Oholený penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2089
18.5.21 11:32

Ano holí se v 36 letech.. Já se také holim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
18.5.21 12:27
@Janli píše:
Nemám ráda velikány na mýtině. Vypadá to hrozně. Když má chlap chlupatý břicho a nohy a uprostřed vyholenou paseku, tak mám záchvat smíchu. Zastřihnout a lehce zvelebit jo, ale s citem a vkusem…

Jak chces zastrihnout chlupy. Jakoze je zkratis nuzkama? :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.5.21 12:34
@Pavlik Morozov píše:
Jak chces zastrihnout chlupy. Jakoze je zkratis nuzkama? :lol: :think:

Ne asi, pojezdovou sekačkou… :roll:
Asi ti ušlo, že existujou různý zastřihávače s nastavením výšky střihu a koneckonců i ty nůžky umí celkem zázraky…

• Citovat
  • Upravit
6827
18.5.21 12:41
@Janli píše:
Ne asi, pojezdovou sekačkou… :roll:
Asi ti ušlo, že existujou různý zastřihávače s nastavením výšky střihu a koneckonců i ty nůžky umí celkem zázraky…

To samozrejme existuji ale koule musis proste oholit s trislama. Zastrihnout muzes leda tak ty chlupy nad perem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.5.21 13:01
@Pavlik Morozov píše:
To samozrejme existuji ale koule musis proste oholit s trislama. Zastrihnout muzes leda tak ty chlupy nad perem :lol:

Asi toho o chlapských koupích vím víc než ty. Proč mě to jen nepřekvapuje… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
886
18.5.21 13:18

Holí se, má jen pár ubohých chloupků takže žádný rozdíl. Je mu to příjemnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.21 13:41

Kdysi proti dnes pro

Byla jsem kdysi zásadně proti. Pak jsem ho po jeho úpěnlivé snaze vyholit si okolí jeho chlouby sama iniciovala a výsledek byl docela milý. To bylo před pěti lety. Pred třem lety se oholil celý a i zo bylo pekné. Souhlasím s tim, že pokud je muž silné zarostlý, tak nechat vyholenou jen tu jednou část je poněkud ne to… U manžela tento problém nebyl, protože i když je zarostlý není to jako u medvídka. Milování se nechlupatych těl je vzrušující, hlavně pak při a po ejakulaci jsou ty doteky těl ohromně vzrušující.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.21 13:43

.. ještě dodám

… když jsem se ho ptala na to proč to chce, popsal mi to jako myšlenka spojená se zásahem na intimní místa, kterou intimitu pak budeme sdílet spolu. Takže pokus o to udělat něco jinak…

• Citovat
  • Upravit
6827
18.5.21 18:24
@Janli píše:
Asi toho o chlapských koupích vím víc než ty. Proč mě to jen nepřekvapuje… :mrgreen:

Tvuj pan si striha chlupy na koulich nuzkama? Proc to delat jednoduse ziletkou, kdyz to jde delat nuzkama ze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.5.21 19:26
@Pavlik Morozov píše:
Tvuj pan si striha chlupy na koulich nuzkama? Proc to delat jednoduse ziletkou, kdyz to jde delat nuzkama ze :lol:

Proč by to dělal žiletkou, když mě holátka odpuzují…

• Citovat
  • Upravit
230
18.5.21 21:32

Ano… všichni moji partneři byli oholeni… asi bych tu beranici nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
18.5.21 21:41

Většinou když se oholí tak do hladka, ale nechá pak dlouho být a zaroste to do toho pěkného „akorát“ a to se mi líbí, když se mu spojí s ochlupením k pupíku. Myšleno ta čára chlupů k pupíku.
Vše tak akorát upravené, nezanedbané, ale někdy mám chuť na hladkýho úplně 8) to po té delší době.. :oops:
Více se mi líbí když zarůstá, ale nelíbí se mi totálně dlouhý chlupy… :cert:

• Citovat
  • Upravit
6827
19.5.21 12:39
@Janli píše:
Proč by to dělal žiletkou, když mě holátka odpuzují…

Takze se vlastne rada prolizujes houstim? Tak nevidim duvod to zastrihovat, kdyz mas chlupy rada :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
19.5.21 12:55
@Pavlik Morozov píše:
Takze se vlastne rada prolizujes houstim? Tak nevidim duvod to zastrihovat, kdyz mas chlupy rada :nevim:

Já teda nevím, ale zrovna v oblastech, kde se něco olizuje, těch chlupů tolik není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.21 13:14

Rozhodně oholený! Ráda kouřím a nesnáším, když mám pak plnou pusu chlupů :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky