Osahávání na první schůzce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
14.7.26 08:04

Vidím, že předsudky ohledně Tinderu jsou stále živé. Spousta lidí tam hledá normální vztah, já tam našla partnera, několik mých kamarádek rovněž, jedné se zrovna narodilo mimino a další se bude za měsíc vdávat. Měla jsem rande celkem se 4 muži a všichni byli normální a fajn, jen tam nebyla jiskra/kompatibilita. Tinder je jen prostředek pro seznámení a motivace uživatelů jsou různé. Názor, že se nemáš divit, když jsi šla na Tinder, je dost omezený.

To samozřejmě nevylučuje, že se tam objevují zoufalci a predátoři jako tento. Týpek byl prasák a divím se, že jsi mu ješte volala a chtěla si něco vysvětlovat, když to bylo úplně jasné. Musíš se naučit, že když se ti něco nezdá od začátku (pro mě jsou fotky nahoře bez taky odrazující), prostě blokuj a jdi dál. I na Tinderu a jiných online seznamkách je spousta normálních slušných chlapů, věř mi. Ber to jako ponaučení a hledej dál. Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34390
14.7.26 09:59
@Anonymní píše: Více

Tak ne každá žena skáče hned na prvnm rande s cizím chlapem do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
14.7.26 10:12
@WhiteCrow píše: Více

Ty jo, já sedla do auta tolikrát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25192
14.7.26 10:21

Nedělala bych z toho žádné drama, prostě si to úplně nesedlo, on chtěl spíš sex, ty ne.. Mělas mu to říct na rovinu, že se chceš prva poznat, ať zatím nic nezkouší (už jak začal s těmi vlasy apod..) Kdyby o tebe opravdu stál na vztah, tak by se ozval…
Neozval, takže bych mu rozhodně nepsala ani nevolala, takových rande může být ještě xy, než se najde ten pravý.. Hroutit se z nějakého 3týdenního psaní nemá vůbec smysl, na seznamkách je úplně normální, že si člověk píše/volá s více lidmi, selektuje, vybírá..
Snad sis nemyslela, že z toho hned musí něco vážnějšího být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3913
14.7.26 10:29
@arinecka píše: Více

Ano, chlapi nepřemýšlí, protože jsou často nadržení a hlavně o ničem přemýšlet nemusí, zvláštně ne o tom, jestli je ta náhodná cizí ženská náhodou nedveze do lesa, neznásilní je, neuškrtí a nezakope :) S takovou se určitě moc přemýšlet nemusí.
Ale spousta chlapů se snaží ženy přesvědčovat o tom, jaké jsou to nudné sucharky a nikoho si nenajdou, když jim nedají na první schůzce, protože to oni by rádi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3913
14.7.26 10:32
@Venetia píše: Více

Jako k chlapovi, kterého jsi viděla poprvé v životě a neměla jsi na něj ani žádné reference od známých? Tak to máš koule teda.
Tohle jednou udělala moje máma a dostala ode mě céres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34390
14.7.26 10:53

Presne tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
14.7.26 10:57
@Anonymní píše: Více
řepáci možná nepřemýšli…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
14.7.26 11:32
@Venetia píše: Více

Jen abych se poučil. Jaká auta preferuješ?

Velká, malá, sportovní, SUV či rovnou vytuněný kamion :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
14.7.26 11:34

Tohle se běžně děje při autostopu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
14.7.26 11:40

Jj, zs mlada kolikrát mne někdo svezl
Jednou jsem jela takhle na houby s chlapem, kterého jsem nikdy neviděla. A byl to teda sok :D
I s mym ex prvni schůzka začala v aute

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.26 11:42

Se mi líbí, jak tady každá ze sebe dělá hogo fogo a přitom je vás tolik, co nemáte problém se sexem na jednu noc a ani na prvním rande. Ale jasně „Ti nadržení pánové“. Jste tu převaha žen, tak si tu notujete, ale naše zkušenosti s vámi jako ženami vypovídají o něčem jiném. Vždyť stačí si to tu projet. Řešíte tu milence, sex se šéfem v práci, na diskotéce pod vlivem s někým koho ani neznáte, se zajíčky atd. ale „ti pánové, to jsou prasata“. Čest výjimkám.

• Citovat
  • Upravit
107637
14.7.26 11:42
@Josef_t píše: Více

Takove co zrovna dotyčný vlastnil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
14.7.26 11:43

Jeste, aby mi deti dávaly ceres :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
14.7.26 11:55

Chápu to správně tak, že vážný vztah = nějaké ty mechtle až na třetí schůzce? :nevim:
Nevážná vztah, kde je samozřejmě ta chemie, lze dvě schůzky přeskočit?

Čemu se ovšem bude chtít muž či chlapec vyhnout je, aby se s ní týdny či měsíce tahal „za ručičku“ a ona mu nějak zapomněla říct, že tu chemii tam necítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí