Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@WontTell píše:
No jo, dycky se najde důvod, proč to nejde. Každá profese takové možnosti sice nenabízí, ale když se řekne, že někdo „buduje kariéru“, tak se tím asi spíš myslí práce s takovýma možnostma (ono to dneska už není nic až tak zvláštního), než „karíéra“ u pásu od šesti do dvou.Že měl někdo víc než ty a byl to zrovna chlap, neznamená, že to byla platová diskriminace. A kdo tráví prací (nebo v práci) víc času, nemusí být automaticky výkonnější.
A divila by ses, jak se pánům mění s dětma figura po dětech
A děti plánuju, neboj. Můj postoj je v pořádku, tak to snad nebude problémMimochodem to bys chtěla hodnotit jak? 1000Kč/kg? A to s tím pedofilem je fakt blbost jak zvon, to snad nemůžeš myslet vážně…
Pro mě kariéra = vyděláni tolik peněz, ať je to kde to je, aby dotyčná uživila sebe i děti, pokud bude mít otec jejích dětí takové názory jako ty. Pokud by všichni mohli mít homeoffice, to bychom to s produktivitou asi nikam nedotáhli, co myslíš? ![]()
Je zcela irelevantní, abys mohl posuzovat moji výkonnost. To je ti snad jasné.
To, že o ničem ve svém okolí nevíš, ještě neznamená že to tam není. Na rozdíl od tebe vím o čem mluvím, takže komenty, že je to blbost jako zvon, si nech na koledu.
S tvým postojem bych tě nechtěla ani za partnera, ani za otce svých děti a ani za svého otce. Ale věřím, že k sobě najdeš někoho stejně uvažujícího, zcela nezávislého na tobě. Občas se tu taková děvčata vyskytnou, takže proč ne.
@LadyLada píše:
Pro mě kariéra = vyděláni tolik peněz, ať je to kde to je, aby dotyčná uživila sebe i děti, pokud bude mít otec jejích dětí takové názory jako ty. Pokud by všichni mohli mít homeoffice, to bychom to s produktivitou asi nikam nedotáhli, co myslíš?![]()
Je zcela irelevantní, abys mohl posuzovat moji výkonnost. To je ti snad jasné.
To, že o ničem ve svém okolí nevíš, ještě neznamená že to tam není. Na rozdíl od tebe vím o čem mluvím, takže komenty, že je to blbost jako zvon, si nech na koledu.
S tvým postojem bych tě nechtěla ani za partnera, ani za otce svých děti a ani za svého otce. Ale věřím, že k sobě najdeš někoho stejně uvažujícího, zcela nezávislého na tobě. Občas se tu taková děvčata vyskytnou, takže proč ne.
Kariera: http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/…lovo/kariera
Efektivita některých lidí je na HO lepší, než třeba v openspacu. Jiných zase ne.
Tvoje výkonnost irelevantní není, ale máš pravdu v tom, že ji dost těžko posoudím. Snažil jsem se říct, že úvaha „trávím prací víc času - jsem lepší zaměstnanec“ není správná.
Netvrdím, že se to nemůže stát, ale je blbost dělat z toho něco, co ženským obecne ztěžuje výběr partnera když mají děti. Jakože kdyby děti neměly, tak by žily šťastně s pedofilem, ale takhle se musí chudinky uskromnit a najít si někoho normálního?
Taky bych nechtěl ženskou, která výchovu dětí chápe jako celoživotní handicap a bude mi ji otloukat o hlavu. Netvrdím, že manželé, nebo lidi, co mají spolu děti mají být na sobě nezávislí, nebo že má žena uživit sebe i děti. Jenom mi nepřijde fér, aby se např. majetek při rozvodu dělil automaticky na půl, když jeden se na něm podílel třeba 10% a druhý 90%.
@WontTell píše:
Kariera: http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/…lovo/kariera
Efektivita některých lidí je na HO lepší, než třeba v openspacu. Jiných zase ne.Tvoje výkonnost irelevantní není, ale máš pravdu v tom, že ji dost těžko posoudím. Snažil jsem se říct, že úvaha „trávím prací víc času - jsem lepší zaměstnanec“ není správná.
Netvrdím, že se to nemůže stát, ale je blbost dělat z toho něco, co ženským obecne ztěžuje výběr partnera když mají děti. Jakože kdyby děti neměly, tak by žily šťastně s pedofilem, ale takhle se musí chudinky uskromnit a najít si někoho normálního?
Taky bych nechtěl ženskou, která výchovu dětí chápe jako celoživotní handicap a bude mi ji otloukat o hlavu. Netvrdím, že manželé, nebo lidi, co mají spolu děti mají být na sobě nezávislí, nebo že má žena uživit sebe i děti. Jenom mi nepřijde fér, aby se např. majetek při rozvodu dělil automaticky na půl, když jeden se na něm podílel třeba 10% a druhý 90%.
Proč mi kopíruješ odkaz na slovo kariéra? Ty asi nejsi z těch nejchytřejších, viď? O tom svědčí i ten druhý odstavec… na to se nedá říct už vůbec nic ![]()
Jako kdyby děti neměly, tak mají mnohem větší možnosti výběru, respektive, kdyby si na začátku vybraly jinak,… ale to mladému namistrovanému pánovi nevysvětlím. A protože nemá v sobě ani kouska pokory, tak to nebude akceptovat ani jako fakt.
Možná se ti to bude zdát divné, ale manželovi nic otloukat nemusím ![]()
A co se týká poměrů, tak například v případě těhotenství, porodu je například podíl 100% vs. 0%. To také není fér, což?
Nu což, žij si ve svém „spravedlivém“ poměru, najdi si k sobě někoho stejně smýšlejícího, ať za nějakou dobu nemáme další diskusi na toto téma, nebo diskusi deprimovaných dětí, jak od rána do večera nevidí rodiče, stará se o ně cizí žena místo maminky, nebo v opačném případě skončily s maminkou v azyláku.
@LadyLada píše:
Proč mi kopíruješ odkaz na slovo kariéra? Ty asi nejsi z těch nejchytřejších, viď? O tom svědčí i ten druhý odstavec… na to se nedá říct už vůbec nic![]()
Jako kdyby děti neměly, tak mají mnohem větší možnosti výběru, respektive, kdyby si na začátku vybraly jinak,… ale to mladému namistrovanému pánovi nevysvětlím. A protože nemá v sobě ani kouska pokory, tak to nebude akceptovat ani jako fakt.
Možná se ti to bude zdát divné, ale manželovi nic otloukat nemusím
Nu což, žij si ve svém „spravedlivém“ poměru, najdi si k sobě někoho stejně smýšlejícího, ať za nějakou dobu nemáme další diskusi na toto téma, nebo diskusi deprimovaných dětí, jak od rána do večera nevidí rodiče, stará se o ně cizí žena místo maminky, nebo v opačném případě skončily s maminkou v azyláku.
A co se týká poměrů, tak například v případě těhotenství, porodu je například podíl 100% vs. 0%. To také není fér, což?
Skuhry, skuhry, fňukity, fňuk ![]()
A odkaz na slovo kariéra jsem ti dávl pro to, aby ses dověděla, co to znamená.
@WontTell píše:
Skuhry, skuhry, fňukity, fňukA odkaz na slovo kariéra jsem ti dávl pro to, aby ses dověděla, co to znamená.
Svatá prostoto!
Zdravím,
prosím respektujte názor druhého a vyhněte se zbytečným provokacím. Jen tak bude téma hodnotné a může z něj vzniknout zajímavá debata.
Děkuji a přeji hezký podvečer,
Monika
Já jsem o tom dnes na kosmetice přemýšlela, proč ti chlapi na emiminu mají takový názor, zřejmě nikdo z nich není šťastně ženatý. Taky bych takhle mluvila, kdybych nebyla.
@WontTell píše:
No jo, dycky se najde důvod, proč to nejde. Každá profese takové možnosti sice nenabízí, ale když se řekne, že někdo „buduje kariéru“, tak se tím asi spíš myslí práce s takovýma možnostma (ono to dneska už není nic až tak zvláštního), než „karíéra“ u pásu od šesti do dvou.Že měl někdo víc než ty a byl to zrovna chlap, neznamená, že to byla platová diskriminace. A kdo tráví prací (nebo v práci) víc času, nemusí být automaticky výkonnější.
A divila by ses, jak se pánům mění s dětma figura po dětech
A děti plánuju, neboj. Můj postoj je v pořádku, tak to snad nebude problémMimochodem to bys chtěla hodnotit jak? 1000Kč/kg? A to s tím pedofilem je fakt blbost jak zvon, to snad nemůžeš myslet vážně…
Prosím tě, co to tady plácáš za nesmysly. O platové diskriminaci ví všichni, dokonce i stát. Jen ty si to neumíš přiznat.
![]()
@šmoulinka71 píše:
Já jsem o tom dnes na kosmetice přemýšlela, proč ti chlapi na emiminu mají takový názor, zřejmě nikdo z nich není šťastně ženatý. Taky bych takhle mluvila, kdybych nebyla.
dobré je vždycky nepřítelem lepšího… Dobro není bohužel dobré věčně, jinak by neexistovalo nic lepšího. Má-li přijít to lepší, musí dobro ustoupit… (C. G. Jung).. takže pozor na štěstí včetně šťastného manželství… bez výzvy zakrníš ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
dobré je vždycky nepřítelem lepšího… Dobro není bohužel dobré věčně, jinak by neexistovalo nic lepšího. Má-li přijít to lepší, musí dobro ustoupit… (C. G. Jung).. takže pozor na štěstí včetně šťastného manželství… bez výzvy zakrníš
Víš já tohle neřeším, odešla jsem od manžela po 21 letech, už by nám manželství nic nepřinášelo, nebyli by jsme spolu šťastni, tak proč spolu být. Žádná nevěra, žádné hádky, proč by spolu měl být člověk věčně za každou cenu.
@šmoulinka71 píše:
Víš já tohle neřeším, odešla jsem od manžela po 21 letech, už by nám manželství nic nepřinášelo, nebyli by jsme spolu šťastni, tak proč spolu být. Žádná nevěra, žádné hádky, proč by spolu měl být člověk věčně za každou cenu.
no a bejvalel manžel přispívá nebo by přispíval na diskuze ve výše uvedeném pánském duchu, zatímco ten současnej, je strašlivě šťastnej, takže buď nepřispívá nebo by souhlasil ženskou vlnou?
… mohl by se tady udělat podle druhu přispívání indikátor štěstí ![]()
no a bejvalel manžel přispívá nebo by přispíval na diskuze ve výše uvedeném pánském duchu, zatímco ten současnej, je strašlivě šťastnej, takže buď nepřispívá nebo by souhlasil ženskou vlnou?![]()
… mohl by se tady udělat podle druhu přispívání indikátor štěstí
Můj bývalý, ani současný manžel na žádné diskuze nechodí. Až mi tady některý z pánů řekne, že s těmito názory je někdo v manželství šťastnej, tak budu jejich názor brát jako správný. Ale co já vím, tak většině utekla manželka, takže jejich názor je pro mě irelevantní.
@šmoulinka71 píše:
Můj bývalý, ani současný manžel na žádné diskuze nechodí. Až mi tady některý z pánů řekne, že s těmito názory je někdo v manželství šťastnej, tak budu jejich názor brát jako správný. Ale co já vím, tak většině utekla manželka, takže jejich názor je pro mě irelevantní.
a názor ženskejch, který opustil chlap, který se bojej, že je opustí, nebo který věděj, že je manžel podvádí, je relevantnější? ![]()
a názor ženskejch, který opustil chlap, který se bojej, že je opustí, nebo který věděj, že je manžel podvádí, je relevantnější?
ne a proto jsou tu tak debilní diskuze a názory. Já když jsem odešla od manžela, tak jsem se nechtěla vázat, měla jsem pár milenců a v tý době bych samozřejmě mluvila v každý diskuzi tak, na co se vdávat, lepší je si užívat, chlapa jen využít atd.To samý, kdybych se s manželem nedomluvila na rozdělení majetku po rozvodu půl na půl v klidu, ale hádali by jsme se atd. tak bych tu psala, jací jsou chlapi darebáci atd. Takže podle mě názory se vytváří dle vlastních zkušeností a tady je jasně vidět, jak je kdo spokojenej a co kdo zažil. Je to zajímavé pozorovat. Já nemám s chlapama za celý svůj život vůbec žádnou špatnou zkušenost, ba naopak, domluvila jsem se s nima vždycky lépe, jak s ženskýma, ale to co píší tady, no to je na palicu fakt někdy, si říkám, kde to proboha vylezlo.