Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My měli peugeota 406 a naprostá spokojenost,tedka máme audi A6 a ještě lepší,ale nemáme je odsud manžel pro auta jezdí do Německa takže netuším jak vyjdou u nás cenově.
díky moc dneska je jdu podívat na toyotu yaris, tak uvidíme co tam vykoumám.
No nevím, Toyota yaris opravdu není rodinné auto. Do kufru se ti vejde tak akorát kabelka, kočárek ani náhodou. Když si otevřeš jakýkoli bazar na internetu tak ti do 100 tisíc vyskočí desítky aut do stáří šesti let mnohé i s nájezdem do 100 tisíc km, v každém případě značky jako zde doporučovaný Ford Focus (o třídu větší auto než Yaris) nebo dokonce Citroen C5 (o dvě třídy vyšší), jo a to jsem zadala jen kombíky, aby to bylo skutečně rodinné auto…
ahoj, můj strýc automechanik říká hlavně ne auto s pipi
, jak už tady zaznělo, budeme mít podobné požadavky - fabii jsme vyloučili,tam se nám i do kombiku fleze sotva kočárek
, strejda radil opel nebo oktávku ![]()
Zrovna u ojetého auta bych moc neškudlila, následně to stejně dáte do oprav. Nejhorší jsou takové ty případy „koupil jsem auto z AAA za pár šupů, auto se mi po cestě domů rozpadlo, takže do toho bazaru nechoďtě, prodává šmejdy“ ![]()
Obnovuji diskuzi, jelikož řeším stejný problém. Potřebuji auto do 100tis. Na značce nezáleží, spíše zkušenosti s konkrétními vozy. Rady tu sice jsou, ale 9 let staré, takže auta se vyrábí úplně jiná, ceny jsou jiné atd. Jen chci podotknout, že není potřeba velké auto. Manžel má SUV, nové, ale pracuje v zahraničí, tak není věčně doma. Já jsem bez auta jako bez ruky a ta má rachotina už neprošla technickou. Takže auto, které budu potřebovat jen na kratší vzdálenosti, aby bylo na benzin. Předem díky za rady a návrhy. Snad pánové, ale i dámy poradí. ![]()
My jsme před měsícem koupili deset let starého Opela Merivu, zatím spokojenost, je to krátké, malé, ale uvnitř velké.
@janagustavova Fabie nejsou zrovna levné a starší auto, než 2010 určo nechci.
@zelená7 Projeď inzeráty a když se ti nějaké zalíbí, tak vem někoho, kdo autům rozumí a jeďte se na něj podívat. tady ti může každý radit svého favorita, ale když narazíš na zrasovaný kus, tak ti není nic platné, že 10 lidí s ním je spokojeno. Jinak za mě Ford Focus.
@janagustavova Souhlas. Poslouží, s motorem 1,4 benzin spolehlivá. Parádu tedy neudělá, ale zas neláká vandaly apod.
Dobrou alternativou Ford Fiesta, 1,2 nebo 1,4 benzin.
Pokud by stačilo menší, tak Škoda Citigo/ VW UP / Seat Mii. Dělá se jen 1,0 benzin (CNG verzi nepočítám), jednoduché, spolehlivé, na svezení hravé, na servis levné.
V případě potřeby více prostoru bych doporučil asi Škodu Roomster (1,4 benzin, případn+ 1,6 benzin). Jedná se vlasně o MPV za Fabie 2 (pouze zadní část pochází podvokově z Octavie I), ideální pro převoz kočárků apod.
Bylo by dobré více vědět o tom, na co má auto soužit - kolik vás jím bude jezdit, zd akočárek, nebo kolo apod.
Ja koukala na podobnou cenovou relaci a me se libi hyundai i30, ale kratka… vubec tomu nerozumim, ale byli tam v inzerech relativne dobre roky vyroby, nektera mela i malo km a hyundai mame ted v rodine 3 za posledni 2 roky a nemuzou si je vynachvalit oproti predtazenym jinym znackam…
Prodavame ted Fabii combi cervenou, r.v. 2001,cena 110tis., lze se domluvit u na sleve, najeto ted presne nevim,musela bych se podivat…spolehlive auto,nebourana,nema ale klimatizaci,proto kupujeme nove- -taky bud FAbii combi nebo octavii.Ela