Ojeté auto do 100 000,-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36875
18.3.19 17:13

Sledujte nejen spolehlivost velikost a náhradní díly, ale nezapomeňte na bezpečnost. Jsou vozy, co na tom nejsou po pár letech moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
18.3.19 17:45

@M_Vladim od známého, co dělá na dopravním vím, že právě škodovky a vw jsou celkem bezpečná auta, mají stabilní konstrukci.

A pak i záleží, kolik má najeto, starší auto po svátečním řidiči není k zahození.
A nejlépe přímý prodejce, ne autobazar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
18.3.19 19:20

@ivašot. Vozím dceru. Víme jen, že nechceme s AAA, špatné zkušeností od mnoha lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
18.3.19 19:22

@Premek_Orac Nene, dcera už má 11, kočárek apod. ne. Jenom vyloženě na nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
18.3.19 19:24

@M-A O Hyundai jsem uvažovala. Ale mně stačí i velikost i20. Jen neznám odezvy na spolehlivost a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
18.3.19 20:26

@zelená7 muj deda ted ma novou i20, cenove neco pres 200, nechal se zlanarit po celozivotni vernosti skodovce… teda ma druhe nove za dva roky, taky maximalne spokojena a jeji manzel sice ne nove, ale pomer cena/vybava a najete km byla pry super a vsichni jsou spokojeni, ale byla to nova auta… i 20 je na me zas mensi, ale jestli by ti stacila, urcite bych na ne koukla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
18.3.19 20:30
@M_Vladim píše:
Sledujte nejen spolehlivost velikost a náhradní díly, ale nezapomeňte na bezpečnost. Jsou vozy, co na tom nejsou po pár letech moc dobře.

Fabie / octavie jsou nejrozšířenější auta v ČR, je na to spousta náhradních dílů (originál, neoriginál, starší) za dobrou cenu a každý automechanik to umí opravit. Navíc jich je spousta k sehnání za celkem solidnéí ceny. V tomhle je to dobrý tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
18.3.19 22:30

@Prof. Farnsworth Mně se škodovky celkově strašně nelíbí, ale je fakt, že člověk musí uvažovat prakticky. Tak budu muset udělat kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
19.3.19 08:46

@zelená7 Tak to jsou ok i ta auta velikosti Citiga nebo Fabie.
Ještě můžeš kouknout na Seat Ibiza minulé generace, nejlépe na tvé krátké cesty po městě také s motory 1,4 nebo 1,6 atmo benzin. Vypadá a jezdí to o něco lépe než Fabie, má to trochu menší kufr a trochu méně místa na nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36875
19.3.19 15:26
@Prof. Farnsworth píše:
Fabie / octavie jsou nejrozšířenější auta v ČR, je na to spousta náhradních dílů (originál, neoriginál, starší) za dobrou cenu a každý automechanik to umí opravit. Navíc jich je spousta k sehnání za celkem solidnéí ceny. V tomhle je to dobrý tip.

Dobře udržované škodovky jsou na tom celkem dobře.
Jinak:
https://www.euroncap.com/…fety-ratings ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
19.3.19 20:58

@Premek_Orac Děkuji, na Seat jsem se ještě nedívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová