Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
andílekxyz
10.1.14 14:36

@Fraga gratuluji k //. Pí Dr Malíčková je super, mně dokonce odepsala mezi Vánoci i když neordinovala. J8 k ní jdu na konci ledna, tak jsem zvědavá.
Jinak já byla nemocná vždy když jsem byla těhu a z prvního mám holčičku, takže to podle mě o ničem nesvědčí.
Držím palce, ať to tentokrát vyjde! A kdy k ní jdeš?

• Citovat
  • Upravit
1343
10.1.14 18:58

Holky, takove to drobne pobolivani podbrisku je doufam ok, ze? Ja to mela pri obou tehotenstvich, ale taky dopadly blbe, tak jestli je to zas znamka prusvihu, nebo se proste roztahuje a pracuje deloha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
10.1.14 18:59

@andílekxyz Dekuji. :) Vzhledem k tomu, ze jsem tehu, tak psala, ze musime spechat, takze jdu pristi tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
11.1.14 15:37

@Fraga A v kolikátém jsi? Já měla ze začátku velké bolesti a k tomu i špinění, tak jsem se bála, že je to špatné. Teď jsem ve 13. týdnu, už mám za sebou i screening a vše je OK. Určitě je tím, jak se ti roztahuje děloha. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
12.1.14 23:47

@Zuzik12 Jé, tak to mě trochu uklidnujes. Já jsem teprve ve 4.-5. tt. Akorat jsem nervní, že mne zatím vůbec nebolí prsa, dneska teda trochu, ale možná si to už vsugerovávám. A naopak mne bolí ten podbrisek - coz zatím byla vždycky špatná kombinace, jakmile přestala bolet prsa a zacal bolet podbrisek, byl konec.
No, tak snad je vše ok a jen se roztahuje ta děloha. :-)
Ackoliv teda nějaké to pěkné ranní zvracení a bolení prsů by mne uklidnila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
13.1.14 09:19

@Fraga Mně taky ze začátku prsa moc nebolela a teď už je mám jak melouny… :-). Když jsem byla jako ty, jak jediné příznaky u mě byly taky ty, co popisuješ… Cítila jsem se naprosto stejně, protože u mě to bylo taky vždycky špatné znamení. Ale protože jsem po IVF a měla jsem plno neúspěšných pokusů, tak na kontrolní ultrazvuk jsem chodila každý týden, tak to mě vždycky trochu uklidnilo… :-) I když mi třeba zase doktorka řekla, že je mimi menší, než by mělo být, a to o několik dní, tak to jsem měla zase nervy. Ale teď to mám přesně podle tabulek. Teď už druhý den mě taky pobolívá břicho, ale nic si z toho nedělám, břicho mi pěkně roste… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
13.1.14 09:40

@Fraga jé ty plašíš tak jako já na začátku :-) mě taky nic nebylo jen mě bolelo břicho jako kdyby měla dojít ms, prsa nebolela a ani nevolnosti jsem neměla…prsa mě začala bolet kolem 7týdne ale jen trošku a nevolnosti se dostavili 8-9 týden a trvali do 14 týdne…břiško mě pobolívá do ted v době kdy bych měla mít ms a prsa? to je někdy ok a něldy nedokážu se ani zohnout jak mě bolí. Neboj bude to ok hlavně bud v klidu a věř :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
13.1.14 11:18

Holky, díky za uklidnění, ještě že je tenhle web! :srdce:
Já jdu k doktorce až na konci ledna, a to jen z toho důvodu, že celý únor je doktorka pryč. Normálně bych chtěla přijít až 8 tt, aby se mohlo pořádně rozhodnout, zda to prosperuje, či ne. Nesnáším to lítání každý týden na UZ, kdy ti pořád dávají naději, že je to mladší, že se srdce objeví, no a pak tě už jen objednají na revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
13.1.14 11:27

@Fraga Já jsem naštěstí srdeční akci měla už v šestém týdnu a pak jsem chodila každý týden na kontroly. Akorát bylo mimi ze začátku menší, ale akci mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
13.1.14 15:15

@Zuzik12 Tak to je dobre, to cloveka uklidni. Ja se jednou nedockala a trapili mne az do 11 tt, nechapu, nac cekali tak dlouho. :/ A podruhe jsem se dockala az na zacatku 9., ale hned za tyden byl stejne konec. Takze tentokrat budu tvrda, cekam max. do toho 9. tt a pokud nebude akce, tak si sama vyzadam revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
13.1.14 15:51

@Fraga já ted srdíčko měla 5+5 ale s každou kontrolou jsem měla strach…toho se bohužel nezbavíš a bud ráda, že některej dr čeká takhle dlouho. Já jsem na první potrat šla když jsem byla myslím 6+6 a mimčo bylo menší a tak dr řekla neprosperující těhu a druhej den jsem šla na revizi, ale to jsem už špinila-těžko říct jestli by mimčo vydrželo nebo ne, ale i v nemocnici říkali, že by to stejně skončilo :-( a kamarádce se srdíčko ukazalo asi 8+6 a malej ted bude mít rok :-) někdy to těhu je mladší no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
14.1.14 13:31

Budu se opakovat, ale Dr. Malíčková je super! Dnes jsem u ní byla a z jejího přístupu k pacientům jsem na větvi! Kéž by takových lékařů bylo více!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
14.1.14 13:39

@Fraga no a tak povídej co ti říkala, co vám doporučuje atd? :-) asi až po krevních testech budeš vedet víc, že? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
14.1.14 15:09

@ywettka16 Jj, dneska jen nadhodila, že mi udělá základní testy, aby mohla když tak rychle nasadit medikaci, kdyby tam něco bylo. Když tak by mi nasazovala spíše už ty globuliny (ty cizí protilátky), protože na prednison je dost pozdě. Navíc říkala, že všude na západě se od prednisonu upouští. Jen je to drahé pro pojištovnu, tak se prý u nás zdráhají.
Taky mi ale nabírala hCG, jestli jde vůbec o prosperující těhotenství, tak se strašně bojím výsledků, jak nemám ty symptomy. Prý by v 5. tt mělo mít už 2-3 nuly (nevím, jaké počítá jednotky). Ani nevím, kolik jsem měla v těch minulých těhotenstvích, mi to pořádně nikdy nenabírala moje gynekoložka. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
14.1.14 15:48

@Fraga neboj ted to bude dobry a dopadne to už dobře :-) a kdy se dozvíš jestli je hodnota hcg dobrá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty