Ostrava - Je to milý a sdrdečný člověk popisuje kamarád mladíka.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13739
11.12.19 11:17
@Komsomol píše:
Ja myslim, ze by skoncil uplne stejne jako skoncil akorat by nebyl poskozen nevinny clovek. Media rozhodne nicim nepomohla. Spis komplikovala akci

Podle vyjádření ředitele policie právě naopak…stačí si poslechnout jakýkoli rozhovor s ním, kde velmi oceňoval spolupráci s médii a řekl, že díky tak velké informovanosti a spolupráci s veřejností ho rychle chytili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
11.12.19 11:32

@Komsomol no, nevšimla jsem si, že by týpek v Ostravě rozstřílel samopalem dveře, ani že by poliklinika byla evakuována, protože z ní zbyla jenom polovina a zbytek skončil jako díra s dýmem :nevim: ono občas je potřeba mít nacvičené postupy pro daleko banálnější situace ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.19 12:08

Pro mě je tahle událost pekelná i když jsem tam nebyla ani já, a i nikdo koho znám. Mě zemřely dvě děti a teď mám syna. Po každé takové události trpím a mám strach vyjít z baráku. Hodně jsem pracovala na tom, abych nebyla úzkostlivá matka a nechala syna v klidu vyrůstat, ale pokaždé když se stane něco takhle brutálního, vrátí mě to o krok zpět. Nikde se necítím bezpečně, jen doma. Lidé zabíjí v nemocnicích, na benzínkách, v restauracích, na ulici, všude.. zabíjí lidi jak fyzicky tak i psychicky. Vím, že nezbývá nic jinýho, než to zpracovat v sobě a fungovat jako normální člověk bez omezení a pozastavováním se nad možnými riziky, ale třeba konkrétně pro mě je to opravdu neskutečně náročná věc.

• Citovat
  • Upravit
3781
11.12.19 12:56
@lenajs píše:
Podle vyjádření ředitele policie právě naopak…stačí si poslechnout jakýkoli rozhovor s ním, kde velmi oceňoval spolupráci s médii a řekl, že díky tak velké informovanosti a spolupráci s veřejností ho rychle chytili.

Myslis si, ze jako reditel policie muze rict „media me celou dobu akorat srala a komplikovala nam praci?“ To je v teto korektni dobe velmi nekorektni a nemuzes si to v tehle demo verzi demokracie dovolit. Asi tak. Jako vazne veris tomu co nekdo pronese v televizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
11.12.19 12:58
@sagina píše:
@Komsomol no, nevšimla jsem si, že by týpek v Ostravě rozstřílel samopalem dveře, ani že by poliklinika byla evakuována, protože z ní zbyla jenom polovina a zbytek skončil jako díra s dýmem :nevim: ono občas je potřeba mít nacvičené postupy pro daleko banálnější situace ;-)

Co je banalni situace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
11.12.19 13:02
@Komsomol píše:
Myslis si, ze jako reditel policie muze rict „media me celou dobu akorat srala a komplikovala nam praci?“ To je v teto korektni dobe velmi nekorektni a nemuzes si to v tehle demo verzi demokracie dovolit. Asi tak. Jako vazne veris tomu co nekdo pronese v televizi?

Ano, kupodivu mu opravdu věřím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
11.12.19 13:04
@Komsomol píše:
Co je banalni situace?

nenapsala jsem banální, napsala jsem banálnější, než tebou uváděné případy se samopalem prostřílenými dveřmi nebo polovinou nemocnice v díře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
11.12.19 13:27
@lenajs píše:
Ano, kupodivu mu opravdu věřím ;)

Tak to je potom tezky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
11.12.19 13:27
@sagina píše:
nenapsala jsem banální, napsala jsem banálnější, než tebou uváděné případy se samopalem prostřílenými dveřmi nebo polovinou nemocnice v díře ;)

Takze jake banalnejsi mas na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65468
11.12.19 15:54
@free333 píše:
Ví někdo, co se stalo v té čekárně?

Jestli byl nějaký podnět, např. se pohádal s ostatními pacienty kvůli tomu, kdo je dřív na řadě?

Protože třeba měl tu zbran připravenou až na doktora anebo jen na sebe, to střílení do pacientů je zvláštní, tam muselo dojít ke sporu… :nevim:

Prý šel nejdříve na kardio, tam v čekárně nikdo. Pak gastro, tam jeden člověk. Pak teprve na to trauma. Prý zřejmě hledal nejvíc lidí. K tomu doktorovi zřejmě ani neměl jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65468
11.12.19 15:56
@Komsomol píše:
Me by spis zajimalo jak odskodni toho chlapka co jej dala media k pranirovani, ze je strelec a pritom to byl svedek. Videl bych to tak na odskodeni 50 mega za to dat neci ksicht celymu svetu na plyvani

On to pochopil a spokojil se s omluvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
11.12.19 18:33

@Komsomol hmmm, tak v téhle „debilní“ diskusi, která tě vůbec nezajímá, máš suverénně nejvíc příspěvků.
Nevšimla jsem si, že bys vzal v potaz jediný protiargument, ptž ty víš všechno nejlíp :pankac:
Tak hlavně žes to všem natřel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
11.12.19 19:00
@pe-terka píše:
@Komsomol hmmm, tak v téhle „debilní“ diskusi, která tě vůbec nezajímá, máš suverénně nejvíc příspěvků.
Nevšimla jsem si, že bys vzal v potaz jediný protiargument, ptž ty víš všechno nejlíp :pankac:
Tak hlavně žes to všem natřel :roll:

Všichni ostatní raději přestali diskutovat, neb předem zjistili, že to nemá cenu…protože se to obrátí přesně jako v každé diskuzi, kam tento uživatel zavítá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
11.12.19 19:05

V té nemocnici pracuje syn sestřenice a vnučka kolegyně z práce šla zrovna v té nemocnici někde poblíž po schodech.To už personál slyšel střelbu a vzaly je rychle někam a zamkly se. Hrozné, co se může stát. Mohl to udělat kdekoliv, v obchodě, na poště. Nikdy nevíte, koho potkáte :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65468
11.12.19 20:54

Tak ve zprávách říkali, že ten milý a srdečný člověk už byl trestaný za napadení partnerky. Kromě jiného jí držel pod krkem nůž a vyhrožoval jí, že ji podřízne. Tomu se říká milý člověk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová