Originální zábava a hry na svatbu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6682
25.5.20 16:29
@Baba píše:
No jo, ale ty hry se hraji chvilku, nudit se muzes stejne. Takovy svatby - obrad na urade, zamku, pak foceni, cekani na fotitici se svatebcany, obed pri stolech do ucka, pak hry… za me vsechny desny. Nejlepsi byly venkovni - na klasickem tabore s chatkama, na Sumave na louce - ubytko a jidlo v budovach vedle, pronajata chalupa se zahradou… tam to tak nejak plyne prirozene a samo. Hry treba nebyly. Nejak na ne ani vlastne nebyl prostor. Ani si nedovedu predstavit ty lidi na hry nahanet.

Jo, souhlasím, nejlepší jsou svatby v nějakém volném prostoru, kde se dá být i třeba venku a různě se bavit třeba na té zahradě.
My jsme měli různé aktivity, ale žádnou takovou, na kterou by se svatebčani někam naháněli a shromažďovali, což zákonitě vždycky, když už se případně nějaká samovolná zábava přeci jen rozjíždí, tak ji to utne. Existuje přece mraky aktivit, které nejsou realizované stylem „pojďte sem, teď se bude dít XY“. :nevim: My jsme právě měli taky svatbu v takovém z velké části venkovním areálu a ty aktivity byly po tom areálu rozmístěné (visela tam mapka, kde co je) a kdo chtěl, tak si nějakou našel, kdo ne, tak se bavil samovolně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
26.5.20 06:33
@mamina2017 píše:
a to je právě ono. My nechtěli, aby naši svědci se pořád museli o něco starat. Chtěli jsme, aby se bavili s námi. a obíhat 40 lidí, to by celou dobu nic jiného nedělali. Náš muzikant si to i sám korigoval. Když viděl, že na pomalou písničku nikdo netančí, tak dal rychlou. Pak si někdo něco přál. Naše neteř s kamarádkou nám tam něco zatancovaly. Tak jsme jeli až do 3h do rána. ;) Kdo nechtěl tancovat, tak byl ve vedlejším salónku a bavil se s ostatními nebo šel vedle k výčepu na panáka ;) prostě si myslím, že když je to moje svatba a já nejsem schopná pořádat zábavu ve své režii, tak nemůžu úkolovat někoho kolem, kdo je pozván, aby bavil lidí na moji svatbě. Samozřejmě muzikant byl za to patřičně zaplacen a byla to jeho práce.

Podle mě oběhnout ty lidi to byl ten nejmenší problém. Seděli nebo postávali ve skupinkách, takže to byla chvilka. Navíc při tom manžel dolíval :D Ty hry netrvají zase tak dlouho a samozřejmě se taky hodně tančilo, náš DJ byl taky perfektní, zahrál všechno, co si kdo vymyslel. Navíc vždycky taky pro jistotu vyhlásil, že např. za půl hodinky bude to a to a kdo chce, ať je přítomen. Dobrý muzikant je podle mě jedna ze základních věcí, aby svatba odsýpala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
26.5.20 06:33
@valacek píše:
@terrka83
A mohla bys mi prosím říct, o jaké hry se jednali? :) Díky

Jasně, napíšu ti SZ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit