Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Toommaass píše: Více
Když budu chtít vidět opičku, zajdu do zoologické zahrady.
@Obleva píše: Více
Právě v tomto dokáže být ženské pokolení neuvěřitelně kruté ![]()
Chlapec ujde požadované kilometry, snáší to modré z nebe, je případně podroben dalšímu mučení, jako je představení budoucí tchýni.
Pak se příslušnice ženského pokolení zapomene na nějakém mejdanu, a tam se spustí aniž by dotyčný musel projít výše uvedeným mučením.
A ne, nemám z toho trauma.
Jen jsem už jako poměrně mladý zjistil, že po pěti kilometrech je lepší to zabalit ![]()
@Josef_t píše: Více
No tak očividně z toho trauma máš, a ne malý ![]()
Důležitější je, ne začít se po prvním sexu chovat jinak.
To ještě nic neznamená a snažit se je třeba i nadale.
A ani po první večeři a babovce.. Je to jen test, jestli se nezačneš chovat jinak
@WhiteCrow píše: Více
Jestli to, že nechci našlapat desítky kilometrů na procházkách je trauma, tak ano, mám HO. ![]()
A to jsem jako mladíček byl fyzicky zdatný ![]()
Tady na tomhle se ukazuje povaha a nastavení většiny chlapů - vychcanost a vychytralost, kdy pro vás dvoření a trávení času se ženou není ani tak příjemná činnost sama o sobě s cílem poznat ji víc, jako spíš snaha o nejkratší možnou cestu k zásunu ![]()
@Venetia píše: Více
Je velký rozdíl jak tuto situaci vnímají muži a ženy, protože to čeho se „bojí“ je úplně odlišné.
Napsala jsi čeho se bojí žena, že po intimnostech ten zájem a romantika skončí.
Muž, že žena o něj příliš nestojí a hraje s ním jen nějakou nepoctivou „hru“.
Jako zástupce Marsu zodpovědně prohlašuji, že to ženy dělají, dělají to často, v různých formách a prakticky všechny. ![]()
Takže z toho ta ženská stejně vyjde hůř, pokud chlap jenom hraje. Pak nedivte, pánové…
@zmrzlik píše: Více…Jen já néé.
Příspěvek upraven 15.07.26 v 11:16
@Obleva píše: Více
Njn. Nás je menšina…
..Jak moc najetnicky? Jako Othello? ![]()
No hlavně se pozná, jestli si chtěl jen proslapat cestičku k sexu nebo jestli takový opravdu je.
A co si budeme povidet, první sex a chování po něm často rozhoduje o tom, jestli vztah vůbec bude pokračovat
Vyšli ráno z Bernu,
provázel je zvon.
Muži rozhodnutí
zdolat Matterhorn
Há, há… ![]()
Příspěvek upraven 15.07.26 v 13:24