Originální zábava a hry na svatbu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
25.5.20 11:29
@valacek píše:
@Kockazvysocan @terien @mamina2017 @MrsNorris Vždycky mě udivi, že lidé mají potřebu zbytečně komentovat diskuze, i když se nikdo neptal na názor… Novomanželé, to tak chtějí, je mi poměrně jedno, komu se to zdá trapné…
@klamonožka Děkuji, ozvu se :)

1. to že to snoubenci chtějí si neuvedl.
2. připravuješ zábavu pro cizí lidi, které neznáš. pokud nebudeš brát na vědomí, že exisutuje obrovské množství, kterým řachadna dělá velmi zle, tak prostě nikdy nepřipravíš nic dobrého.
3. chceš něco originálního, ale evidentně jednak nemáš zkušenost s nějakým organizovanáním lidí a nejsi originálného myšlení moc schonpá - kdybys byl, tak se neptáš na e-miminu.

o to arogantnější ovšem jsi.

Takže pokud si nevyndáš hlavu ze své sedýnky, tak nejspíš uděláš něco dost trapného.

Pro takový případ doporučuju soutěž v tom, kdo ze svatebních hostí nejrychleji sundá pusou podvazek z nevěstiny nožky a nechat ženicha dělat striptýz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6682
25.5.20 11:40

Bože, co se všem při pondělku stalo? Proč by připravoval zábavu pro cizí lidi? Svědek nebývá obvykle člověk z ulice, ale někdo, kdo je snoubencům blízký, a tak určitě minimálně podstatnou část lidí na svatbě zná a ví, co ocení a co je baví.

Hned z počátku se vyjádřil, že nechce „tradiční“ násilné řachandové věci, jako kočár a židličkovaná, ale jestli nemáme tip či jsme nezažili něco originálního.

To, že se jdu zeptat na tipy na internet snad neznamená, že jsem neschopná vymyslet cokoliv sama. Umím šít, ale i tak se podívám na tipy a střihy k něčemu novému, do čeho se pouštím. Umím vařit, ale raději se podívám, jak nějaké jídlo dělají ostatní, než se pustím do nového receptu.

Já jsem zorganizovala desítky akcí pro děti, pro mládež i pro dospělé, ale i tak si při přípravě každé další se zájmem přečtu zkušenosti ostatních a nějaké nové dobré tipy.

Já chápu, že mnozí z vás jsou už otrávení z těch klasických příšerností, a tak není právě na místě ocenit, že si dotyčný/á neřekne „jsem svědek, mám dělat zábavu, tak to je jasný - tombola, kočár, židličkovaná, hotovo“, ale snaží se vymyslet něco jiného?

Co je za argument „Když se na to musíš ptát, tak radši nedělej nic, bude to hrozný a trapný“? Držím ti palce, zakladateli/zakladatelko, ať se akce povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
25.5.20 11:42
@valacek píše:
@Kockazvysocan @terien @mamina2017 @MrsNorris Vždycky mě udivi, že lidé mají potřebu zbytečně komentovat diskuze, i když se nikdo neptal na názor… Novomanželé, to tak chtějí, je mi poměrně jedno, komu se to zdá trapné…
@klamonožka Děkuji, ozvu se :)

Noo, ono i tyhle názory k tomu patří, protože na svatbě budou takoví i takoví lidé. A lepší vědět, co se zdá být trapné a vyvarovat se tomu než za každou cenu něco hrotit a ten traoas z toho udělat. A věř, že těch, co to neocení, bude možná víc.

Jo a nezapomeň do programu zařadit i čtení blahopřání. To je taky velmi oceňovaná zábava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
25.5.20 11:44

@Ou Nevím, jestli sis všimla, ale neuvedla jsem, zda mě zajímá něčí názor o zábavě na svatbu :) Pouze jsme se zeptala, zda někdo nezná dobrou zábavu na svatbu, která běžně nebývá, přišlo mi úplně zbytečné psát, zda mě o to novomanželé poprosili, to mi přišlo automatické, jinak bych se přece neptala… svědka dělám poprvé a na moc svatbách jsem nebyla, takže jsem chtěla inspiraci… Znám všechny svatebčany ;) to byla opět zbytečná poznámka… Arogantní nejsem, pouze nerozumím tomu, proč někdo něco komentuje, když nemá co říct k tématu… příště prosím komentujte mé příspěvky jenom k tématu, ne Vašimi pocity :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
25.5.20 11:48

@klamonožka
Moc děkuji za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
25.5.20 12:22

@valacek a na kolika svatbách si byla a strááášně je to bavilo? Jako většinou jsou tam lidé věku 0-100, tak bych chtěla vidět, zda se všem zavděčíš. Naše svědkyně se modlila, abychom nic takového nechtěli. Nechtěli, protože jsem nezažila svatbu, kdy z toho nebyla nakonec trapárna. My měli muzikanta a zpěvačku a svatebčané si chodili říkat, co chtějí zahrát, tak se všichni pobavili a byli uspokojeni. A jak už tady bylo napsáno, je to tady veřejné diskutování, tak možná i tyto informace by ti mohly být k dobru. Sama píšeš, že nemáš s tím zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
25.5.20 13:08
@mamina2017 píše:
@valacek a na kolika svatbách si byla a strááášně je to bavilo? Jako většinou jsou tam lidé věku 0-100, tak bych chtěla vidět, zda se všem zavděčíš. Naše svědkyně se modlila, abychom nic takového nechtěli. Nechtěli, protože jsem nezažila svatbu, kdy z toho nebyla nakonec trapárna. My měli muzikanta a zpěvačku a svatebčané si chodili říkat, co chtějí zahrát, tak se všichni pobavili a byli uspokojeni. A jak už tady bylo napsáno, je to tady veřejné diskutování, tak možná i tyto informace by ti mohly být k dobru. Sama píšeš, že nemáš s tím zkušenosti.

