Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
6.1.14 19:00

@ywettka16 :lol: ale na jeho jméno mám alergii do teď. A ještě jednu super větu co nejde zapomenout mi řekl - hledal si práci a já blbka zvyklá furt pracovat jsem mu řekla ať vezme nějakou hůř placenou a hledá dál a on mi na to řekl: já s mojí hlavou?? Měl maturitu na gymplu :lol:. Doteď se tomu s přítelem smějeme a sem tam to použijeme. Hlavně do toho všeho mi začal psát muj současný přítel - takže mě vlastně ze všeho vytáhnul :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
6.1.14 19:18

@Ginuš hele zase věc společná co máme, že nás z toho dostal druhej chlap s ktersm ted jsme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.1.14 19:20

@ywettka16 no.. Hele jak si pěkně počkali až uzrajeme, zhroutíme se a pak to měli jednoduché :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
6.1.14 19:27

@Ginuš no tak muj přitel to taky neměl lehky… :-( jeho byvala s kterou byl rok a pul tak se nják sekla čico a stala se anorektičkou a zdena s ní nic nemohl udělat a tak se několikrát složil a prostě trpěl, nakonec se s ní rozešel protože to nedával už s ní :-( ale asi máš pravdu museli jsme se složit aby jsme poznali koho a co máme doma a aby nám ted bylo líp :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.1.14 19:47

@ywettka16 tak ten muj měl taky paní a ta dělala scény a říkala mu jak jsem hnusná atd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
6.1.14 22:24

@Ginuš já se někdy i za něltery baby normálne stydím :-D a navíc kdyby jsi viděla tu jeho byvalou no jako co se z ní stalo nepochápala jsem :-( :-D ale ted je nám dobře ;-) a to je hlavní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.1.14 22:29

@ywettka16 přesně tak. A můj ex už taky někoho má - já před ním rok a něco tajila, že někoho mám - bála jsem se jak by reagoval.

Jinak volala mi gyndařka a že trvá na IVF a že i má důvod proč ale že si toho možná v centru nevšimli, že psala 2 papíry - tak uvidíme… Jsem na to zvědavá a zas jsem v nejistotě a nevim co bude - to mě užírá snad nejvíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
6.1.14 22:49

@Ginuš hele hlavně se. estresuj ta stimulace na IVF není lehká-mě by dělalo problém zvoádnout ty injekce nenavidím totiž jehle :-D ale kvuli mimču se to zvoádnout dá :-) mě třeba dnes dr nařídila klidovej režim-skrátil se mi čípek a tak hrozí předčasnej porod a ikdyž mě to mrzí a nevím co budu dělat, tak to vydržím a uvidíme na kontrole za 14 dní :-)
hlavně myslet pozitivně to je fakt základ pro vše dobry :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.1.14 22:54

@ywettka16 tak mě Fraxiparín při posledním těhu musel píchat přítel, já to nedala. Bulela jsem s injekcí v ruce a břicho poškrábaný jak jsem se snažila a na poslední chvilku uhnula :lol:. On je s pícháním smířený - jen se ptal kolik injekcí se píchá za den, protože Fraxoš jsem měla 1 za den.

Jinak Ti moc přeji aby jsi ležení zvládla a hlavně ať mimísek ještě počká několik týdnů… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
6.1.14 23:10

@Ginuš no ležím a věřím, že vydržíme aspon do toho 34 týdne :-) ale ono se to nezdá, ale před tema svatkama stres, pak pořád dělání chutovek, chlebíčku atd pak ježdění po návštěvách atd no někde se to podepsat muselo…jinak asi to mám zmenšené i kvuli sexu…asi 2× se mi stalo, že po orgasmu jsem měla tvrdy bříško a tak ted to mame zakazany a já budu jen ležet, mam i magnesco a snad to bude aspon za tech 14 dni dobry a nebo i lepší :-) klidná jsem sama dr mi říkala, že viděla i horší případy v menším týdnu ale odpočívat budu to je jasny :-)
a neboj i na tu injekci si zvykneš kvuli mimču fakt jo… :-) a je pěkny, že se přítel takhle stará :-) já bych asi měla smulu muj přítel omdlivá jen co vidí jehlu takže nevím jak bych to já dělala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.1.14 23:15

@ywettka16 no mě se setřička při odběru skoro smála - jsem jí říkala já si jenom malonko budu kopat nohama a ona na mě koukala a já jí vysvětlila, že se bojím jehel. Jinak přítel říkal, že se mu z toho dělalo špatně protože se bál že mě to bolí - asi na mě byl strašný pohled - ale samozřejmě to cítit není.

Jinak dneska přítel překvapil - bavili jsme se něco o kočárku a já si dělala srandu, že ten asi koupí jednou naši, protože neplatí svatbu a on na to, ať nekřičí, že co není může být 8o. Ale já se fakt vdávat nechci. Líbí se mi to jak to je, ale je to pro mě ohromný důkaz lásky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
7.1.14 09:04

@Ginuš je to pěkny jak ti to řekl :-) ja teda nják naznačila, že jsem jednou zasnoubena byla a ted po tom zatím njak netoužím :-D ale přítel taky už pronesl-ale když bude malej tak musíme mít všichni stejny příjmení atd tak asi mě to taky nemine :-D
a při odebírání krve se vždy dívám jinam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.1.14 09:08

@ywettka16 :lol: tak já se vdávat nechci. Mě stačí že mě má rád. Myslím si, že spousta dětí bude mít různá příjmení než maminky a kolikrát i tatínek - v dnešní době to tak bohužel je, tak si podle mě ve škole nepřijde divně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
7.1.14 09:26

@Ginuš jj máš pravdu, ale vím jak sestřička moje 9-ti letá nemuže pochopit, že bracha je jinčí příjmení než jsme my :-) bracha je totiž příjmením po mamce za svobodna a ma jinčího tatu, takže radši kdyby nám to vyšlo tak by jsme si asi to ano řeknli… :-) ale určitě ne dřív než by malej chodil což když už tak dřív než v jeho 2letech bych teda svatbu nechtěla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.1.14 09:34

@ywettka16 tak já doufám, že s přítelem spolu vydržíme a že jiné příjmení budu mít jen já. Zas znam rodinu kde jsou 2 děti a každé má jiné jméno a žije s nima chlap co má taky jiné a nikdo to tam neřeší.. Chjo dneska jdu po 14ti dnech do práce a vůbec se mi nechce.. Hlavně nadřízený ví, že jsem byla na konzultaci a potřeboval by přibližně vědět kdy odejdu - jenže to já netuším… Tak na mě zas bude koukat jak na blbku až mu řeknu že za 14 dní snad budu vědět… Užívají si tam se mnou :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty