Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chlap byl evidentně ujetý, takže bych se z toho ukončení spíše radovala. Hrabat na lidi jen tak, jako kdyby to byly neživé předměty, normální opravdu není.
@Martii Nka píše: Více
„Dokázala bych se i omluvit, ale už jsem nedostala prostor.. “
Běžně nemám problém s chápáním textu, ale tady mi nějak uniklo za co jsi se chtěla vlastně omluvit?
@Venetia píše: Více
Pokud by jim na tobě jako na člověku a tvé bezpečnosti záleželo, tak bys to ocenit mohla
Taky bys třeba nechala svou starou matku, aby ji okrádali šmejdi na levných hrncích a nic jí neřekla? Že jsi je kdysi vyprdla z važíny ještě neznamená, že by se nemohly ozvat v případě nějakého tvého přešlapu. Pokud se tedy ovšem nepovažuješ za nedotknutelnou ![]()
Však to je priorita na tinderu. Pokud chlap hledá holku na vztah musí prvně zjistit zda to bude fungovat v sexu. Je to jeden z několika základních stavebních kamenů vztahu a jedna z mála věcí která se dá ověřit rychle a nejrychlejší vyřazovací metoda.
@zmrzlik píše: Více
Tady, tady, jege se hlásí! V Praze máme krásnou horu Petřín. Když dovezeš bábovku, tak tam s Tebou vylezu!
![]()
Lanovkou.
![]()
Nečetla jsem to celé, pokud se ti nelíbil a nedala jsi mu lajk, nemohli jste se na tinderu propojit, takže mě pobavilo, že tě nepřitahoval s fotkama do půli těla, ale dala jsi tomu šanci, to mi stačí
@HornyHippo píše: Více
No tak já třeba musím mít aspoň slušnou naději, že je šance na vztah, než se pustím do sexu. Takže nejdřív vypadám jako netýkavka ![]()
@KKubula píše: Více
Jak netýkavka? Máš elementární vkus. Někoho neznám, nevím kdo je a rovnou do sebe nechám zasunout péro a pleskat varlaty? Normální je snad počkat.
@HornyHippo píše: Více
Nemyslim zena do toho sexu da vice, az když ma citovou vazbu na partnera
Jak jsou tady všichni akoratní
! Jenže, jako že vůbec. Realita je úplně jiná. ![]()
@JoHoP píše: Více
také jsem nepochopila, asi se omluvit, že mu nedala?