Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ginuš chlapy to nesou jinak to je pravda…já třeba s byvalím nevydržela a nakonec jsme se rozešli-ale i testy atd jsme měli ok ale prostě mě vadil jeho dotyk, milovat se s ním atd…někdy to tak bohužel je a vám to vydrží ![]()
@ywettka16 no já s ex přítelem nedala první potrat - on chtěl utěšovat ode mě, dělal jaká je chudinka, jeho máma ho chlácholila a když mluvila se mnou tak se mi skoro smála do očí… Pak ještě vyšlo na povrch to, že nedělal a maminka mu každý měsíc posílala kapesné a přede mnou dělal, že chodí do práce a jeho maminka pak prokecla, že jim dlužíme peníze, když nás každý měsíc dotují…
Současný přítel si se mnou teď fakt užívá. 6ti nedělí, pak mě bolel styk a teď mykóza - do toho sem tam nervy.. Chudák. Musí mě fakt milovat ![]()
@Ginuš jak tak koukám tak s ex taky pěkny problémy
ale ono se asi musíme spálit no
jinak muj byvalej byl dobrej až na to, že jsem začala mít vaginální opary a nedokázal pochopit z čeho-na gyndě mi pak zjistila jiné ph tak jsme to za vinu dávali tomu a já se pak dozveděla, že mě podvádí s kamarádkou…rozešli jsme se jenže pak se dali dohromady, byli zasnoubení. a pak přišli ty potraty
nakonec jsem to ukončila já-nejlepší kamarád mi říkal at otevřu oči, jak se mnou byvalej zametá atd shazuje, že je chyba ve mě ať se začnu léčit a já si pak uvedomila, že mi i dělá špatně když na mě jen chytne-bylo to divny, ale ja ho asi začala nenávidět no a ted? z nejlepšího kamaráda je přítel, sám od sebe se mnou šel na všelijaké vyšetření a ikdyž mimčo bylo neplanované tak se ted oba těšíme a jsem ráda za to, že to dopadlo takhle
promin za román, ale asi jsem to napsat musela
někdy chlap dokáže strašně ublížit, ale ted máme zlatíčka kteří pomužou, podpoří atd ![]()
@ywettka16 přesně.. Musíme si natlouct. A nakonec mi pak jeho máma volala, kdy se k němu vrátim, že je nešťastný a pláče doma… Ufff. No prostě to tak všechno mělo být a teď už bude dobře
@Ginuš mě zade jeho mamka psala abych si uvedomila co chci a když jsem jí řekla, že on mě urážel, podváděl atd tak at si to nejdřív vyřeší s nim a pak osočuje mě, že nevím co chci a měla jsem klid-bejvalej se ani nepochlubil, že mě podváděl, uražel a tak se jeho maminka pak divila
bože ted se tomu musím smát
ale jo ted už bude jen a jen dobře
@ywettka16 jojo furt řikam - tolik chlapů jsem měla a furt jsem blbá jak Vánoce
. Ale teď se máme čemu smát. Já na ex tchýni koukala, když mi řekla, že jí dlužíme cca 150 tis
![]()
@Ginuš hele tak to se ani nedivím, že jsi ex poslala k šípku
jako 150 tisic už je mazec no a když jste se rozešli nechtěla to po tobě? ja byvalimu nechala vše vzala jsem si jen svoje oblečení a pak jeho maminka ještě mi řekla, že jsem ho okradla
tak jsem říkala, jestli chce vrátit moje oblečení že jí ho pošlu pplkem že nic jinyho jsem si nevzala a to nechápala tak jsem jí to vysvětlila ![]()
@ywettka16 no ono se v tu chvíli profláklo, že já o těch penězích nevěděla. Měla jsem 2 práce abych utáhla hypotéku atd. Kam ty prachy dával nechápu.. No byla to dobrá situace ona řekla o penězích on začal mami nech toho já se začala vyptávat a pak už to šlo. Měsíc předtím jsem potratila, táta měl infarkt (naštěstí přežil) takže jsem byla hodně labilní ![]()
@Ginuš já být na tvém místě tak bych ho asi na místě umlátila něčím ![]()
@ywettka16 já mu zabalila
asi za 10 minut. Byla to rychlost. Jinak myšlenky na to jak ho zabíjim jsem měla
@Ginuš tak to jsi dobrá odemě by schytal i vic než jen zabalenou tašku s věcma ![]()
@Ginuš hele já taky nemám mlátici sklony ani nic podobnyho, ale tohle bych asi nerozdychala
jsi dobrá, že jsi to zvládla jen u balení hader ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.