Otázka pro Zemanovy voliče

4885
7.1.18 12:51

Otázka pro Zemanovy voliče

Koho byste volili ve 2. kole, kdyby se tam Zeman nedostal?

Klid. Já vím, že se dostane a jsem přesvědčena, že to vyhraje, pro mne -bohužel. Hroutit se nebudu, je to demokracie a bohužel Zeman vede, ale čistě hypoteticky, koho?
Fakt mě to zajímá.
Předem dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9947
7.1.18 12:54

Nikoho šašci to jsou všichni ;) a u Zemana se neví prý kvůli zdravotnímu stavu sem někde četla a někde to i říkali :nevim: ale kdyby tak Zemana nikoho jiného bych nevolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
7.1.18 12:56

Taky tak. Pro me je Zeman jedina mozna volba. Proto, pokud by nepostoupil, druheho kola se nezúčastním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
7.1.18 12:56
@Lenka002 píše:
Koho byste volili ve 2. kole, kdyby se tam Zeman nedostal?Klid. Já vím, že se dostane a jsem přesvědčena, že to vyhraje, pro mne -bohužel. Hroutit se nebudu, je to demokracie a bohužel Zeman vede, ale čistě hypoteticky, koho?
Fakt mě to zajímá.
Předem dík.

Nevím zda jsem už jeho volič, ještě váhám Zeman-Kulhánek :nevim: Takže jestli to hodím jemu, potom bych byla jeho volič a další bude Kulhánek a Fischer.
Jsem zvědavá jestli tady bude někdo psát, protože nikdo se nechce přehadovat o svém rozhodnutí a obhajovat si jej na anonymním webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
7.1.18 12:59

Ja myslim, ze mladsi alternativa Zemana je Topolanek. Maji dost podobne nazory plus oba zkuseni politici. Vlastne jedini politici (nepocitejme Fishera, nebyl v te aktivni vrcholove politice) mezi kandidaty.

Zas Topolovi malokdo odpusti to, co probehlo za „jeho“ vlady, je to jeste hodne cerstve a lidi nezapominaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
7.1.18 12:59

@Lenka002 snad zálež kdo by tam byl ne :lol:. Vím že je hodně voličů co řeknou kohokoliv jen ne zemana, já ybch se rozhodla až dle výsledků. Jediný problém by byl Horáček Drahoš to by bylo z bláta do louže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
7.1.18 13:01
@axlpol píše:
Nevím zda jsem už jeho volič, ještě váhám Zeman-Kulhánek :nevim: Takže jestli to hodím jemu, potom bych byla jeho volič a další bude Kulhánek a Fischer.
Jsem zvědavá jestli tady bude někdo psát, protože nikdo se nechce přehadovat o svém rozhodnutí a obhajovat si jej na anonymním webu.

však si nic obhajovat ani se dohadovat nemusíš :mrgreen: napíšu svůj názor a tečka :-D Není ničí povinnost reagovat a obhajovat se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
7.1.18 13:01
@axlpol píše:
Jsem zvědavá jestli tady bude někdo psát, protože nikdo se nechce přehadovat o svém rozhodnutí a obhajovat si jej na anonymním webu.

S podobným odůvodněním bych na pomyslném třetím místě místo Fischera čekala spíš Hanniga. Proč ne toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
7.1.18 13:02

@Markéta80 Je to čistě teoreticky, protože ta situace nenastane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
7.1.18 13:03

Já jsem teda rozhodnutá pro Hanniga v prvním kole. I když je téměř jistota, že se tam nedostane, takže v druhým kole tam dám nejspíš Zemana :nevim: (myslím si, že vyhraje :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
7.1.18 13:04

Zrovna dnes jsme se o volbách s mužem bavili, Zemanův volič nejsem, a v prvním kole ho opravdu volit nebudu(ani nevím komu to v tom prvním kole dám),ale pokud se do druhého kola dostane Zeman proti Horackovi, nebo Drahosovi, dám ten hlas Zemanovi, volila bych nejmenší zlo.
Ad jeho zdravotní stav, někde jsem zahlédla rozhovor s někým, kdo se okolo něj pohybuje a ten řekl, že novináři dávají do médií cíleně fotky kde vypadá nejhůř, prý je v dobré kondici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
7.1.18 13:04

Chudák pan Zeman, jeho voliči by měli mít soudnost a dopřát mu odpočinek ne funkci prezidenta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
7.1.18 13:06

Vcera jsem uzavrela sazku, ze Zeman nevyhraje, tak doufam, ze to tak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
7.1.18 13:07
@Lenka002 píše:
@Markéta80 Je to čistě teoreticky, protože ta situace nenastane.

Tim bych si nebyla tak jistá. Mnoho lidí kolem mě pry Zemana nebude volit pro jeho zdravotni stav. Proste odsud posud :nevim: Na funkci prezidenta uz zdravotne nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
7.1.18 13:08

Tak kdyby se na to Zeman necítil a potřeboval by odpočinek, tak nekandiduje, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová