Odsouzení rodiči partnera kvůli vzhledu.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106826
22.9.22 09:22
@Sunlight515 píše:
Asi takhle. Mému staršímu synovi je 25. Kdyby mi přivedl dívku typu ty, tak bych bohužel také hleděla na první dojem a to by byl prostě šok a vnitřní odmítnutí, rozhodně bych štěstím do stropu neskákala. A trvalo by mi déle, než bych tě poznala a zjistila, že jsi třebas normální v pohodě holka, jen prostě ze sebe děláš strašidlo. Promiň, že to píši takhle natvrdo, ale dívám se na to i z pohledu těch rodičů, protože sama jsem kromě devítileťáka matkou i dospěláků.
Partnerovo rodiče potřebují čas. Možná by nebylo od věci, když jdeš k nim, shodit piercingy a chvíli být bez nich. Doma si je zase můžeš nasadit. Dávkus SE rodičům postupně, hlavně jim ukazuj svou povahu a své vnitřní já. Pokud tam není problém, rodiče tě postupně přijmou.

Proč by to měla dělat?
Buď ji budou brát takovou, jaká je nebo st si trhnout.
O takové povrchní lidí fakt není o co stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31166
22.9.22 10:23
@Venetia píše:
Proč by to měla dělat?
Buď ji budou brát takovou, jaká je nebo st si trhnout.
O takové povrchní lidí fakt není o co stát.

Proc? Mozna proto, ze budovani vzajemneho vztahu chce vuli a toleranci z obou stran? :think:

Protoze by si clovek mel uvedomit, ze si z nej mozna kazdy nesedne na perdel :think:? Ja myslim, z vetsina extravagantnejsich lidi dobre vi, ze ne na vsechny musi nutne pusobit prijemnym uklidnujicim dojmem :think:. A na nekoho proste funguji jak cerveny hadr na byka.

Sorry, ale kazdy rodic ma urcitou predstavu o partnerovi, ktery by se mu libil pro vlastniho potomka.

Pokud pomineme fakt, ze tohle byl nejspis material pro clanek, jaka nahodicka :mrgreen:, tak nikde neni psano, ze mezi rodici partnera zakladatelky neprobehla vecer debata ve stylu „To jsme fakt nezvladli.“ a „Treba nebude vubec spatna.“

Sorry, nezvladnes v zivote kazdou situaci s gracii. A kolikrat ublizis nekomu i tou pretvarkou, i kdyz mas treba pocit, ze bylo vse OK. Kolik je na svete lidi, co miluji a prijimaji fakt uplne vsechny bez rozdilu - to bych chtela vedet :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106826
22.9.22 11:03
@Uslava píše:
Ale je. Kdo je z normální rodiny, normálně vychovaný, ten rodinu neopustí. Normální tím myslím běžný, průměrný a tak nějak obecně platný.
Když rodina nefunguje, tak tam je to úplně jedno :think:
Jak to myslíš neopustí ?
O opuštění jsem nic nepsala ,když si nesednou tak prostě nebudou ženský kamarádky ,ale budou si držet zdvořilý odstup .
Předpokládám ,že nemyslíš ,že syn partnerku zavrhne ,protože mamince se nelíbí .
@topazio píše:
Alriga už tu není. Má smazaný profil.
Aha ,asi se moc rozvášnila
@Hobitka píše:
To neni o tom, ze by mi mela byt dost dobra :roll:, do vyberu nikomu mluvit nehodlam. Ale proste osobne bych nedokazala byt vrela pri prvnim setkani k nekomu potetovanemu. Rikam to na rovinu. Proste tetovani je pro me „fuj“ (hodne zjednodusene receno). Takze pokud by si dite privedlo v pohode nepotetovanou partnerku, tak s ni budu OK klidne hned, pokud v pohode potetovanou, tak prave i kdyz bude naprosto v pohode, tak mi to asi bude trvat. Nechovala bych se povysene ci zle, ale proste vim, ze by se me telo chovalo upjate, protoze bych se citila diskomfortne. Proste se mi to nelibi na to koukat, urcite bych si casem zvykla, ale fakt casem. Snazila jsem se psat z pohledu cloveka, kteremu tetovani nelahodi - nemusi to nutne znamenat, ze bych si ve finale nesedla s potetovanym clovekem, jen by muselo odpadnout hodne slupek - proto pisu, ze by se dotycna/dotycny musel snazit (o budovani vzajemne duvery). Rozhodne jsem nepsala, ze bych ji nekomu rozmlouvala. Ale neni povinnost rodice jasat nad vyberem jeho deti hned pri prvni schuzce. Stejne tak neni povinnost budouci snachy se snazit, ale pak bych se nesnazila ani ja :think:. Ja se vzdycky snazim neodsuzovat lidi predem, ale na druhou stranu ne vzdy se mi to dari - jako ostatne spoustu jinych veci. Ovsem jsem to ochotna priznat ;).

Asi nikdo neočekává, že budeš hned vřelá?
Co to vlastně znamená?
Takový vztah se buduje postupně stejně jako jakýkoliv jiný, poprvé to je o nějakém představení ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
22.9.22 11:53

@Venetia
Psala jsi, ze ji mají přijmout a nebo si trhnout nohou. Pro tebe tedy trhnuti nohou znamená zdvořilý odstup, pro mě odchod. Takže se těžko domluvíme.

• Citovat
  • Upravit
31166
22.9.22 12:21
@Anonymní píše:
Zdravím všechny, je mi 20, mám za sebou čtyřletý vztah, který nedopadl. S rodiči ex jsme vycházeli skvěle a i on s mou rodinou. Nyní mám tři měsíce nového přítele, včera jsme se poprvé seznámila s jeho rodiči. Ale nepřijali mě. Bylo vidět, že mě zatracují, protože jsem trošku extravagantní. Chovali se ke mě povýšeně a zvláštně. Já jsem se chovala normálně, slušně. Jsem normální holka, která rok pracuje v cestovce. Jsem z normální, slušné rodiny. Nekouřím, nefetuji. Přítel říká, že si zvyknou a že si to nemám brát osobně, ale nijak se mě před nimi nezastal. Nevím, co si o tom myslet. Jak by jste se zachovali vy, mě je to všechno líto. Druhá otázka, vadilo by vám, kdyby si vaše dospělé dítě, které nežije s vámi, pracuje, přivedlo na večeři přítelkyni nebo přítele, který má svůj styl? Opravdu mě to zajímá, děkuji za každou odpověď :srdce: K.

@Venetia Tak jako uprimne zakladatelka taky vesti z koule. Ja jen proste chtela vysvetlit, ze bych se asi taky chovala divne, protoze bych byla v diskomfortu a soku. Asi. Nezda se, ze by ji neco rekli, jen ji napoprve nerozdychali. :nevim: A ze mozna v pripade vstricneho kroku od ni bude vychazet dalsi vstricny i od nich :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106826
22.9.22 17:30
@Uslava píše:
@Venetia
Psala jsi, ze ji mají přijmout a nebo si trhnout nohou. Pro tebe tedy trhnuti nohou znamená zdvořilý odstup, pro mě odchod. Takže se těžko domluvíme.

odchod kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.22 02:59
@Venetia píše:
Proč myslís ,že k umělým nehtum mají burtiky ?

Prosím tě vůbec to neřeš, kočko. Něco jsem tu jen plácla, nějakou hovadinu a některé se toho chytly :nevim: Jinak koukám, že tahle diskuze pořád jede. :mrgreen:

Nemůžete mi to, holky, některá shrnout, co se tu událo za tu dobu, co jsem tu nebyla? Moje názory se nezměnily - pořád za mě tetování neurčuje něčí hodnotu. Jo a dodávám, že tetováž ani piercing nemám a ve svým věku už mít ani nebudu, ale na lidech se mi to líbí, když je to vkusný.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová