Opilá babička hlídala dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
29.1.19 12:25
@Tiger-lily píše:
No možná by neuškodilo vylézt ze své bubliny představ, že všichni jsou v nějakém kroužku abstinentů. Neříkám, že je to správně, to vůbec ne, ale že je to pro x lidí běžná realita. A mám dvě možnosti, buď bábu držet v nějakých limitech a částečně to tolerovat, nebo se postavit do role dokonalého rodiče a bábu odstřihnout. A já si prostě myslím, že lepší a pro všechny zúčastněné přínosnější je ta první verze.

Budu se muset zeptat tchýňky, co šňupe, aby zvládla toho našeho temperamentního čtyřleťáka :zed: Jestli mi nedá přes ústa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
29.1.19 12:25
@Keyllah píše:
no teď frčí právě víc marihuana a perník, a to už hezkých pár let, takže přemýšlím, kdeže to každej druhej šňupe koks :think: ten už je dávnou out :think:
:lol: No já se asi znám se samou starou školou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.1.19 12:26

já se teda fetáky neobklopuju, tak teda nevím že to dělá každý druhý…v této sortě lidí se nepohybuju..

• Citovat
  • Upravit
40428
29.1.19 12:26
@Keyllah píše:
no teď frčí právě víc marihuana a perník, a to už hezkých pár let, takže přemýšlím, kdeže to každej druhej šňupe koks :think: ten už je dávnou out :think:

O kokainu se říkalo, že je „droga bohatých“, jak to je dnes, netuším 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.1.19 12:27
@free333 píše:
O kokainu se říkalo, že je „droga bohatých“, jak to je dnes, netuším 8)

dneska už jsou asi bohatý všichni :P :mrgreen: :lol: ( teda každý druhý ;) )

• Citovat
  • Upravit
35438
29.1.19 12:27
@Russet píše:
Budu se muset zeptat tchýňky, co šňupe, aby zvládla toho našeho temperamentního čtyřleťáka :zed: Jestli mi nedá přes ústa…

Vážně, ty opravdu neznáš někoho, kdo nějakou návykovou látku bere, třeba i léta a přitom vychovává děti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
29.1.19 12:28

@Tiger-lily Když čtu ty tvé příspěvky, tak jsem ráda, že žiju v jiné sociálně bublině. :D

• Citovat
  • Upravit
41209
29.1.19 12:30
@Tiger-lily píše: :lol: No já se asi znám se samou starou školou.

evidentně to bude zajímavá sorta lidí, když tam šňupe koks každej druhej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
29.1.19 12:31
@free333 píše:
O kokainu se říkalo, že je „droga bohatých“, jak to je dnes, netuším 8)

Bohatí chodí nakupovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
29.1.19 12:32

@Nmdl @Keyllah Možná bys koukala, kolik je mezi nimi lékařů, podnikatelů, pracovníků ve státní sféře a jiných lidí, kteří působí velmi seriozním dojmem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76889
@Tiger-lily píše:
Možná ti to přijde divné, ale jsou na světe lidé, kteří své blízké neodsuzují proto, že nejsou podle jejich představ. Třeba je dokážou pochopit, nasměrovat na lepší cestu nebo aspoň tolerovat. Jo, asi je to divné. ;)
??? tak nevím, jestli nejsi dnes také pod vlivem něčeho - třeba úplňku, ale ten už byl
své dítě si nechej hlídat třeba bezdomovcem, ale já bych takové „bábě“, jak ty ji nazýváš, dítě hlídat nenechala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
@Anonymní píše:
Bohužel jsem s tímto měla hroznou zkušenost u mojí mamky. Hlídala mi chvíli dceru, které byl necelý rok. Když jsem se vrátila, mamka šla s malou v náručí ode zdi ke zdi směrem k vaně plně napuštěné vodou. Popadla jsem dceru a s pláčem utekla. Už jsem mámě nemohla věřit. Mohla se pak s vnučkou stýkat, až se z toho vyléčila. Dodnes mě straší ve snu, co by bylo, kdybych přišla jen o chviličku později…

Taky dobry. Asi bych ji zabila. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76889
29.1.19 12:33
@Nmdl píše:
@Tiger-lily Když čtu ty tvé příspěvky, tak jsem ráda, že žiju v jiné sociálně bublině. :D

já též, a to kolem sebe nemám žádné akademiky, ale normální praktické lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
29.1.19 12:34

@stinga jo, taky mi dnes prijde jak prastena. Možná tím koksem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76889
29.1.19 12:35
@Tiger-lily píše:
Vážně, ty opravdu neznáš někoho, kdo nějakou návykovou látku bere, třeba i léta a přitom vychovává děti? :think:

ne takové lidi neznám, ani nechci znát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová