Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ginuš tohoe máš ještě dobry, ale já v roce 2012 měla angínu že jsem i na pohotovosti se 41 horečkama, pak jsem zjistila těhu no a za měsíc jsem byla zase v práci…pak v řínnu zase těhu a hned neschopenka jen to trvalo 3 týdny a zase jsem se ukazala v práci no a v prosinci zase těhu a to jsem se v praci ukazala v unoru a ty blby pohledy no strašny
nakonec jsem jim řekla, že v červnu jdu na laparku a budu zase marodit, ale pak že dojdu
jj došla jsem ale jen na 14 dní v srpnu jsem totiž zase byla těhu a pokud jím to do ted nedošlo tak na dílně o těhu ještě ani neví
taky si se mnou užili no
takže ty tohle neřeš a ani bych jim neřekla co a jak…jen bych se zmínila, že čekám na vysledky co mi dělali a za 14 dní se uvidí co a jak ![]()
Zdravím, prosím vás, vy, které jste měly revizi do 10. tt, dělal vám lékař automaticky rozbor plodu-sliznice, který odebral při revizi??
Mluvila jsem teď s jednou známou, která měla taky brzkou revizi a ona říkala, že jí právě ten rozbor dělali a že ho dělají pokaždé, že jí zjistili, že to není genetické. Já o ničem nevím, doktorka mi o ničem neříkala…
@tarara mám za sebou 3 revize a pokaždé histologii plodu dělali - a při propouštění mi bylo řečeno ať za 14 dní přijdu na ambulanci pro výsledky
@ywettka16 tak já zatím nemarodila - vybírám si volna - mám hodně přesčasových hodin a ty mi nikdo nezaplatí. Teď mám cca 100 hodin které si budu postupně vybírat. Takže 3 týdny doma
. To mám ještě štěstí, že na mojí pozici mají náhradu, jinak by se to komplikovalo. No jsem na to sama zvědavá.
No a z Tebe teda v práci taky musí mít radost
. Ale tak neuděláme nic. Prostě za to nemůžem - radši bych byla těhule co donosí než těhule co se furt vrací
@Ginuš tak jsi na tom stejně jak já nás tedy čeká ještě vyšetření na imunologii v plzni..fraxiparin jsem také píchala a když jsem ležela ted v nemocnici tak mi to píhali sestry a dotěď mám na rameni ještě bulku pod kůži ![]()
Tatara..mě to vždy posílali na rozbor, ale stejně nic nezjistili…
@ywettka16 tak si těhu krásně užívej..já teď od začátku taky brala hned ultík a ty injekce a stejně srdíčko přestalo
![]()
@Ginuš
A to se o tom s Tebou dopředu bavili, že to budou dělat? Nebo to dělají automaticky? Ač mi dělala zákror v nemocnici přímo moje gyndařka, tak nic nezmínila, že by dělala. A jestli nedělala, tak budu naštvaná. Nevěděla jsem o tom, jinak bych se ptala. Jednou jsem četla, že se dělá histologie plodu, ale to bylo v pokročilém stádiu těhotenství, myslela, jsem, že zpočátku to nedělají…
@tarara píše:
@Ginuš
A to se o tom s Tebou dopředu bavili, že to budou dělat? Nebo to dělají automaticky? Ač mi dělala zákror v nemocnici přímo moje gyndařka, tak nic nezmínila, že by dělala. A jestli nedělala, tak budu naštvaná. Nevěděla jsem o tom, jinak bych se ptala. Jednou jsem četla, že se dělá histologie plodu, ale to bylo v pokročilém stádiu těhotenství, myslela, jsem, že zpočátku to nedělají…
měli by to dělat automaticky…
@ciluska
Mně o tom dr. nic neříkala, ani se nezmínila. A při kontrole po 14 dnech taky nic, jen mi udělala ultrazvuk, zda se to zahojilo.
@tarara o histologii se zmínili až pak a včera na konzultaci IVF se mě dr ptala jestli mi dělali i genetický rozbor plodu - takže asi něco co taky nedělají automaticky…
@ciluska
Tak je možné, že to dělají automaticky, aniž by to zmiňovali? A že by se ozvali jen v případě, že by něco našli? To by ale bylo docela o nás bez nás… ![]()
@ciluska a zjistili Ti z nějakých vyšetření něco nebo jen mutace? Jako já zas budu týden čekat jak se gynda dohodne s IVF ufff ![]()
@Ginuš byli jsme na genetice tam mi zjistili jen něco málo s tou krví a poslala me na hematologii..zrovna jsem tam šla, když už podle těhu testu jsme byla těhotná a ttam jsem jí říkala, že mi na genetice řekli, že podle tý hematologie si budu píchat..paní doktorka mi hned dala recept, ale jen s tím, že si to začnu píchat až to budu mít potvrzené na gynekologii v tý době jsem byla si v 5 tt na gyndě mi řekla, že ještě je brzo na ultrazvuk..šla jsem tam o pár dní později a pak hned začala si píchat a brát ultík…stejně jsem začala krvácet..později v tom 7tt srdíčko pořád bylo vidět, ale ležela jsem v nemonici o 5 dní později bohužel konec…doktor mi řekl, že to je divný, že budou muset udělat podrobnější rozbor plodu a že musím jít na podrobnějuší vyšetření do tý plzně i s přítelem…na porevizní kontrole jsem byla teď čekám na 1 MS a pak mám přijít na gyndu a objedná mě do tý plzně…jsem z toho zoufalá..chci aby na něco přišli a pomihli mi než kdyby na nic nepřišli
![]()
@ciluska hm.. No mě včera oznámili, že jsem prostě zdravá a neví proč to je. Už mi to řekl několikátý doktor, takže tak. Moje gyndařka tvrdí, že musím podstoupit IVF a na IVF mi včera řekli, že je to zbytečné že to mi nepomůže… Takže jsem si včera pobulela. Kam jdeš do Plzně? Na genetiku - k dr Ullčové-Gallové? Nebo někam jinam? Tak tam asi zkusí i spermio přítele
@Ginuš tak jsou oni normální..tak snad musíte zkusit všechno ne? Bych tam udělala bordel nebo bych šla jinam jestli to jde…
Ne ne na genetice jsme už byli ve Varech jsem z karlovarského kraje do plzně máme jít na imunologii
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.