Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@andílekxyz na imunologii jsem nešla, tak s tím ti neporadím ale co se holky tady bavili, tak to asi píše jen gyndař a mě do CARu dala taky žádanku moje gyndařka-s tímhle asi obvodák nemá nic společného, ale za zeptání nic nedáš…
a genetika je u nás ve fakultní nemocnici a je to genetická poradna (dělají tam i větší ultrazvuky kvuli srdíčku, screeningy v těhu atd…)
@ywettka16 Díky. Já četla na stránkách té imunologie že má být doporučení obvodního nebo odborného lékaře, tak to bude asi ok. Sice s tím nemá obvoďák nic společného, a le zase odborné lékaře myslím může doporučovat i on. Žádanka jako žádanka, tak uvidíme. ![]()
@andílekxyz na imuno tě může poslat kdokoli, ale hlavně at tě pošle na reprodukční imunologie.
Příspěvek upraven 29.12.13 v 05:47
@andílekxyz tak na imunologii asi třeba obvodák žádanku dá, ale do CARu mě vzali jen na žádanku gyndařky
pak dej vedět jak jsi dopadla…já se modlila aby mi aspon na něco přišli a celkem mě překvapilo, že jsem ok ![]()
@ywettka16 no tak já bych byla raději kdyby mi na něco přišli a něco se s tím dalo dělat… ![]()
@ciluska jo to jsem si taky říkala po potratech aby mi už na něco přišli a jak už jsem psala mě překvapilo, že jsme ok…asi to fakt byla jen náhoda
a vy jdete kdy na tu imunologii?
@ywettka16 3× a náhoda? to nevím
v pondělí jdu na gyndu na kontrolu po zíkroku a nevím jestli mi dá gyndařka číslo a zavolám si sama do tý Plzně na tu imunologii nebo ona, ale pochybuju, že by tam někdo byl do konce roku asi až po novém roce..jsem zvědavá jaký bude termín…
@ciluska no u mě to byla náhoda každej potrat v jiném týdnu a pak na nic mi nepřišli. první zamlklej v 6 týdnu pak jeden samovolnej a pak zase zamlklej ve 13 týdnu tak uvidíme no…ale tohle těhu je ok a to je hlavní
no já si myslím, že aspon sestra by tam být měla a určitě tě objednají, ale počítala bych asi tak tech 6 týdnu čekání na první konzultaci
![]()
@ywettka16 tak to jo já to mám právě pokaždý v 7tt8tt..:(…a ty to máš za chvilku to je dobře, že je vše ok..
![]()
No uvidíme jak budou rychlí…a kolikrát tam budem muset ![]()
@ciluska aha tak neboj určitě dr na něco přijde hodně si tu dr vychvalují
a co jsem s holkama mluvila, tak tam byli jen jednou na začátku a pak na vysledky a pak se s ní jen bavili přez meil tak určitě do jara budeš vědet co a jak
no už se mi to krátí a v klidu budu fakt až po porodu
ono kdo si tímhle prošel, tak v klidu prostě nebude at už je na začátku, v pulce a nebo na konci…
@ywettka16 to mi povídej…já také nebyla v klidu…ani při donošení Petříka a pak jsem si myslela, že už se mi to stát nemůže a bohužel a teď zase…:(
@ciluska já vždy se nervuju když vidím v televizi jak někdo mimčo odhodí, zabije atd přitom tolik rodin nemuže mít děti
xroku chodí na umělé, vrazí do toho tolik peněz a pořád nic a nakonec tohle vidím v tv-vždy si spomenu na ty chudáky kteři si tohle musí tohle vše vytrpět a nakonec i tak zustanou sami
tohle těhu je vymodlené a ikdyby to bylo poslední, tak jsem za tohle ráda i po tom všem
musíš hlavně myslet pozitivně…já si pořád říkala proč mi každej tohle do hlavy cpe a i tohle třeba tomu uspešnému těhu pomohlo
neboj taky se určitě ještě mimča dočkáš ![]()
@ciluska Já to mám poodbné, taky vždy potratím 8-9tt a hlavně stejný způsob.
Jinak už mám termín na tu imunologii. Paní doktorka mi odepsala na email a doporučení mi dá můj obvoďák, požádala jsem ho, pošle mi to do mailu. ![]()
A Tobě říkali Dr čím by ta ZT mohla být když už máš taky jedno zdravé dítko?
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj holky, myslíte že na tu imunologii stačí žádanka na doporučení od praktického doktora?
A na tu krev na genetiku se objednává kam - centrum genetiky to bývá v nemocnici?
Mám hodného praktického doktora se kterým je řeč a myslím, že by mi napsal snad obojí. Můj gynekolog až po 3 potratu.
A ještě dotaz do CARu musím mít také doporučení?
Děkuji.