Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
725
18.10.13 17:57

Ahoj holky nyní mě čeká 2 revize jedna byla v červnu 2012 po inseminaci a druhá ted v 8 týdnu se přestalo srdíčko vyvíjet tak jdu zítra. V car mi vemou krev na nějaké trombofilní mutace a nasadí prednison a za měsíc prý ket, že prý čekat nemusím. Bojím se těch potratů je tu někdo kdo otěhotněl po potratech a bylo to potom ok? Chtěla jsem na genetiku, ale tam mě nechtěli poslat, že se to stává nebo až po 3 potratech nevím co mám dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
18.10.13 19:42

@andyxxx nenech se odbýt a vynuť si i tu genetiku a ještě taky imunologii, já měla 2 ZT a jedno mimoděložní a na genetiku mě poslali a taky se tam našel u mě problém, na imunologii mi také něco našli, ale to asi nebude ten hlavní problém… A dítě bohužel stále taky nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
19.10.13 15:08

@andyxxx Ahoj, hm, nasazení Prednisonu bez vyšetření - to mi chtěla gyndr taky vnutit, ale donutila jsem ji, aby mě poslala na imuno vyšetření a tam se ukázal problém. Prednison jsem pak brala a výsledek vidíš v metříku :-) Brát ho ale jen tak naslepo, když nevíš, jestli tam problém je nebo není - pak hlavně kvůli němu dodatečně nezjistí, jestli problém byl a nemáš tam žádnou zpětnou vazbu od imunologa (vyšetření v těhu atd), to je prostě pitomý. Držím palce, aby Ti bylo brzy lépe a ta vyšetření si zkus vyřídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
19.10.13 15:18

Holky přibírali jste nějak po tom prednisonu já se teda nevážila, ale na pohled jsem strašně opuchlá až mě to teda štve a to beru teprv 14dní 10mg denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
19.10.13 15:25

@MisTer Nepřibrala, ale můžeš víc zadržovat vodu, to pak zmizí, neboj. Jestli nejíš víc než předtím a váhu sis držela, tak nepřibereš - spíš prý může vyvolat větší chutě na jídlo a to samozřejmě k tloustnutí vede. Jak se jinak cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
19.10.13 15:29

@JaLa nene jídlo pořád stejné chutě nějak nepozoruju, ale ta opuchlost je děsná, asi víc pít! Jinak je to celkem dobrý až na střídání nálad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
19.10.13 18:38

@MisTer To bude dobré, držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
19.10.13 19:21

@JaLa Děkuju snad nebudu jak balon stydím se sama za sebe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
21.10.13 08:50

@MisTer Ahoj,já mám skore od začátku těhu -1kg. a Prednison jsem začala brát hned od zjištění //…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
21.10.13 08:55

@andyxxx Ahoj. :hug: Moc mě mrzí, co se Ti stalo. Nejsi taky v diskusi Car Plzeň nebo tak nějak? Svýho času jsem tam taky něco přispěla-ptala jsem se na něco holek, ještě než jsme měli imuno vyšetření, poslední dobou jsem už jen sledovala. Měla jsem hroznou radost, když jsem u Tebe četla, že se zadařilo…Myslím, že imunologické vyšetření je jedno z nejdůležitějších-taky hematologie…Ale ty Cary… :,( Jak už jsme to tu s holkama někde psaly.Oni se těmito vyšetřeními moc nezabývají, tahají z lidí jednom peníze, samé umělé oplodnění-jeden pokus, druhý pokus, ale bez podrobných vyšetření na spec. pracovištích bych se do toho už znovu nepouštěla. To zklamání je hrozný, já to zažila třikrát…Buď silná, připrav se na to, že to bude třeba ještě běh na delší trať, ale určitě si vydupej ty vyšetření, ať víš, na čem jsi. Držím Ti palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
21.10.13 09:22

@Mber tak to je ještě dobré skore no já ho beru před otěhotněním tak to bude asi tím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
22.10.13 09:27

Ahoj už sem se stím trochu smířila. Domluvili jsme se v car, že udělají imunologii, testy na mutace a zkusím po 1 ms ten ket. A když ani ten nevyjde tak mě pošlou na genetiku a ostatní testy. Mám zamražený 2 embya 1BB a druhý nějaký kombinovaný. Myslím, že první potrat byl náhoda, ale za tenhle tak trochu můžu sama kouřila jsem a nepřestala navíc mám astma, dostala jsem chřipku tak si myslím, že to prostě nevydrželo taky mojí vinou. Ale od revize nekouřím at se trochu pročistím a uvidíme. Piju kontryhel a nějaký bylinky tak snad se ket zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
22.10.13 09:29

@andyxxx
určitě běž na KET až po imunologii, spoustě holek zjistí právě tam problémy, tak aby jsi zbytečně nepřišla o mrazáčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
22.10.13 09:30

@andyxxx stejně jako mě po neúspěchu problém zjistili, nechod na KET dřív než budeš mít výsledky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
22.10.13 09:33

@MisTer Já vím snažila sem se jí to vysvětlit asi půl hodiny. Nasadila mi prednison. a udělala nějaký stěry a krev. Tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty