Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@andílekxyz Ona ti Malíčková odepsala i ted? Ackoliv ma na webu, ze az do ledna ani neposkytuje e-mailove konzultace?! Js idiot ji nepsala, ze prave pockam az v lednu. Popisovala jsi nejak detailne svoji situaci, nebo jen strucna fakta?
@andílekxyz bohužel ne..:( uvidím co mi řekne v pondělí gyndařka, ale ta mi neřekne určitě nic..doktor říkal v nemocnici, že to je divný…když tou krví co jsme si začala píchat ty injekce to vliv také nemá, že by se měl prý podrobněji prozkoumat ten plod..:(
@ciluska a po revizi ti ten plod neposilali na hystologii? mě to hned dr řešila a v tom taky problém nebyl…
Holky at se u vás přijde proč se to vždy pokazí a co nejdřív ať se dočkáte toho štěstíčka ![]()
@ciluska aha tak to potom jo ja myslela, že to neposílají nikam…ale víš u mě se taky na nic nepřišlo a ted je těhu podle tabulek ![]()
@ywettka16 no by la jsem dnes na kontrole a ještě z nemocnice nic nepřišlo…udělala ultrazvuk..koukala, když čettla tu zprávu z nemocnice ona i sestřička už si mě pamatují..prý mám přijít po první porevizní MS a objednáme do tý plzně..tak jsem zvědavá…a přáli jsme si do nového roku tak mi obě přáli miminko…chjo…
@ciluska ja na tu hystolku čekala snad dyl než bylo 6-ti nedělí a stejně mi pak jenom dr řekla, že prej ji z tama napsaly, že bylo málo „materiálu“ na určení proč nastal potrat… a pak u druhyho nepřišli na nic, tak asi prej to bylo kvuli placentě. Neboj v následujícím roce ti pomuže dr z Plzně, třeba tě i přeléčí a ty se toho prcka taky dočkáš
hlavně věř-to je fakt nejduležitější ![]()
Ahojky vsem,
jak jste oslavily prichod Noveho roku?
Ja jsem si vcera vyzvedla vysledky z pondelnich odberu na HCG a uz bylo jen 28,6 (behem 4 tydnu to spadlo z 13493 na 28,6) takze dalsi odbery uz delat nebudu a pocitam, ze behem par dni
to bude uplne na nule. Doufam…
Jinak zitra rano mam kontrolu v nemocnici a ultrazvuk, jsem 28 dni potratu tak snad mrsule na sebe nenecha dlouho cekat.
Pokud kontrola dopadne dobre tak kupuju letenky a za tyden jsem v CR, po roce
![]()
hezky Novy rok 2014, vsem snazilkam preji brzky pozitivni test, tehulkam pohodove tehulkovani a maminkam hodne deti ![]()
Holky, m přeju všem v novém roce jen to nejlepší a krásná zdravá miminka. ![]()
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na konzultaci na IVF - a vím, že to není jen kšeft, ale že se snaží pomoct - bylo mi řečeno, že pro mě IVF nemá cenu. Mám zkusit otěhotnět přirozeně a pak se nasadí léky na podporu těhu a Fraxiparín. Mám všechny testy co existují a jsem zdravá.. ![]()
@Ginuš takhle jsem dopadla i já-taky zdravá a IVF zbytečné…pak jsem byla přirozeně těhu a nasadili mi utrogestan vaginálně a vše bylo ok a ted jsem ve 27 týdnu
at se vám taky brzo zadaří ![]()
@ywettka16 díky a měla jsi nějaké potraty? Kolik? Podle mé gyndařky se mi plod přestane vyvíjet ve 4tt. Tak jsi mi dala naději…
@Ginuš měla jsem 3 potraty…první v dubnu v roce 2012 zamlklej v 7 týdnu, pak druhej samovolnej ten samej rok v říjnu v 5 týdnu a nakonec před rokem koncem ledna ve 13 týdnu zase zamlklej…jinak u nás vždy přestalo tlouct srdíčko a neboj naděje je pořád a ted se i vám určitě zadaří ![]()
@ywettka16 díky moc… Čteme si to tu s přítelem a dodáváš nám naději. Ty potraty s našim vztahem hodně zamávali a jsem ráda, že se mnou vůbec vydržel
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.