Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janli píše:
Nemám ráda velikány na mýtině. Vypadá to hrozně. Když má chlap chlupatý břicho a nohy a uprostřed vyholenou paseku, tak mám záchvat smíchu. Zastřihnout a lehce zvelebit jo, ale s citem a vkusem…
Jak chces zastrihnout chlupy. Jakoze je zkratis nuzkama?
![]()
@Pavlik Morozov píše:
Jak chces zastrihnout chlupy. Jakoze je zkratis nuzkama?![]()
Ne asi, pojezdovou sekačkou… ![]()
Asi ti ušlo, že existujou různý zastřihávače s nastavením výšky střihu a koneckonců i ty nůžky umí celkem zázraky…
@Janli píše:
Ne asi, pojezdovou sekačkou…
Asi ti ušlo, že existujou různý zastřihávače s nastavením výšky střihu a koneckonců i ty nůžky umí celkem zázraky…
To samozrejme existuji ale koule musis proste oholit s trislama. Zastrihnout muzes leda tak ty chlupy nad perem ![]()
@Pavlik Morozov píše:
To samozrejme existuji ale koule musis proste oholit s trislama. Zastrihnout muzes leda tak ty chlupy nad perem
Asi toho o chlapských koupích vím víc než ty. Proč mě to jen nepřekvapuje… ![]()
Holí se, má jen pár ubohých chloupků takže žádný rozdíl. Je mu to příjemnější.
Byla jsem kdysi zásadně proti. Pak jsem ho po jeho úpěnlivé snaze vyholit si okolí jeho chlouby sama iniciovala a výsledek byl docela milý. To bylo před pěti lety. Pred třem lety se oholil celý a i zo bylo pekné. Souhlasím s tim, že pokud je muž silné zarostlý, tak nechat vyholenou jen tu jednou část je poněkud ne to… U manžela tento problém nebyl, protože i když je zarostlý není to jako u medvídka. Milování se nechlupatych těl je vzrušující, hlavně pak při a po ejakulaci jsou ty doteky těl ohromně vzrušující.
… když jsem se ho ptala na to proč to chce, popsal mi to jako myšlenka spojená se zásahem na intimní místa, kterou intimitu pak budeme sdílet spolu. Takže pokus o to udělat něco jinak…
@Janli píše:
Asi toho o chlapských koupích vím víc než ty. Proč mě to jen nepřekvapuje…
Tvuj pan si striha chlupy na koulich nuzkama? Proc to delat jednoduse ziletkou, kdyz to jde delat nuzkama ze ![]()
@Pavlik Morozov píše:
Tvuj pan si striha chlupy na koulich nuzkama? Proc to delat jednoduse ziletkou, kdyz to jde delat nuzkama ze
Proč by to dělal žiletkou, když mě holátka odpuzují…
Ano… všichni moji partneři byli oholeni… asi bych tu beranici nedala
Většinou když se oholí tak do hladka, ale nechá pak dlouho být a zaroste to do toho pěkného „akorát“ a to se mi líbí, když se mu spojí s ochlupením k pupíku. Myšleno ta čára chlupů k pupíku.
Vše tak akorát upravené, nezanedbané, ale někdy mám chuť na hladkýho úplně
to po té delší době.. ![]()
Více se mi líbí když zarůstá, ale nelíbí se mi totálně dlouhý chlupy… ![]()
@Janli píše:
Proč by to dělal žiletkou, když mě holátka odpuzují…
Takze se vlastne rada prolizujes houstim? Tak nevidim duvod to zastrihovat, kdyz mas chlupy rada ![]()
@Pavlik Morozov píše:
Takze se vlastne rada prolizujes houstim? Tak nevidim duvod to zastrihovat, kdyz mas chlupy rada
Já teda nevím, ale zrovna v oblastech, kde se něco olizuje, těch chlupů tolik není.
Rozhodně oholený! Ráda kouřím a nesnáším, když mám pak plnou pusu chlupů
![]()