Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kup si tablety Forfemina,jsou tam jen přírodní složky a prý fakt odvodní suprově. Zatím jsem na ně slyšela jen chválu.
Kopřivový čaj, šťáva z čerstvě vymačkanýho grepu nebo citronu. Čerstvý okurky.
A má někdo ještě zkušenosti s tou forfemina já nemám ráda moc leky a ještě beru antidepresiva zoloft tak nevim
@terbucha píše:
A má někdo ještě zkušenosti s tou forfemina já nemám ráda moc leky a ještě beru antidepresiva zoloft tak nevim
Forfemina je doplněk stravy. Ale můžeš se zeptat doktora, zda to na svoje léky můžeš.
Ono by to chtělo definovat, co je to podle vás lék. To, že je něco z přírodních látek je spíše reklama.
@terbucha píše:
Ahoj prosím o radu děvčata jak nejlépe odvodnit organismus a jaký čaj popíjet nechci léky![]()
![]()
Snižit příjem sacharidů a to jde naráz.
Pokud si budeš hlídat příjem sacharidů a vejdeš se do nějakých 21g, zmizí ti do tří dnů z těla cca 800g cukru, které má člověk uložené ve svalech a játrech. Samozřejmě sacharidy na sebe vážou vodu, takže to máš cca kolem 3l vody, kterou dostaneš z těla pryč. Ale je potřeba držet stravu na 100%, protože jakmile si dáš normální jídlo, bude to zpět.
@terbucha otázka je z čeho jsi zavodněná..
Kortikoidy? Strava?
Pořád cvičím a mám pořád velký břicho jak v 6 měsíci myslím si že jsem zavodněná v tom břichu chci to zkusit
@terbucha píše:
Pořád cvičím a mám pořád velký břicho jak v 6 měsíci myslím si že jsem zavodněná v tom břichu chci to zkusit
Nafouklá můžeš být i z jídla. Zkus pilates.
@terbucha píše:
Sacharidové břicho..to je známá věc..to máš že sacharidů.