Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No ale od takového člověka bys měla jít hned a ne čekat pár let. Já nevím, to už bych snad šla radši do toho azyláku. Syn z toho teďka nemá rozum, takže by se ti odcházelo daleko snadněji a on by si zvykl, že žijete odděleně. Moje děti ani změnu nezaregistrovaly
jejich táta si je bere v sobotu odpoledne a vůbec jim to nepřijde divný, protože jsou malé a nemají z toho rozum. Kdybych šla od chlapa třeba v jejich 5 letech, tak by to bylo o dost horší.
Milá zakladatelko, moc ti fandím. Víš co, za pár měsíců, let si na to jen vzpomeneš s úsměvem. a s dítětem v náručí. co bylo, to bylo, teď máš v rukou přítomnost. Uvědomění přišlo, že otec není vhodný partner, ale máš dítě, to je velký dar. kolika lidem se to nepovede, a peníze jim v tom nepomůžou. Myslím, že jsi začala dobře, že myslíš na přivýdělek. Je fajn optat se kamarádek, jestli nepotřebují pohlídat, vyžehlit, dát si inzerát třeba do kauflandu. Co cizí řeči, umíš? třeba bys mohla doučovat. Já to dělala i při rodičáku, když dítě odpoledne spinkalo. taky jsem roznášela letáky - občas s kočárkem. Je fajn mít peněz tak akorát. teď už budeš vědět, že je dobré myslet na zadní kolečka. mně k tomu rodiče vedli a moc jim za to děkuji. začalo to pravidelným kapesným v 6 letech, takto jsem začala i u svých dětí. Jsem samoživitelka, děti máme na půl, musím se o spoustu věcí starat sama. Ale posílilo mě to, moji víru v sebe, moje sebevědomí. a mám také čas na koníčky a přátele. Kdyby něco, klidně mi napiš ![]()
@ontarova.stara píše:
Neuraž se, ale ve čtyřiceti máš také holou řiť. Nemáš bydlení, nemáš úspory, nemáš nic. Cos celé ty roky dělala?
Vždyť sis půjčovala i na kauci.
To je pravda, také bych s registrací na emimi, podle některých příspěvků zavedla psychotesty.
![]()