Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jahru píše:
Kolik práskneš petard, tolikrát jsi retardBez ohňostrojů se obejdu, opravdu to není nic, co by bylo nezbytné a nějak to zvyšovalo kvalitu života
Jak někdo píše, že je to tradice, tak dost krátkodobá, bez které bychom to určitě zvládli.
No, třeba se cítí být Číňany? ![]()
@Havlova píše:
No, třeba se cítí být Číňany?
Pravda, to mě nenapadlo. Jsem málo inkluzivní, jdu se stydět do kouta ![]()
@Jahru píše:
Kolik práskneš petard, tolikrát jsi retardBez ohňostrojů se obejdu, opravdu to není nic, co by bylo nezbytné a nějak to zvyšovalo kvalitu života
Jak někdo píše, že je to tradice, tak dost krátkodobá, bez které bychom to určitě zvládli.
Nemáš tak úplně pravdu, něco jako petardy používají Číňané už cca ve 2. století před naším letopočtem.
@Pitaya1 píše:
Nemáš tak úplně pravdu, něco jako petardy používají Číňané už cca ve 2. století před naším letopočtem.
Ty jsi Číňan? Já myslela, že se bavíme o ČR. ![]()
@Havlova Měla jsi pravdu! Někteří se cítí býti Číňany! ![]()
@Jahru píše:
Ty jsi Číňan? Já myslela, že se bavíme o ČR.
@Havlova Měla jsi pravdu! Někteří se cítí býti Číňany!
Jsem čarodějnice, ne?
@Pitaya1 píše:
Takže ty jsi Němka, když zdobíš vanocni stromeček?
Když mrknu do dávné historie své rodiny, tak je tam rozhodně víc předků germánských než čínských
![]()
Ale chápu, že sis v prvním příspěvku chtěla jen rypnout a pochlubit se znalostmi 6. třídy ZŠ. Tleskánek, šikulka
Tímto naší debatu končím.
@Jahru Navíc kvůli tvému stromečku se nám nezrakvi kůň, který kvůli ohňostroji klidně prorazí ohradu a vezme roha do lesů, popřípadě může vletět na silnici či trať. A to s přehledem zvládne urvat ohlávku a vyrazit dvířka od stání.
Ohňostroje mám ráda, ovšem ideálně v sousední vesnici.
@Jahru píše:
Když mrknu do dávné historie své rodiny, tak je tam rozhodně víc předků germánských než čínských![]()
Ale chápu, že sis v prvním příspěvku chtěla jen rypnout a pochlubit se znalostmi 6. třídy ZŠ. Tleskánek, šikulkaTímto naší debatu končím.
Pokud vím, větve v období zimního slunovratu už zdobili staří Slované. ![]()
Se těším na ty urvane prsty a popálené blbce
z toho mám největší radost ![]()
Ale idioti co hází petardy už několik dní do předu a další podobné existence bych zmlátil do fialova ![]()