Otevřela jsem se známosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
847
21.1.19 10:15
@Anonymní píše:
@milktea Ano, to jsem udělala. Mluvil o tom, že shání svetr. Jen to zmínil. Koupila jsem mu ho a bylo vidět, že ho těžší. Nosí ho. Koupila jsem mu triko s jeho oblíbenou skupinou. Děkoval, a že si připadá jak král :)

Kdybych měla vyšší výplatu, tak nic neřeším. On je na tom daleko lépe ..... Ač dělá , jen , řidiče u soukromníka. Přeju mu to. Já si vyskakovat nemohu, dělám co mě baví a pro co žiju. U nás ve městě jde vše o znamostech, a je jedno, že mám školu (praxi v oboru ne). Prošla jsem si i manuální práci - kupodivu lépe placené, ale na 3-4 směnný provoz už pracovat nikdy nechci.

Odbočila jsem. Samozřejmě bych mu rada koupila kalhoty, košile. Ale musím našetřit. Teď můj výdaj byl 2 tisíce za šachy. Bude mít radost. :mrgreen: A to je hlavní.

A asi máte holky pravdu, asi se nevědomky trestám za to, že jsem šla do vztahu, kde jsem myslela srdcem i přestože rozum věděl od začátku co je dotyčný zač a že jak se ke mě chová je špatně ..... Neviděla, neslyšela. Nevím jak se mít ráda, jak si věřit. :roll:

No vidíš, byl rád :) Nemusíš mu přece kupovat věci za tisíce, ono chlapi stejně málokdy mají povědomí o tom, kolik oblečení atd stojí a pokud má rozum, tak mu jde o praktičnost a ne o značku. Tričko s kapelou je super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
21.1.19 10:17
@samá práce píše:
Máš souložit a nekecat. ;)

Nebo si s ním zahrát šachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
@Anonymní píše:
Dobré ráno, prosím o uchování anonymity z důvodu, že sem chodí na příbuzná, chtěla mě jen pomlouvá, závidí a lže.
Nebo, prosím, o smazání.

Jsem silný introvert, po 3 měsících známosti jsem otevřela své srdce a řekla věci, které nejsou příjemné. I věci, které mě před lety srazily na dno. Mé otevření se týkalo toho, že si vedle něj případam jak tupec, nemám takový přehled jako on (na to mi říká, že on zas neví to co já, že se není za co stydět, každý je nějaký a potom mluví o své bývalé švagrové, že je nepoužitelná a kolegové take - tak co si mám vybrat???myslet???), že před lety mi ublížil přítel, mám na sebe vysoké nároky, neumím přijímat dary (odmítám od něj drahé dárky a on je z toho špatný) atd

Pak jsem se omluvila. Chápala jsem to, že ho tím otravují… A jeho odpověď: není co promíjet, beru to jako dokonalou tvoji upřímnost.

Přítelovi je starší, než já. Jak tu jeho reakci mám chápat??? Mám složitou povahu, nikdy jsem se nesverovala. Spíš byla ta vrba. Nikdy jsem neměla potřebu být obletovaná, dostávat dary atd. A zase se začínám zahrabávat do své ulity a být samotář…

To je zase ten samý příběh ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@milktea Ne, to si o něm nemyslím. Nevypadá, že to dělá kvůli tomu

• Citovat
  • Upravit
847
21.1.19 10:30
@Anonymní píše:
@milktea Ne, že předtím jsem nic nedostala. Ale prostě foťák za x tisíc přijmout nemohu, to nejde, prostě.:roll:

On to tak asi vůbec nebere, prostě koupil foťák, protože to podle něj byl dobrý nápad. Náš otec nám pod stromeček kupoval buď dárkové kazety s mýdlem, protože jinak taky uměl koupit jen foťák, mp3 nebo jinou „techniku“. Nebylo to o penězích.

Koupil ti foťák, protože třeba nevěděl, jaký bys chtěla parfém nebo náušnice, u foťáku to má jednodušší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
21.1.19 10:34
@milktea píše:
On to tak asi vůbec nebere, prostě koupil foťák, protože to podle něj byl dobrý nápad. Náš otec nám pod stromeček kupoval buď dárkové kazety s mýdlem, protože jinak taky uměl koupit jen foťák, mp3 nebo jinou „techniku“. Nebylo to o penězích.Koupil ti foťák, protože třeba nevěděl, jaký bys chtěla parfém nebo náušnice, u foťáku to má jednodušší :)

Když tak mu kup kožich nebo dalekohled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
21.1.19 10:42

A proč se mu v tom „přehledu“ chceš vyrovnat ?
Třeba je to přesně naopak a on se v té pozici cítí velmi dobře. I tu upřímnost může brát velmi pozitivně.

Jsou lidi co nemyslí na to co bude zítra, myslím, že jsi druhý extrém …
Prostě to vezmi jako něco čemu dáš třeba rok a pak s uvidí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
21.1.19 10:59

Já bych mákla v první řadě na tom sebevědomí. Bez zdravého sebevědomí bych do vážného vztahu nešla, protože druhá strana to vycítí snadno.
A nauč se přijímat dary. Vždyť je to pěkné. Odmítání může druhou stranu urazit. Chlapi to tak mají, chtějí hýčkat, tak se tomu nebraň a užívej si to. Vylezla bych z té konzervy, budeš to mít sama se sebou jednodušší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3255
21.1.19 12:30
@Anonymní píše:
@Kralikcek Nemluvili jsme o tom poprvé. Pořád tvrdí, že vím jiné věci, které on neví. Když jsem mu poprvé řekla o příteli a jak se choval bylo to po dlouhé době, kdy to že ne doloval, ale já odmítala a až pak jednou jsem našla odvahu a napsala mu SMS. Odepsal mi , děkuji ,. A od té doby o tom nemluví ........

Předtím, když pro změnu ze mě doloval jiné věci, tak proto prý, aby mě pochopil, aby věděl jaký život žijí :roll:

Jinak ohledně té mé inteligence a mého schazovani. Prý to není, tak hrozně jak se vidím, že jsem v mezích, že nevybočují. Ale třeba že ho mrzí to, že mu nezamavam při loučení.

Prostě, nevím, držím si od lidí celý život odstup a po něm bývalém vztahu tuplem.

S těmi dárky - sám má kolegyně, které tam jedou po kolegach. Dárečky, vydržování a když nesypou, tak jdou k dům dál. A on takové nechce. Tak proč nakupuje mě ??? Ale i platí, když někam jdeme. Opravdu se cítím špatně. Nemám takový plat jako on a nikdy mít nebudu, snažím se to kompenzovat: beru auto, teď jsem mu koupila něco o čem mluvil, předtím jsem mu oživila šatník ....... A to je další věc: má pár kusů oblečení. Doslova. Přitom peníze má. Nevím, nevím co si myslet.

Za jsem tak otevrena :lol:..neni to ten kolega, kterx zije s mamou a ma hrozny binec doma? pritom v praci vse ciste

Edit:docitam komenty.....muj dotaz je mimo,ten predtim byl zakladatelky kolega z prace…prave taky resila,ze ma malo obleceni a proc ji nakupuje a sobe ne

Příspěvek upraven 21.01.19 v 12:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3255
21.1.19 12:36
@Anonymní píše:
@Regina Hero Ano, to dělám nebo on sám, že mi něco řekne a pak se mě na to zpětně zeptám. Ale to je to, někdy vím, někdy ne. A pak si připadám jak blb. Jemu to nevadí, mě ano.

Nikdy mi v žádném psychologickém vyšetření nevyšla úchylka, porucha apod. Ale pokaždé to samé: puntičkář, vysoká mléka, vysoké nároky na sobě, v některých situacích odstup/nízké sebevědomí a nedůvěra ..... :roll:

Někdy jsem v pohodě, a pak někdy si připadám jak kus ho ..... Ale ne v zaměstnání, ale pouze v osobním životě a pouze ve vztahu.

Co jsou vysoka mleka? :think:

To zni dobre :mrgreen:

Dobrou :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.19 13:06

@Josef_t

Ano, i to mi říká, že moc přemýšlím a řeším co bude. To, že odmítám dárky bere špatně, i to, že mu nezamavam při loučení ...... Ale prostě tě chci to udělat, ale neudělám. Všímám si i toho, že když mám při sportu horší výsledky, než den, dva apod předtím tak mě to štve, mrzí. Když druhý naopak, uklidňují ho, že se to stane, že je mnoho aspektů, které pomohou nebo naopak uškodí ........ Vím, to i skrz sebe, ale stejně mám na sebe nároky …

Před chvilkou mi napsal SMS:
Chtěl se zeptat jak se jmenují ty dvě věže / Týnský chrám / ale raději už jsem držel pysk. Vím, že tě to deprimuje 🙂 🙂

Nechci ho odehnat. I mu věřím, proto jsem se mi svěřila, ale jak se chovat zcela normálně nevím. :,(

• Citovat
  • Upravit
14332
21.1.19 13:36
@Anonymní píše:
Nechci ho odehnat. I mu věřím, proto jsem se mi svěřila, ale jak se chovat zcela normálně nevím. :,(

Něco jako normální chování neexistuje :-)
Naplánuj si s ním den a nic neřeš, nech to prostě na něm , jen příjímej dárky, pozornosti…
Nesrovnávat, nesoutěžit, prostě nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.1.19 22:39
@Anonymní píše:
@Josef_t

Ano, i to mi říká, že moc přemýšlím a řeším co bude. To, že odmítám dárky bere špatně, i to, že mu nezamavam při loučení ...... Ale prostě tě chci to udělat, ale neudělám. Všímám si i toho, že když mám při sportu horší výsledky, než den, dva apod předtím tak mě to štve, mrzí. Když druhý naopak, uklidňují ho, že se to stane, že je mnoho aspektů, které pomohou nebo naopak uškodí ........ Vím, to i skrz sebe, ale stejně mám na sebe nároky …

Před chvilkou mi napsal SMS:
Chtěl se zeptat jak se jmenují ty dvě věže / Týnský chrám / ale raději už jsem držel pysk. Vím, že tě to deprimuje 🙂 🙂

Nechci ho odehnat. I mu věřím, proto jsem se mi svěřila, ale jak se chovat zcela normálně nevím. :,(

Neřeš se tolik. Tak pro něj jsi lehce podivínská. Ale zatím zůstává. Neodežeň ho pochybnostmi o sobě. Neexistuje mustr, jak se chovat. Já třeba mávám synovi, babičce, ale svému dospělému muži dám pusu a řeknu ahoj. Mávám, když nechci křičet a s dotyčným se vidíme na dálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
22.1.19 06:44

Proc by se ptal na jmena vezi? Aby te prozkousel z vlastivedy? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
22.1.19 07:20

Trochu mi to pripomina meho otce. Lpi na tom, abysme si pokazde, kdyz se vidime, potrasli rukou. Zdravit ho mam nazdar, ahoj nejak toleruje, cau se ho hluboce dotkne. Kdyz mama zestarla, prestal ji rikat jmenem (zamlada ji rikal zdrobnelinou, pak uz to udajne neslo, ale normalnim jmenem se ji nikdy rikat neprimel). Tisic takovejchhle drobnosti. Moje maminka si k michani testa nikdy nesedla a michala ho opacnym smerem (nesouhlasnej pohled).

Jestli ti to pripada povedomy, je to pruser. Kazdyho v rodine to nejak poznaamenalo. Neda se v tom spokojene zit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí