Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
andílekxyz
27.12.13 13:37

Ahoj holky, myslíte že na tu imunologii stačí žádanka na doporučení od praktického doktora?
A na tu krev na genetiku se objednává kam - centrum genetiky to bývá v nemocnici?
Mám hodného praktického doktora se kterým je řeč a myslím, že by mi napsal snad obojí. Můj gynekolog až po 3 potratu. :-(
A ještě dotaz do CARu musím mít také doporučení?

Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
6379
27.12.13 13:57

@andílekxyz na imunologii jsem nešla, tak s tím ti neporadím ale co se holky tady bavili, tak to asi píše jen gyndař a mě do CARu dala taky žádanku moje gyndařka-s tímhle asi obvodák nemá nic společného, ale za zeptání nic nedáš… ;-) a genetika je u nás ve fakultní nemocnici a je to genetická poradna (dělají tam i větší ultrazvuky kvuli srdíčku, screeningy v těhu atd…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andílekxyz
27.12.13 14:39

@ywettka16 Díky. Já četla na stránkách té imunologie že má být doporučení obvodního nebo odborného lékaře, tak to bude asi ok. Sice s tím nemá obvoďák nic společného, a le zase odborné lékaře myslím může doporučovat i on. Žádanka jako žádanka, tak uvidíme. :-)

• Citovat
  • Upravit
16906
27.12.13 16:45

@andílekxyz na imuno tě může poslat kdokoli, ale hlavně at tě pošle na reprodukční imunologie.

Příspěvek upraven 29.12.13 v 05:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
27.12.13 16:45

@andílekxyz tak na imunologii asi třeba obvodák žádanku dá, ale do CARu mě vzali jen na žádanku gyndařky :-) pak dej vedět jak jsi dopadla…já se modlila aby mi aspon na něco přišli a celkem mě překvapilo, že jsem ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
27.12.13 17:23

@ywettka16 no tak já bych byla raději kdyby mi na něco přišli a něco se s tím dalo dělat… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
27.12.13 17:38

@ciluska jo to jsem si taky říkala po potratech aby mi už na něco přišli a jak už jsem psala mě překvapilo, že jsme ok…asi to fakt byla jen náhoda :-) a vy jdete kdy na tu imunologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
27.12.13 18:13

@ywettka16 3× a náhoda? to nevím :nevim: :nevim: v pondělí jdu na gyndu na kontrolu po zíkroku a nevím jestli mi dá gyndařka číslo a zavolám si sama do tý Plzně na tu imunologii nebo ona, ale pochybuju, že by tam někdo byl do konce roku asi až po novém roce..jsem zvědavá jaký bude termín…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
27.12.13 18:20

@ciluska no u mě to byla náhoda každej potrat v jiném týdnu a pak na nic mi nepřišli. první zamlklej v 6 týdnu pak jeden samovolnej a pak zase zamlklej ve 13 týdnu tak uvidíme no…ale tohle těhu je ok a to je hlavní :-) no já si myslím, že aspon sestra by tam být měla a určitě tě objednají, ale počítala bych asi tak tech 6 týdnu čekání na první konzultaci :-) :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
27.12.13 18:29

@ywettka16 tak to jo já to mám právě pokaždý v 7tt8tt..:(…a ty to máš za chvilku to je dobře, že je vše ok.. :hug: :hug:
No uvidíme jak budou rychlí…a kolikrát tam budem muset :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
27.12.13 19:40

@ciluska aha tak neboj určitě dr na něco přijde hodně si tu dr vychvalují :-) a co jsem s holkama mluvila, tak tam byli jen jednou na začátku a pak na vysledky a pak se s ní jen bavili přez meil tak určitě do jara budeš vědet co a jak :-) no už se mi to krátí a v klidu budu fakt až po porodu :-) ono kdo si tímhle prošel, tak v klidu prostě nebude at už je na začátku, v pulce a nebo na konci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
27.12.13 19:47

@ywettka16 to mi povídej…já také nebyla v klidu…ani při donošení Petříka a pak jsem si myslela, že už se mi to stát nemůže a bohužel a teď zase…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
27.12.13 20:30

@ciluska já vždy se nervuju když vidím v televizi jak někdo mimčo odhodí, zabije atd přitom tolik rodin nemuže mít děti :-( xroku chodí na umělé, vrazí do toho tolik peněz a pořád nic a nakonec tohle vidím v tv-vždy si spomenu na ty chudáky kteři si tohle musí tohle vše vytrpět a nakonec i tak zustanou sami :-( tohle těhu je vymodlené a ikdyby to bylo poslední, tak jsem za tohle ráda i po tom všem :-) musíš hlavně myslet pozitivně…já si pořád říkala proč mi každej tohle do hlavy cpe a i tohle třeba tomu uspešnému těhu pomohlo :-) neboj taky se určitě ještě mimča dočkáš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
27.12.13 20:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andílekxyz
28.12.13 16:08

@ciluska Já to mám poodbné, taky vždy potratím 8-9tt a hlavně stejný způsob.
Jinak už mám termín na tu imunologii. Paní doktorka mi odepsala na email a doporučení mi dá můj obvoďák, požádala jsem ho, pošle mi to do mailu. :dance:
A Tobě říkali Dr čím by ta ZT mohla být když už máš taky jedno zdravé dítko?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty