Osahávání na první schůzce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107625
14.7.26 15:33
@Anonymní píše: Více

A jaka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4189
14.7.26 15:34

u spodiny asi ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.26 15:40
@Venetia píše: Více

A nebo je nalitá :lol:.

• Citovat
  • Upravit
3913
14.7.26 15:40

Běž opruzovat jinam, ty realito 8)
Hlavně ty tvoje teorie nějak nesedí s těmi zástupy incelů, kteří mají problém s tím, aby si jich vůbec nějaká všimla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.26 15:46

No mezi vámi je taky plno neviditelných. Ty by ovšem byly rády za to aby je někdo poplácal. Ty by z toho nedělaly takovou kauzu. Bože, no se mu líbila, chtěl smočit, tak to zkusil. Však ona se občas nějaká chytne. Někdy to dopadne, někdy ne. Děláte tady z komára velblouda.

• Citovat
  • Upravit
1257
14.7.26 15:57

Ano. Nic hrozného se nestalo. Pro mě by se vyautoval hned na začátku s těmi fotkami do půl těla. Naštěstí se nemusím seznamovat na Tinderu a jsem takových chlápků ušetřena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4189
14.7.26 16:04

hrdinný anonym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21339
14.7.26 16:07

Nepamatuju si první rande, kdy by po mně dotyčná slečna nesáhla - třeba na ruku, nebo na rameno, chytla se v chůzi za ruku atp. Asi jsem měl kliku na dotýkavky - nebo jim byla zima na ruce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21339
14.7.26 16:11

Ovšem omakávání nejni to nejhorší. Klasický Seinfeld kde na Elaine prvním rande ten chlap „took it out.“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
14.7.26 16:15

Máš můj obdiv, zakladatelko, ohledně k tvému přístupu vyříkání si případných nedorozumění, omylů. To je rozhodně správně. :) Mám často dojem, že ženy mě kolikrát odsoudí na základě několika povrchních informací, co jim o sobě sdělím, ale už se nezajímají o případné vyjasnění si omylů.

Ale k tvému tématu. Co asi očekává chlap za odezvu, když si dá fotky do půlky těla? Co si myslet o něm, pokud se dušuje, jak je hodný a podobné řeči? Jeho chování mi nepřijde v pořádku. Vidím to spíš tak, že normální je se na konci prvního rande obejmout, dát si pusu případně. No tak od toho ta první schůzka je, aby si člověk ověřil, jaký z toho má pocit. Z tvé strany to v pořádku nebylo a myslím, že nemá smysl to nějak držet či napravovat. I když chápu tvoji snahu, pokud jste si jinak opravdu měli co říct.

Bohužel mi přijde, že opravdu bylo všechno jen lež. :( Vinu rozhodně nemáš, udělala jsi naopak mnohem více, než se dá očekávat. Pokračuj dál, snad narazíš třeba již příště na chlapa, který bude na stejné vlně při seznamování jako ty. Hodně štěstí. :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2384
14.7.26 17:14

Jo, o tom jsem slyšela. Ne teda v mé bublině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5191
14.7.26 17:31
@jege píše: Více
:lol: No včera psali, že tam máte jiné věci :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37904
14.7.26 17:43
@stinga píše: Více

Přesně, vždyť na ní obětoval 3 týdny psaní, strávil s ní půl dne, možná i to pití koupil, a nakonec si ani nezashukal? To jí má zlatou? :cert: :zed:

:jazyk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37904
14.7.26 17:45
@zmrzlik píše: Více

Jaké? Mě? To víš, největší lákadlo pro ženské na eMiminu. Do konce měsíce mám všechny dny a i některé noci zarezervované, ale že jsi to Ty, tak Tě někam ještě šoupnu. ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37904
14.7.26 17:47
@WhiteCrow píše: Více

Když ono málokterá chce dorazit ke mě domů, ukojit mě a pak zase vypadnout. A těch, které by i chtěly, se zase bojím já, nerad bych se pak vzbudil okraden anebo dokonce mrtvej! :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí