Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@dani24687 píše:
stava z mrkve a kapka oleje, staci pit a ses hneda
A kolik by jí asi tak musela vypít aby byla hnědá? Sama mrkev jí neobarví, ale obsahuje beta karoten, po kterém se bude lépe opalovat, ne?
@pikola asi tak tři litry denně… ![]()
No, a nebude hnědá, ale spíš oranžovožlutá… ale to by jí musela pít fakt hrozně moc…
@pikola píše:
A kolik by jí asi tak musela vypít aby byla hnědá? Sama mrkev jí neobarví, ale obsahuje beta karoten, po kterém se bude lépe opalovat, ne?
Obarví, naše dítě má teď období (no období, asi rok), co chce pít jen mrkvové džusy. Já si říkala, jaká je hezký hnědá po tom, ale známí zase říkají, jaká je oranžová ![]()
Takže to jde spíš do oranžova ![]()
Teď už oranžová není, je opálená ze slunka.
@Banny píše:
Obarví, naše dítě má teď období (no období, asi rok), co chce pít jen mrkvové džusy. Já si říkala, jaká je hezký hnědá po tom, ale známí zase říkají, jaká je oranžová
Takže to jde spíš do oranžovaTeď už oranžová není, je opálená ze slunka.
Pul litr? Ja budu pit klidne 5 litru, jen at jsem trosku hnedejsi ![]()
@zelvin já myslím, že když si dáš denně třeba jednu, dvě mrkve, tak i to svůj účel splní ![]()
@Banny píše:A myslíš že po tom že budu jíst mrkev nebo mít její šťávu, tak že opravdu budu snědá?
@zelvin já myslím, že když si dáš denně třeba jednu, dvě mrkve, tak i to svůj účel splní
@zelvin mně tak malá přišla, ale moc bych to asi nepřeháněla, ať nejsi oranžová.
@Banny píše:
@zelvin mně tak malá přišla, ale moc bych to asi nepřeháněla, ať nejsi oranžová.
Tak jo. Moc dekujuAle ty tablety neska zjistim, volala jsem babicce do nemecka, jetsli si to nepamatuje. Tak uvidim, kdyztak sem napisu
@pikola píše:
mamka mi říkala, že tak ze tří mrkví a denně prej. Ale byla jsem dítě, jestli by to opálilo teď, to nevím.
@Banny píše:
@Regina Hero stačí míň, tak půl litr![]()
jo, půllitr pro dítě… dospělý člověk je o něco větší, ten potřebuje víc…