Odstranění krev.sraženiny na noze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
76159
28.9.18 22:27

@wuchinka netuším, nemám zkušenost, ale v dnešní době moc v nemocnici nenechávají, pokud to bude zákrok v narkóze, tak možná odpoledne bude moci jít domů s doprovodem samozřejmě, ale asi to záleží i na tom, jak je ten hematom velký a jak velké je poranění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
167
28.9.18 22:46

Ono jde spíš vůbec o to,být prostě v nemocnici,byť na 1 den. Přesože rád sportuje,je to takový bolestín,představa řezání,narkozy,převazů,ho docela nervuje.Dopoledne jsme za ním s přítelem byli na návštěvě,a je fakt uzlíček nervů.Já jsem ho chlácholila,že mu to třeba jen lokálně umrtví a pak půjde dom,ale samozřejmě nejsem doktor a vím o tomhle celkem prd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
28.9.18 23:11

@wuchinka Já si kdysi dávno přivodila hrozný hematom, ale neměla jsem natržený sval, takže úplně stejná situace to není. Nicméně v nemocnici mi tenkrát doporučili Lioton 1000 (či tak nějak podobně, už je to strašně dávno) a ono se to časem vstřebalo. U těch hematomů to stvrdne a začne vápenatět. Takže bych věřila tomu, že se to nejdřív možná pokusí řešit spíš nějak míň invazivně. Možná záleží i na tom, jakého rozsahu je to natržení svalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
28.9.18 23:30

@Amys jak je to s tím natržením nevíme. Ale jinak co se týká léčby, podle přístupu pana doktora na chirurgii to vypadá,že si chce spíš říznout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76159
2.10.18 10:18

@wuchinka tak co, jak to dopadlo? Už je po zákroku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák