Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
7.1.14 10:31

@ciluska ajo.. Blbě čtu. Tak na jednu stranu na IVF chodí lidi co nemlhou otěhotnět - alespoň převážně no a já otěhotním okamžitě, ale neudržím. Tak dr mi řekla, že ať zkusim přirozeně a že mi nasadí po otěhotnění udržující léky a když to nevyjde tak IVF a když nevyjde ani to tak IVF s PGD ale to by mě stálo prý 85 tis 8o takže na to nemam… A hlavně sama říkala, že i když ty peníze člověk dá, tak není jistota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
7.1.14 10:35

@Ginuš pane bože 85 tisíc? já právě taky otěhotním jak to naplánujem podle plodných dnů, ale mimi nevydrží :nevim: jsem zrovna říkala, že jestli je horší když člověk do toho nemůže přijít..nebo pořád o to přichází…,ale tam jsou pak ty zásahy do toho těla tím čištěním…chjo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.1.14 10:43

@ciluska no hlavně je na prd když se neví proč se mimi neudrží.. Jinak jsem i přemýšlela, že zavolám do Brna do Repromedy - tam dělají PGD - a cena mě taky porazila a když si k tomu přičtu cca 20 tis za IVF tak jsem přes 100 tis a když se nepovede, tak je to fakt moc :roll:. Jinak Ti moc držim palce ať na imuno něco najdou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
7.1.14 10:47
@Ginuš píše:
@ciluska no hlavně je na prd když se neví proč se mimi neudrží.. Jinak jsem i přemýšlela, že zavolám do Brna do Repromedy - tam dělají PGD - a cena mě taky porazila a když si k tomu přičtu cca 20 tis za IVF tak jsem přes 100 tis a když se nepovede, tak je to fakt moc :roll:. Jinak Ti moc držim palce ať na imuno něco najdou…

no tak to je vše pro bohaté..je to tak nespravedlivý fakt že jo :pocitac:
A tobě přeji ať se mimi udrží…holt zkoušet a zkoušet..nic jiného dělat nemůžem…mě všichni utěšují tím, že už jedno dítě mám a to mi má pomoct… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.1.14 10:51

@ciluska no co já bych dala za jedno mimčo - pozitivní je, že jsi už jednou donosila. Takže podruhé to určitě také vyjde.. Nebuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
7.1.14 10:55

@Ginuš já vím, že tu mám jedno zdravé dítě..ale…

A určitě se zadaří i vám musí… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.1.14 10:59

@ciluska jojo jen nás to bude stát víc nervů a času… Chjo máme doma takový bordel :roll: odbíhám od kompu a snažím se poklidit, ale nějak mi to nejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
7.1.14 11:01

@Ginuš no taky musím od toho počítače :D vařeno mám, ale ten bordýlek… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.1.14 11:04

@ciluska :lol: převlíkám postele - jsem jak v pubertě, chodím s notesem v ruce po bytě.. :lol: Za chvíli navštívím koupelnu no a pak douklidit všude. Vařeno taky naštěstí mám - to mě čeká až zítra a mladej psal, že až přijde z práce, tak vyluxuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5534
7.1.14 11:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
7.1.14 11:15

@ciluska jsem ráda, že mi to ted vyžlo, ale včera mi dr čekla že se mi skracuje čípek a že mi hrozí předčasnej porod tak ležím, leźím a ležím a snad bude vše ok a já to dotáhnu aspon do toho 34 týdne :-)
@Ginuš no radost asi ze mě mají, ale prostě si to nevymyšlím a tak se to nják vše stalo no :-( :-D jinak přez 80tisíc za IVF? :-( holky co znám z caru, tak i za doplácení léku atd dávali max 20 tisíc a nikoho neznám kdo by daval víc…a kam jdeš do centra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.1.14 11:23

@ywettka16 za klasické IVF se v mym centru také platí cca 20 tis, ale to za 85 tis je PGD - vyšetření chromozomů. Co vím, tak to dělají v Brně v Repromedě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
7.1.14 11:25

@Ginuš aha tak s tímhle jsem se nesetkala a asi ani nikdy neslyšela…je strašny kolik tenhle dá se říct boj o mimčo stojí peněz :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.1.14 11:28

@ywettka16 jojo tak dr mi hned řekla, že jako není jisté, že bude chyba tam, když je vše v pořádku - je to jen další možnost :?. V některých státech je to prý i zakázané, že to je moc velké zasahování do reprodukce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
8.1.14 11:44

@Ginuš co všechno po tobě chtěli na konzultaci v CARu? Jsem na tom podobně jako ty, jen mi zjistili slabé antifosfolipidový syndrom, ale léky nepomohly. Příští týden jdeme do CAR, tak ať vím, na co se připravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty