Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahooj
. Někde jsem slyšela, že existuje tableta která se dá do vany ( s vodou )lehnete si do vody, na několik minut a vaše pokožka po ní bude krásně snědá. Neznáte to někdo prosím? Děkuji moc ![]()
@dani24687 píše:
To chci
Já právě taky. Jedna známá mojí mamky, to měla a byla pěkně opálená, bez fleků. Je to přípravek z německa.
teda to jsem neslyšela, jestli to existuje, tak nevím, jak by to „barvilo“ třeba dlaně, chodidla, nemluvě o jiných částech ve vodě ponořených ![]()
@Adélky píše:teda to jsem neslyšela, jestli to existuje, tak nevím, jak by to „barvilo“ třeba dlaně, chodidla, nemluvě o jiných částech ve vodě ponořených
musíš ve starých kalhotkách ![]()
@baracudas píše:
A vana potom vypadá jak? Taky opálená?
Asi taky opálená
![]()
Vážně to tak je, jinak bych to sem nepsala.
@zelvin píše:
Já právě taky. Jedna známá mojí mamky, to měla a byla pěkně opálená, bez fleků. Je to přípravek z německa.
Tak se zeptej známé, ne? Přijde mi to jako nesmysl, znám nástřik, pěny, spreje, ale něco, do čeho by sis lehla? Co to udělá se sliznicema, co obličej?
tak já tu netrpělivě vyhlížím název toho zázraku a zas tu jsou jen prdelky ![]()
Jinak s tou vanou mě to taky napadlo, že kvůli týdnu bronzu bych nechtěla předělávat koupelnu ![]()
A co když chci „opálit“ i obličej? To musím do vany s brčkem a dýchat přes něj? ![]()
@lucotek píše:
To se mi líbí, ale co obličej???
potopíš se, ne? A budeš mít pak opálené i vlasy… teda jen ty blond, na tmavých to nebude poznat…
@lucotek píše:
To se mi líbí, ale co obličej???
obličej ponořit, uši potřít ![]()