Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sluníčko, to je strašně krásná přezdívka pro někoho tak omezeně primitivního, je to až směšné takhle lidi urážet. zamysli se nad sebou..a nech toho, je to nudné, holka…
Holka,ovládej se!!! Netuším o kom mluvíš,že je primitvní!!!
Už sem fakt nelez,každýho jen dokážeš těma svejma kecama vytočit a toto není první diskuze,kde jen každého obviňuješ a urážíš!!!
Sbohem, s ubožákama se nebavim!!!
Kolik Ti vůbec je a co jsi v životě prožila a dokázala,že si takhle vyskakuješ.
Asi fakt nemáš co na práci. Zamysli se nad sebou!!!
![]()
ahojky!
my máme doma kočičku peršanku - lilianku…
když jsem byla těhu a bříško bylo větší tak mi do něj vrněla,lehla si na něj a mňoukala a vrněla,bylo to krásný…
když jsme si artíka přivezli z porodky,tak lili trochu žárlila,ale stylem že se s námi nebavila..trvalo to asi měsíc…artík ji miluje,lili jeho už taky,lehne si k němu do postýlky k nohám,hlídá ho a nechá si od něj líbit všechno…
vůbec se neboj,dle mého je lepší když dítě od mala vidí i jiné tvory a naučí se nějakým hodnotám…
KACKAKOCKA: Děkuji Ti,jsem stejného názoru. Měli jsme také peršana,kocourka Matýska.Bohužel zemřel v 7.letech na mozkovou mrtvičku.. ![]()
slunickoo to je mi líto…já beru lili jako první dítě…pořídila jsem si jí jako takovou záchrannou náhražku…
KACKAKOCKA: No,asi tak to nyní funguje i u nás s koťátkem. Snažíme se o druhé miminko..
Ani jsem při prvním miminku tohle neřešila s nemocema atd.. Nějak mě to napadlo až s odstupem času…
já se můžu přiznat že jsem celé těhu čistila záchod a v pohodě…
ono když se něco má stát tak se to stane…ale vůbec bych se nebála…
můžu ti akorát doporučit stelivo magic pearls,ty jsou dle mých zkušeností lepší a hygieničtější než např. mikeš
Moc děkuji za Tvůj typ.
A kolik stojí korunek a dají se sehnat normálně v obchodě?
Také dělají hrudky po vyčůrání,nebo ne..?
Děkuji a přeji krásný večer. Jdu vykoupat broučka a dát ho do postýlky.. Zatím pa
jsou dražší,stojí kolem 130 korun za 3,8 litrů…
jsou to takové silikonové perličky,vůbec záchod nesmrdí,vyházíš akorát hromádky a počůraný silikon - on to nasaje…nedělá hrudky a ani kočičky nemají „špinavé“ tlapičky…
fakt doporučuju,normálně ve zverimexu se dají sehnat bez problémů…
držím palce ať máš co nejdřív dvě tlustice na testíku…
pa
Děkuji moc za radu a přání.. Bude se určitě hodit..
Pa a dobrou
Ahoj vsechny..
trosku se vam tu vlozim do vasi diskuze..
Hlavne se mi nelibi delfinku tvoje nazory..nezlob se na me ale ty jsi vazne hloupa kdyz dokazes neco takovyho psat..tobe bych dite nesverila ani omylem..bych se bala ze mi ho vykoupes v Savu..
K tem krevnim zkouskam ve Franci,a diky nim k tvymu zjisteni ze mas toxu…tady v CR nemusis delat krevni zkousky..protoze si tu partneri duverujou,,a pokud partnerovi neveris tak si ho brat nemusis a pokud i presto chces tak ho muzes o testy pozadat..to ze jsi zjistila toxu az pri svatbe je bohuzel jen a jen tvuj problem..zrejme bys asi castejc mela navstivit lekare..tady se bere krev jak u obvodniho lekare tak pravidelne u gynekologa a myslim si ze aspon jeden z nich by poznal ze neco neni v poradku..ale budiz..stane se..
Pises tu ze maminka ma doma kocicku a bla bla bla a ze kocicka je tak vychovana ze doma nic neudela..to znamena ze chodi na toaletu ven? pokud ano,tak ti jiste dochazi ze je to horsi nez kdyby chodila doma do kockolitu..venku se muze nakazit a prave zrovna ona mohla nakazit tebe..
Za dalsi se mi nelibi tvoje vyjadrovani o tom ze pes smrdi..a smrdi celej byt..mame doma psa a spousta dalsich lidi taky..a kazdej ti rekne ze pes nesmrdi a byt rozhodne taky..pes ma svoji vuni,stejne jako clovek a stejne jako ty..a presne tak jako tobe smrdi pes tak ty smrdis tomu psovi..pokud se clovek o psa stara,treba tak jako my..tak byt nesmrdi a ten pes je jeho ozdobou..zrejme si byla u spatnych lidi co maji psa,kdyz takhle soudis..
K tomu ze psi vsude vsechno olizuji,to mas pravdu..ale kdyz si to tak vemes tak deti taky..a pokud jsi tak inteligentni jak tu davas najevo,tak urcite vis ze pes sice stale neco olizuje ale jeho tlama a pusa jsou cistejsi a obsahuji min bakterii nez usta dospeleho cloveka..a vis cim to je? vetsi vymnenou slin u psa..zrejme si asi nikdy neslysela o lecbe bercovych vresu,ekzemu,lupenky psima slinama,nebo o psi terapii pro deti a dospele..to ze pes sankuje,protoze se nemuze podrbat si cetla kde? to je pekna blbost..pes sankuje,protoze ma na zadecku primo v dirce zlazky,ktery semu ucpavaji, (clovek je ma taky,ale tim ze si utira zadek si je vycisti) a pokud nekdo o pejska nedba nebo o tom nevi tak se mu ty zlazky ucpou a sankuje..staci chodit kazde 3 mesice k veterinari,ktery mu behem 1 minuty zlazky vymacka a vycisti..stejne je to u kocek..a k alergii,ja mam taky alergii a ziju se zviratama..na alergii se neumira..kdyz ma nekdo seno alergii tak taky nechodi ven? blbost..staci brat prasky a mit pri ruce kapesniky a da se to zvladnout..a navic to telo se proti tomu samo casem obrni.
Takze jak uz jsem rekla mame doma pejska..a taky mam malou neter,ktera ho zboznuje uz od narozeni..diky nemu vi,ze pejsek dokaze kousnout,skrabnout a od ostatnich pejsku co nezna se drzi dal..od malinka mu chodi ujidat piskoty a zradlo (kure s ryzi) do jeho misky,leze mu do pelisku a muzu ti rict ze je naprosto zdrava a velice cila..ja osobmne se svym psem dokazu jist z jednoho talire nebo s nim kousat jeden chleba..klidne si rekni ze jsem prase..me je to fuk,ja toho naseho psa totiz beru stejne jako kdyby to bylo dite..ale to clovek jako ty v zivote nedokaze pochopit..zrejme si nikdy nic nevychovavala..
Proto tady prestan psat takovy bludy o zviratech kdyz zadny nemas..me totiz podle tvych pridavku v ruznych diskuzich prijde ze nemas ani srdce..dlouho se snazite o dite a tebe jedine co zajima ze ne aby bylo zdravy..ale hlavne aby to byl kluk..protoze hokku by mohl nekdo napadnout..je videt ze zrejme ve Francii je asi hodne bezpecno,kdyz tak mluvis..kazdopadne nebudu ti tady prat aby se vam brzo mimco zadarilo,protoze mam takovej dojem ze ty a dite nejde dohromady a bylo by u tebe akorat chudak..nejdriv by ses mela zamyslet nad sebou a svoji psychykou..myslim ze by nebyla ani od veci odborna pomoc..nezlob se na me,ale treba takova nejsi..ale takovym dojdem pusobis ve vsech diskuzich..a uz jsem o tobe toho od holek taky slysela dost a ne zrovna priznive..srovnej se,zacni zit jako normalni clovek a uvidis ze vsechno pujde lip..i to poceti.
OMLOUVAM SE VSEM OSTATNIM JESTLI JSEM OSTREJSI,ALE NEMAM RADA TAKOVYHLE RECI O ZVIRATECH..ZVIRE MA STEJNOU DUSI JAKO CLOVEK A DOKAZE CLOVEKU VIC POMOCI NEZ BY MU POMOHL SAM CLOVEK..(viz treba jen slepeckej pes)..
Sluníčko nenech si pokazit náladu, vždyť jsi měla z toho koťátka takovou radost
. V těhotenství je nebezpečná i blbá chřipka, to bys nemohla vůbec nic
. My se taky nezbavíme psa když budu těhotná, nevim proč bysme to dělali. Zvířata a děti patří k sobě, je důležité vymezit hranice a stanovit pravidla jak pro zvířátka tak pro dětičky, ale to ty určitě v pohodě zvládneš, kočku už jsi měla
Těš se z koťátka a vyprdni se na „chytré“ rady.
Jitka L. ze Snažilek
Koukám,že jsi poněkud zakomplexovaná dáma,která nemá dítě a tak se obouvá,kde může!!
Nejen v této diskuzi!!!