Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@wuchinka netuším, nemám zkušenost, ale v dnešní době moc v nemocnici nenechávají, pokud to bude zákrok v narkóze, tak možná odpoledne bude moci jít domů s doprovodem samozřejmě, ale asi to záleží i na tom, jak je ten hematom velký a jak velké je poranění
Ono jde spíš vůbec o to,být prostě v nemocnici,byť na 1 den. Přesože rád sportuje,je to takový bolestín,představa řezání,narkozy,převazů,ho docela nervuje.Dopoledne jsme za ním s přítelem byli na návštěvě,a je fakt uzlíček nervů.Já jsem ho chlácholila,že mu to třeba jen lokálně umrtví a pak půjde dom,ale samozřejmě nejsem doktor a vím o tomhle celkem prd ![]()
@wuchinka Já si kdysi dávno přivodila hrozný hematom, ale neměla jsem natržený sval, takže úplně stejná situace to není. Nicméně v nemocnici mi tenkrát doporučili Lioton 1000 (či tak nějak podobně, už je to strašně dávno) a ono se to časem vstřebalo. U těch hematomů to stvrdne a začne vápenatět. Takže bych věřila tomu, že se to nejdřív možná pokusí řešit spíš nějak míň invazivně. Možná záleží i na tom, jakého rozsahu je to natržení svalu.
@Amys jak je to s tím natržením nevíme. Ale jinak co se týká léčby, podle přístupu pana doktora na chirurgii to vypadá,že si chce spíš říznout.