Ostrava - Je to milý a sdrdečný člověk popisuje kamarád mladíka.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3781
12.12.19 07:10
@vokishka píše:
On to pochopil a spokojil se s omluvou.

Tohle se pochopit neda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
12.12.19 07:12
@pe-terka píše:
@Komsomol hmmm, tak v téhle „debilní“ diskusi, která tě vůbec nezajímá, máš suverénně nejvíc příspěvků.
Nevšimla jsem si, že bys vzal v potaz jediný protiargument, ptž ty víš všechno nejlíp :pankac:
Tak hlavně žes to všem natřel :roll:

Tak hlavne ze ty ses blba jak troky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
12.12.19 07:21
@lenajs píše:
Všichni ostatní raději přestali diskutovat, neb předem zjistili, že to nemá cenu…protože se to obrátí přesně jako v každé diskuzi, kam tento uživatel zavítá :roll:

Tady se nekdy diskutuje? Ja jsem si vsiml, ze vetsina prispevku je o tom, ze zakladatelka zalozi tema a chce jakoby s necim poradit a kdyz se objevuji ruzne pohledy na vec, tak se oznaci ty co nejak narusuji jeji pohled na vec za debilni, nesmyslne a urazlive. Vyberou se z toho jen ty co se hodi do kramu a ktere pochlebuji jak je dotycna ukrivdena a chudinka nebo jak je ono ci ono nespravedlive. To co je protipol zapadne uplne v zapomneni a jde se na dalsi diskuzi. Jinymi slovy diskuze se zde nezakladaji aby se setkaly ruzne nazory a prodiskutovalo se nejake tema, ale jen proto aby se nekdo v necem utvrdil a bylo mu pochlebovano.

K tomuhle tematu si tady kecejte co chcete, ja mam na to nazor jakej mam a jestli je nekdo zabedneny a mysli si, ze se da takovym situacim zabranit nebo je nejak resit, tak at si to mysli. Potrebuje asi nejaky falesny pocit toho, ze se mu to stat nemuze. Ten kdo se chce stourat klackem v hovnech a domyslet si nejake sve konspirace, at to dela. Jen by me zajimalo proc to nekoho bavi a venuje tomu cas. To nechapu doted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
12.12.19 08:23
@lenajs píše:
Všichni ostatní raději přestali diskutovat, neb předem zjistili, že to nemá cenu…protože se to obrátí přesně jako v každé diskuzi, kam tento uživatel zavítá :roll:

mám s ním naprosto stejnou zkušenost, klasický vyvolávač sporů a oponent zuby nehty. Když mu dojdou argumenty, sklouzne k urážkám. Ideální je se mu vyhnout a max. ho politovat, zřejmě si nemůže pomoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14678
12.12.19 10:24
@pe-terka píše:
mám s ním naprosto stejnou zkušenost, klasický vyvolávač sporů a oponent zuby nehty. Když mu dojdou argumenty, sklouzne k urážkám. Ideální je se mu vyhnout a max. ho politovat, zřejmě si nemůže pomoci…

Přesně tak, já ho už úplně ignoruju, i když se stane, že mě někde zmíní, tak nereaguju, to nemá cenu… Třeba tady, jak zmiňuje ten rozhovor se Šándorem, kterej prý zaslechnul - já ho slyšela celej, takže vím, že vytrhnul jednu věc z kontextu a překroutil ji, což asi nepřekvapí nikoho, kdo už ví, jakým stylem diskutuje. Ale má cenu to řešit? No nemá :lol: Akorát mě štve, že ty diskuse, kde se objeví, jdou pak úplně do kopru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
12.12.19 10:49
@pe-terka píše:

přesně ;) Však on je úplně mimo, protiřečí si neskutečně :mrgreen: mamlas jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
12.12.19 12:57

@Michelle_M @kruel holky, buďme rády, že takový exemplář nemáme doma. Já teda už z ženské solidarity doufám, že taková šťastlivkyně žádná není. Zde bych naprosto akceptovala domácí násilí Z JEJÍ strany :oops: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
12.12.19 13:10
@vokishka píše:
Tak ve zprávách říkali, že ten milý a srdečný člověk už byl trestaný za napadení partnerky. Kromě jiného jí držel pod krkem nůž a vyhrožoval jí, že ji podřízne. Tomu se říká milý člověk?

A víš, že většinu domácích násilníků okolí hodnotí jako milé a společenské lidi, často tomu nikdo nechce věřit, že zrovna on by byl něčeho takovýho schopen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80286
12.12.19 13:45

@kruel Podle mne stokrát lepší, že policajti sebrali pět nevinných, které pak s omluvou pustili. Než sedět a čekat. Umíte si představit ty zblitky zde dotčeného, kdyby ho policie hned nechytila a on někde někoho ještě popravil? To by bylo cirkusu, jak policie nejednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80286
12.12.19 13:45

@Komsomol Ono je dost složité, ba přímo nemožné, kdo jako argument použije větu - jsi blbá jako troky. To příliš úroveň diskuze nepozvedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
12.12.19 13:46

Jsem se lekla, že jsem omylem překlikla na diskuzi na novinkách. cz :lol: Tady je zase navezeno hnoje… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80286
12.12.19 13:46

@stín katedrál Komsomolec se snaží, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
12.12.19 13:51

Stran plodného hleníku nám asi žádný poznatek nepřinese, ale tady si může plácat játra do aleluja. :jazyk: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80286
12.12.19 13:57

@stín katedrál Fuj - plodný hleník! Jsem právě po obědě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
12.12.19 14:06

Ale aby chlapec nepřekvapil a neposlal nám i s fotkou, že zrovna nějaký hlen v trenkách vyhrabal, jestli je to ono. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová