názory ![]()
Je mi holky líto. Šla tu za podporou inteligentních lidí bez zpátečnickýho uvažování a místo toho tady našla… vás ![]()
@teriyakiomacka píše:
Jojo, pardon, já mám problém s tupými lidmi, takže jsem se trošku rozohnila.Já úplně vidím ty maminy co tu píšou, jak se jim hnusí kérky, jak datlujou svými buřtíkovatými prstíky s nechutně dlouhými umělými nehty do klávesnice.No, naštěstí generace, která vnímá potetované jako kriminálníky už je tak nějak za zenitem a tyhle názory už nikdo z mladých nebere jako relevantní. Jen škoda, že narazila holka na tak úzkoprsé rodiče přítele.
Brzdi. Vymezujes se proti tomu, aby někdo soudil vzhled potetovanych a pak pises o burtikovych prstech s nechutné dlouhými nehty, tedy sama děláš to, kvůli čemu se tu hadas. Nepomahas tím nikomu, proste tady spousta účastníků s tvým názorem nesouhlasí. Nech bejt.
@teriyakiomacka píše:
Tak určitě. Můžeš se klidně zeptat. @admin haló, jsem snad já zakladatelka?Běž si vzít léky na hlavičku, prosím tě.
Dobrý den,
uživatelka @teriyakiomacka není zakladatelka této diskuze ![]()
Hezký den,
Viki ![]()
@teriyakiomacka píše:
@lejla105 až na to, že já nemám tetování vůbec, kočičko…
Bože, Bože, do čeho's to duši dal… ![]()
hele, ty jsi mozna jeste vice tupa, nebot ti porad nedochazi, ze se tu nebavime o decentnim kerovani… ostatne tve reakce svedci o tom, jak ty sama jsi vuci okoli a jinym nazorum netoleratni. ocividne jsi toho v zivote jeste moc nedokazala, a diky svemu vzhledu asi tomu tak bude nadale, mozna az kapku dospejes, pochopis, o cem je tady rec. ocividne v zivote nemas moc vysoke cile, i me deti vi, ze pokud budou vypadat jak kriminalnik, jejich vysnene cile bude hure dosazitelne
… a jeste jednou pro mene chapave jako jsi ty, vetsine, co jsem pochopila, okerovani lide nevadi, pokud jim to neprivedou jejich deti domu
a bavime se o cloveku s xy piersy a tetovanim od hlavy k pate, chapes uz konecne?