Zábava svateb, na kterých jsem byla, mě i ostatní bavila a nepřišla mi trapná… Kromě tomboly, to je strašná traparna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
25.5.20 13:10

Jde o to, že bych chtěla něco neokoukaného, co spoustu lidí nezná ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
25.5.20 13:24
@mamina2017 píše:

Sehnat dobrou kapelu, která to umí rozjet a zahraje na přání kde co, je nejlepší zábava, kterou může člověk vymyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
25.5.20 14:02

Tak já jsem jako svědek na svatbě taky dělala „ty trapárny“. Před každou jsem ale všechny hosty obešla a potichu se zeptala, zda se chtějí účastnit a vysvětlila jim, o co jde, nebo zda chtějí pokračovat ve svojí zábavě nebo se prostě jenom dívat. Všech her se účastnilo vždy cca 80 procent lidí. Měla jsem vymyšleno asi 10 her a nakonec jich proběhlo pět, z těch deseti jsme vybírali, co se právě hodilo, na co jsem měla pocit, že by hosté měli chuť. A taky jsem se vždy před tou hrou zeptala nevěsty, zda s tím souhlasí, vysvětlila jí o co jde a jestli třeba hodinu nepočkat a tak. A po svatbě si všichni zábavu vychvalovali, dokonce si mysleli, že si nevěsta najala agenturu, která jí to dělala. Všichni se perfektně bavili a to i ti, kteří se neúčastnili a jen pozorovali. Ale pozor, taky záleží na složení svatby, pokud tam bude více lidí přes 60 let plus, tak bych byla opatrná :D Taky záleží na počtu lidí, nás tam bylo něco málo přes dvacet :D Držím palce, ať se svatba vydaří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
25.5.20 14:04

@terrka83
A mohla bys mi prosím říct, o jaké hry se jednali? :) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.5.20 14:14
@valacek píše:
Ahoj, letos dělám svědka, poradíte mi prosím nějaké zábavné a originální hry, které běžně na svatbách nebývají? (nechci žádný kočár, židličkovanou nebo tombolu) :) díky moc

Vubec zadne.
Ziva kapela, grilovacka.
Vsechny, uplne vsechny, jsou ultratrapny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.5.20 14:16
@terien píše:
Sehnat dobrou kapelu, která to umí rozjet a zahraje na přání kde co, je nejlepší zábava, kterou může člověk vymyslet.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
25.5.20 15:16
@terrka83 píše:
Tak já jsem jako svědek na svatbě taky dělala „ty trapárny“. Před každou jsem ale všechny hosty obešla a potichu se zeptala, zda se chtějí účastnit a vysvětlila jim, o co jde, nebo zda chtějí pokračovat ve svojí zábavě nebo se prostě jenom dívat. Všech her se účastnilo vždy cca 80 procent lidí. Měla jsem vymyšleno asi 10 her a nakonec jich proběhlo pět, z těch deseti jsme vybírali, co se právě hodilo, na co jsem měla pocit, že by hosté měli chuť. A taky jsem se vždy před tou hrou zeptala nevěsty, zda s tím souhlasí, vysvětlila jí o co jde a jestli třeba hodinu nepočkat a tak. A po svatbě si všichni zábavu vychvalovali, dokonce si mysleli, že si nevěsta najala agenturu, která jí to dělala. Všichni se perfektně bavili a to i ti, kteří se neúčastnili a jen pozorovali. Ale pozor, taky záleží na složení svatby, pokud tam bude více lidí přes 60 let plus, tak bych byla opatrná :D Taky záleží na počtu lidí, nás tam bylo něco málo přes dvacet :D Držím palce, ať se svatba vydaří :mavam:

a to je právě ono. My nechtěli, aby naši svědci se pořád museli o něco starat. Chtěli jsme, aby se bavili s námi. a obíhat 40 lidí, to by celou dobu nic jiného nedělali. Náš muzikant si to i sám korigoval. Když viděl, že na pomalou písničku nikdo netančí, tak dal rychlou. Pak si někdo něco přál. Naše neteř s kamarádkou nám tam něco zatancovaly. Tak jsme jeli až do 3h do rána. ;) Kdo nechtěl tancovat, tak byl ve vedlejším salónku a bavil se s ostatními nebo šel vedle k výčepu na panáka ;) prostě si myslím, že když je to moje svatba a já nejsem schopná pořádat zábavu ve své režii, tak nemůžu úkolovat někoho kolem, kdo je pozván, aby bavil lidí na moji svatbě. Samozřejmě muzikant byl za to patřičně zaplacen a byla to jeho práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6682
25.5.20 15:19

@mamina2017 Můžeme se shodnout na tom, že je to vysoce individuální? Že prostě jsou lidi, kteří nenávidí a nebaví je jakékoliv hry a kdyby měli něco organizovat, je to pro ně nepříjemné a obtěžující, ale že jsou i lidé, které hrát hry baví a dokonce pak i takoví, které baví hry organizovat? :nevim:

A na snoubencích, popřípadě i na jejich svědcích je, posoudit, jaké nátury jsou právě oni a jejich hosté a podle toho se zařídit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí