Operační systém v mobilu - Windows

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
30.10.14 17:43

@Saaliyah Jo a ta 735 má jinak řešené ty spodní tři tlačítka. 830 a 1020 je má senzorové, jakoby mimo displej a 735 je má dole na displeji. Takže je to o zvyku, ale mně by to asi vadilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
30.10.14 17:56
@Saaliyah píše:
@purcel jeee, tak to jsi mi udělala radost… na splátky jsem chtěla tu xperii, ale když vidím u té nokie rozdíl třeba v 5 tisících, tak to už je dost…a když jsem byla u operátora, jakou slevu mi dají za věrného zákazníka, jsem u nich 13 let, tak mi řekl pán, že mi dá dolů 500… no, to si mě asi jako zákazníka moc neváží… přitom to kdysi bylo dost velký rozdíl…mám ještě jeden dotaz, který nemůžu nikde vyčíst… na staré nokii mám jakoby 6 obrazovek (displejů) a na každém mám jinou fotku a mohla jsem si tam dát i různé ikonky aplikací a tak… jde to u těch nových nokií?

Slevu :mrgreen: zapomeň to šlo tak ještě před necelýma dvouma rokama od té doby je z retencemi bída :cert: Jinak pokud nokii tak se u opic nevyplatí kupovat to radši tu EU distribuci. Vyjde výrazně levnějc. Ale třeba jak si zmiňovala tu xperii m2 kamarádka ji má a v poho nic se nesáká nebo tak. Jen si jí koupila v té verzi Aqua a n už skončila prej v akvárku :mrgreen:
Pokud bys chtěla android tak bych jukla i Lg g2 mini nebo L90, popřípadě S3 neo nebo huhaká :mrgreen: tam je dost velkej výběr ať už G6 nebo G700.
Mě se třeba líbí nokia 730 a pak ta velká teď nevím to označení 1520.
Ale, že by byl jeden systém výrazně lepší se říct nedá. Na každým je něco :nevim: Hodně lidí argumentuje, že na androidu je nejvíc aplikací ale už nedodá, že tam je i nejvíc bordela :mrgreen:
Pokud by ses rozhodla pro VP tak se jukni do storu jestli sou tam ty apky který používáš ať pak nejsi naštvaná a pokus se ti líbí tak klidně do něj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
31.10.14 07:07

@josinkaa Tak ty dvě LG mají katastrofální displeje. Jinak procesor a ram je na stejné úrovni jako u nokie. Rozdíl je v tom, co výbavově u nokie stačí na plynulý běh tak android by to měl mít aspoň jednou tolik vyšší aby jel trochu plynule.
Ta S3 by vcelku ušla a v těch HUKAKÁ sem nějak nepátrala :-D. Jinak máš pravdu, že každý vynáší android do nebes kolik má aplikací a přitom minimálně 1/3 nejede jak by měly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
4.11.14 10:58

@purcel wow… teda, toto jsem nevyčetla… jen nevím co znamená to pureview a glance screen… foťák budu využívat asi nejvíc, sem tam nějakou hru, ale stačí mi karty a pak video a net… teď mám N8 a má jen 14GB a mám pořád místo, a kartu jsem použila jen párkrát…

a ty dlaždice jdou přidat a ubrat? a jde to rozdělit do více displejů? já se v tom nějak ztrácím a čas, kdy se mám rozhodnout se blíží, chjooo

jsem si myslela, že zrovna 1020 je novější, už podle čísla a foťáku… brácha taky měl 830 a teď si pořídil 930, ale to je pro mě už moc drahé… ale nokii chci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
4.11.14 11:27

@Saaliyah Tady je vysvětlení toho PUREVIW : http://wmmania.cz/…ke-oznaceni/

Dlaždice se dají přidávat i ubírat, zmenšovat, zvětšovat, měnit barvu dlaždic. Obrazovka je jen jedna tak jak u PC kde je WIN 8 nebo 8.1. Hlavní obrazovka a pak Metro.
Glance screen je defacto notifikace na uzamknuté obrazovce - hodiny datum, zmeškané hovory, sms, emaily, počasí. Dá se nastavit na stálé zobrazení, interval nebo náhled.
1020 je minimálně cca 1 rok stará. 830 je novinka. a 930 je někdy od léta. 930 je nyní top model od Nokie. Ale při běžném používání rozdíl moc nepoznáš, co se rychlosti nebo plynulosti týče (od 830ky). Rozdíl jde poznat až při náročnějších hrách atp. Foťák má 930 oproti 830 jednou takové rozlišení. Ono s tou kartou - u 830 je interní pamět udáváná 16 GB, ale něco si veme systém a další věci, tak je tam čistých cca 11 GB + tuším a 15 GB na Onedrive pro ukládání fotek a videí. Záleží na tobě co chceš. Mezi930 a 830 je rozdíl zhruba 2 tis. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
4.11.14 11:29

@Saaliyah Jo a ještě je rozdíl mezi 930 a 830 v tom, že 930 je celek, nedá se vyjmout baterie, což u 830 jde a můžeš si měnit i zadní kryty a tento měsíc by mělo být ktomu i fajnové pouzdro. :) http://www.czc.cz/…1864/produkt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
5.11.14 20:40

@purcel
Co se týče displeje je na tom LG velmi dobře. Sice nejsou HD tak jako LG 9ii ale, že by to byla katastrofa jak píšeš to teda určitě ne. V rámci své kategorie sou na tom velmi dobře.

Co se týče PW tak ikdyž je to stejný označený tak občas to znamená něco jiného. Nebo nevím jak to přesně říct. Ale není PW jako PW :mrgreen: liší se to drobnostma. Neumím to přesně popsat :nevim:

@Saaliyah

nejlíp by bylo kdybys šla někde kde ti dovolí si s tím delší dobu pohrát ať si udeláš názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.11.14 21:42

@josinkaa S těma displejema to bylo myšleno tak, že mají menší rozlišení a menší hustotu než třeba Nokia. A vysvětlení pureview jsem dávala odkaz viz. výše. Jo je nejlepší si ty telefony ošahat :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.11.14 15:53

@purcel

Ale to, že budeš mít menší hustotu a menší rozlišení neznamená, že to bude horší. Viz displeje Sony. Používaj od víc dodavatelů ale kvalita je naprosto rozdilná. Nejvíc to bylo vidět u Xperie Z. Měla sem možnost vedle sebe vyskladat 5ks a můžu ti říct, že tam byly dva až to byla hrůza. A třeba ty LG by byly pastvou pro oči. A i další. Bohužel tohle je třeba u Sony průser :cert: a chce si to ohlídat. A nechápu jak toto vůbec mohli pustit do světa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
7.11.14 16:52

@josinkaa a ty sony měly amoled?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
8.11.14 14:01

Pokud vím tak sony používalo tft tn displej teď už snad dávaj IPS do všeho. Co se týče Amoledu tak ty používá hlavně samsung a pak nokia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák