Ostravačky, ozvěte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
850
11.8.04 22:14

Slysil,
se zahrádkou se počítá :), viděla jsem Románka v albíčku. Úžasné miminko! Už se těším, až ho uvidím ve skutečnosti!
Já to cvičení nějak zapinkala :oops: , pořád jsem měla spoustu času a teď už je na to dost pozdě. I na předporodní kurzy. Alespoň půjdu na tu exkurzi.
Takže v po a út ne. Mě to je fuk, přizpůsobím se.
A dr Šimetku neznám. Ani to jméno jsem ve špitále neslyšela. A fakt nepříjemnou, nesympatickou doktorku jsem na oddělení zažila. Dr. Lorencová. Nevím ale, jestli není jen na gyndě. No já s mou smůlou na ni určitě natrefím u porodu :evil:, když tam teď nastaly ty změny.

Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
11.8.04 22:19

Jo Raduš,
tvůj věk není tvůj handicap :lol: !!! Ba naopak :wink: :cry: .
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
12.8.04 09:00

Dobre ranko!

Dekuji za chvalu synacka, ted se prave tulinkuje ke me, protoze on proste sam lezet nebude :roll:
Tak treba muzem domluvit hned tu stredu, co vy na to?
Dr.Lorencova me ucila ve skole na gyn. a porodnictvi, je docela takova sverazna. Byla s ni legrace jen, kdyz se dobre vyspala, coz bylo asi hodne malo.V porodnici jsem ji nevidela ani pri jedne vizite, takze bud mela dovcu, nebo se zdrzuje na gynekologii.

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
12.8.04 10:26

Ahojky Raduš,
určitě se přijď s prckem podívat, všichni tě rádi uvidí.
Teď nás, ale chodí strašně málo, no jo prázdniny. Sejdeme se maximálně 4 mamči.

Jana má teď 3 týdny dovolenou, takže budeme mít na cvičení Zuzku a potom 2×cvičko odpadne. Nejlepší by bylo až v září - 6.9. to budou tanečky a já budu vytřásat (těším se ne to, doufám, že do té doby vydržíme 2v1).

Bavila jsem se o drobečkovi s Aničkou - že je malinký - a ona mi řekla, že je to celkem jasné. Jsem drobná, manžel je hubený (i když dlouhán), bříško mám prý malé, takže to nemám řešit.

Holky, jak vám dávají zabrat vedra? Mě teda jo, místo abych přibírala hubnu. Už jsem měla 10kg nahoru a teď jsem na 8kg. Prostě vůbec nemám chuť k jídlu. Jsem spíše na ovoci a zelenině a mlíku. Maso jsem neměla snad už 14dní. Snad by si drobeček řekl, kdyby mu něco chybělo. V každém případě mi doktorka předepsala železo a pokud půjdu s váhou i nadále dolů budu užívat jakýsi Nutridrink. V úterý uvidíme.

Opatrujte se Budulínek (Radka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
12.8.04 10:31

Holčičky, prosím raději až ve čtvrtek, prosím, prosím.

Ve středu k nám přijde porodní asistentka - sepsat porodní plán a na všem se domluvit. Musela bych brzo domů a nebo dříve utéct. Jinak čtvrtek, pátek je mi úplně jedno kdy a kde. A ten další týden můžu úplně kdykoliv.

PS: S předporodním kurzíkem není nikdy pozdě začít. Aspoň se naučit dýchat a trošku se rozhýbat.

Budulínek (Radka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
12.8.04 10:53

Tak klidne ve ctvrtek, me je to pak uz celkem fuk. Ty vedra jsou k zblazneni, to nemuzu poradne ani ven s malym, protoze bych ho v kocarku uvarila. Takze tu sedim doma 24 hodin denne a uz mi z toho zacina hrabat! Jeste navrhnete misto setkani a hodinu.

Jo a Luci, cetla jsem ve vasem denicku, ze jsi psala o striich, tak ja mela teda bricho jako bych cekala deti 2, strie nikde a pak se po 30. tydnu uz nevim kdy presne ty mrchy tak rozlezly, ze jsem je mela az 12 cm nad pupkem :evil: no, ale co clovek neobjetuje pro ty pokladky :D

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
12.8.04 11:02

Ahoj Ostravačka,
jak tak koukám diskuze se nám rozjíždí..ráda bych se s Ejmí přišla kouknout na ten sraz…příští týden je mi to celkem jedno kdy..tak něco navrhněte..budu se těšit.
http://rodina.cz/ZURKOVI
S pozdravem Zuzka+Ejmí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.8.04 11:44

Ahoj holky, já jsem taky z Ostravy, konkrétně ze Zábřeha, takže když vyberete nějakou šikovnou zahrádku, taky se přidám.
Už taky patřím mezi „starší matky“, bude mi 29 a jsem v 25tt.
Marťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
12.8.04 12:14

Teeeda, to se hezky rozrustame, to budou mit pekny kseft az si pujdem sednout na zahradku :) tak ja bych navrhovala ten ctvrtek, ale misto a hodinu necham na vas :lol: me nic nenapada

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
12.8.04 12:16

To jsem zase ja :D jeste bych jen chtela dodat, ze pro me by bylo nejlepsi srazik zrealizovat nekde v Hrabuvce, pokud by to az tak nevadilo. Jsem po cisari a do MHD s tim nasim terenakem se moc jeste nechci tahat a ti ochotni lide se vzdycky nejak vytrati :roll:

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.8.04 12:19

Lindo-chci ti napsat,že jsem na tom obdobně jako ty!Taky jsem původně OSTRAVAČKA,26 let jsem tam žila,mam tam celou rodinu a je mi smutno.Bydlela jsem v Zábřehu a Hrabůvce.Ted bydlím v Šumperku,vdala jsem se sem a čekám druhé díte,jsem ve 34tt.

Holky-Ostravačky- mam ješte 5-ti letou holčičku a rodila jsem ji ve Vítkovicích.Byla jsem fakt úplně spokojená a to jsem docela vybíravá.Všichni byli moc hodní a v poho. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
12.8.04 16:17

Ahojte Ostravačky,
zrovinka teď jsem dorazila z Fakultky z poradny. Jsem ráda, že je nás tolik! Ve čtvrtek to půjde, ale pokud možno později odpoledne nebo k večeru.
Teď si jdu dát sprchu, ksem KO, pak se vrátím. Jsem udušená ve vlastní šťávě, byla jsem v košili s dlouhým rukávem (jediná elegantská a hlavně vyžehlená :lol: ).
Tak zatím pa.

Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
12.8.04 17:29

Radko, ty jsi taky ZS? Já chodila na SZŠ ve Vítkovicích, ale to tam Lorencová ještě naštěstí nebyla. Byla jsem z ní v nem fakt nešťastná. Ta její důležitost, odměřenost.. V přístupu k pacientovi se to nehodí.
Budulínku, ty se máš, že nemáš chuť k jídlu :-)). Já bych se cpala pořád a hlavně sladkým. Mám 10nahoře, ale dalších 10jsem měla navíc už v momentě otěhotnění (přestala jsem před 2lety kouřit a nestihla zhubnout), po porodu si budu muset máknout :cry: .
V poradně vše ok, pozítří jdu na MD a prďola má přes 2,5kg.
A o těch striích jsem se bavila s kožařkou a řekla, že už se mi teď s největší pravděpodobností neudělají. No kéž by! Musím se přiznat, že teď v těch hicech to mazání trochu zanedbávám. Nenávidím pocení pod namazanou kůží :x .
Já vím, že na předporodní cvičení není nikdy pozdě, ale kvůli krvácení jsem měla dost dlouho klid na lůžku a teď ve FN začínají kurzy až v září a to už můžu klidně i rodit. Možná tam tam ale stihnu zajít 2-3× .
Tak jo, doufám, že se ještě rozmnožíme :wink:

Lucie+ Slimáček (33+6)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
12.8.04 18:04

Ahojky : :lol:

Jo ja taky chodila do Vitkovic na SZS. Takze kolegyne :D a kde jsi delala pred materskou? No me by to zase spis vyhovovalo kolem 15 hodky, kvuli prcka. No vsak kdyz tak ja tam s vama budu jen chvili, vsechno nemusi byt podle me, me by jen stacilo kdyby to bylo v Hrabuvce kvuli tomu kocarku. Jinak se podridim.
Luci: kolikatou hodinu mas na mysli, kdyz pises pozdeji k veceru?
Tak to je prima, ze v poradne vsechno o.k. tak to ma byt :)

Dneska byl pekny parak co? Uz, aby ty vedra skoncily. Je to suprovni pocasi, ale tak k vode. Coz si bohuzel letos musim nechat zajit chut :cry: a to jsem vodni zivel.
Jo a uz nekoho napadlo misto konani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
12.8.04 18:16

Raduš,
nevím to teď určitě, ale v ten čtvrtek budu asi mimo Ovu. Mě by to vyhovovalo nejdřív tak kolem 17,00h. Možná ale i 16,00.
Naposledy pracovala ve zdravotnictví v Praze, v Ústřední vojenské nemocnici, ale to už je hóóóódně dávno :oops: . Do roku 1992. A ty?
No jo počasí je dnes příšerné. Jela jsem dnes kolem Porubáku a dost jsem si posteskla :( .
Mě to je v podstatě jedno kde, tak něco navrhni, abys to neměla daleko a vyhovovalo to i ostatním, ju?

Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky